روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

heart.beat777

New member
ُسلام دوستان عزیزم، خوبید؟ روجو م.صفری نیکا شاینی آبتین آنا همه و همه راستی آیریس همگی خوبید؟؟؟ روز دخملو به همتون تبریک میگم دخترا، دستم بند به مهمانی بود چند روز، چه خبرا؟؟؟ شما سور و سات نگرفتید واسه قبولیتون؟؟؟

ROJO

New member
سلام هارت بیت، من ک خوبم ، یو چطولی?

من شیرینی بردم سرکار، شنبه هم میبرم دانشکده، چنتا از کوچولوهای فامیل ک برا قبولیم قبلا دعا خونده بودن رو هم همین روزا میبرم رستوران، خیلی با جدیت دعام کردن :)

heart.beat777

New member
سلام هارت بیت، من ک خوبم ، یو چطولی?

من شیرینی بردم سرکار، شنبه هم میبرم دانشکده، چنتا از کوچولوهای فامیل ک برا قبولیم قبلا دعا خونده بودن رو هم همین روزا میبرم رستوران، خیلی با جدیت دعام کردن :)

ایشالا همیشه به خوشی،منم حسابی ترکوندم،منم دعات کرده بودم میبری رستوران؟؟؟:riz481:

Iris

New member
ُسلام دوستان عزیزم، خوبید؟ روجو م.صفری نیکا شاینی آبتین آنا همه و همه راستی آیریس همگی خوبید؟؟؟ روز دخملو به همتون تبریک میگم دخترا، دستم بند به مهمانی بود چند روز، چه خبرا؟؟؟ شما سور و سات نگرفتید واسه قبولیتون؟؟؟

سلام ضربان ممنون شما خوبی؟
مگه باید واسه قبولی جشنم بگیریم ها؟من هیچکاری نکردم قراره مقطع بعدی واسه ارشدم جشن بگیرم دوجشن یکی بشن بهتره خخخخخخخخخخخخ

دل آرام

New member
هههههههه
در باب بحث زیبای شیرینی دادن !
ما جمعه با مهمونامون رفته بودیم دربند بعد دعوا بود سر حساب کردن شام !
آخرش مامانم گفت این شیرینی قبولی دلارامه اصلا !

دوشنبه که جوابا اومد مامانم جلوی مهمونامون گفت دیدی در راه خدا یه چیزی بدی پیش پیش خدا هم بهت بر میگردونه ! :wacsmiley::25r30wi:
مامانم : :4d564ad6:
مهمونامون ::5:

fifi

New member
دوستاني كه سال گذشته ارشد شيراز قبول شدن لطفا جواب بدن
خوابگاه ميدن يا نه؟

fifi

New member
:thanks::thanks:خوابگاه ميددددددددددددننننننننننن نننننننن:thanks::thanks:

fifi

New member
چ خبره فی فی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:dadad4:

آجي يه آرامش خاصي دارم خدا همه چيو جور ميكنه راه جلو پامون گذاشته پاي رفتنشم ميده خداياااااااا خيلي مهربوني

- - - Updated - - -

چ خبره فی فی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:dadad4:

آجي يه آرامش خاصي دارم خدا همه چيو جور ميكنه راه جلو پامون گذاشته پاي رفتنشم ميده خداياااااااا خيلي مهربوني

Iris

New member
اره عزیزم خدا هوای بنده هاشو داره ایشششالا همه چی درست میشه توکل برخدا

ریتا

New member
بچه ها من نمیدونم واسه ثبت نامه دانشگاهم کی باید برم توی سایت دانشگاه هم نزده تلفنشونم جواب نمیدن یا رد میدن یا اشغال میذارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چه مهمون نوازن!! واسه اومدنم یزد یه روز قبل باید حرکت کنم چون پرواز نداره.یکی به دادم برسه؟
help

آخرین ویرایش:

sepideeee

New member
بچه ها من نمیدونم واسه ثبت نامه دانشگاهم کی باید برم توی سایت دانشگاه هم نزده تلفنشونم جواب نمیدن یا رد میدن یا اشغال میذارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چه مهمون نوازن!! واسه اومدنم یزد یه روز قبل باید حرکت کنم چون پرواز نداره.یکی به دادم برسه؟
help

مگه تو اطلاعیه نزده یازده و دوازدهم ؟؟

بالا