پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

آسمون

New member
اینقدم پشت سرم غیبت نکنین!
یه چن روزی نیسم حلال کنین...تازه جاپام داره محکم میشه لپ تاپم برسه دستم اینجارو میفرسم رو هوا:-d

نداجون؟نامزد بنده عادت داره به دوری!اگه بهم نزدیک بشیم قلبش وایمیسه بنده خدا...
مدادوپاکن واینا خریده واسم:)لامصب غلط گیر پیدانکرده خخخخ ازبس که من کارجذوه نویسیم!حرف نداره !تازه یه دورم پاکنویسش میکنم...

آسمون

New member
تو هیچی نگو.. من از دست تو و عشقت خیلی شکارم.. تا قبول شد همه رو فراموش کرد.
الآنم من میدونم کجاست خبری ازش نیست!!!! بهش بگو مارو سیاه نکنه، ما خودمون تو لوله بخاری زندگی می کنیم.

- - - Updated - - -
]
إههه؟احسان میدونی کجام؟الان واست دس تکون دادم دیدی منو؟
آسمون ...کرد باقبولی همه چی روفراموش کرد
بذارتکلیفم مشخص بشه بعد میزنم رودست هرچی اسپم گذاره:-D

آسمون

New member
عه! یادم رفت تبریک بگم برای آواتارت؛ خیلی قشنگ تشریف دارن...! :a2d3:

اگه می گفتی از این آواتار با نمکی و قشنگیش رو داری که جای بسی تعجب بود..! :5:

خدا خیرش بده... یکی تو رو سر به راه کرد...! :riz481:

زدی به هدف جیگر...اگه تودنیا یه نفرباشه احسان ازش حساب ببره همین شفق جونه.خداحفظش کنه برا انجمن
راسی خانومی گل کاشتی که:)تبریک ویژه..خداروشکربه خواسته دلت رسیدی گلم:rose:

آسمون

New member
خب برو بچ من دیگه چن روزی نیسم هرچندنبودم نامحسوسه و احساس نمیشه
اما احسان تک تک بچه هامو دس تو میسپارم.وای بحالت یه تارموازسرکسی کم بشه...وای بحالت یکی فقط یکیشون کم بشن تابرگردم...حالادیگه خودت میدونی چیکارکنی:New (6)::p7977cujr38iyymsu8:

- - - Updated - - -

خب برو بچ من دیگه چن روزی نیسم هرچندنبودم نامحسوسه و احساس نمیشه
اما احسان تک تک بچه هامو دس تو میسپارم.وای بحالت یه تارموازسرکسی کم بشه...وای بحالت یکی فقط یکیشون کم بشن تابرگردم...حالادیگه خودت میدونی چیکارکنی:New (6)::p7977cujr38iyymsu8:

PMN

New member
آخ...! گفتی... :riz481:

به دختر عموم گفتم این مدت باقی مونده تا مهر رو می خوام کُلی تفریح کنم و واقعـاً استراحت کنم، خیلی بچه فکر کرده و پیشنهاد داده...! :New (6):

بــرو کــلاس زبـان انگلیسی، آلمانی یــا...! کُشته این همه تفریحات سالم این بشرم...!
:whistle:

منم دیروز به دوستم میگم خسته شدم انقد نشستم خونه هیچ تفریحی ام که نداریم میگه برو یه کاری پیدا کن خب :5:

eeeeeeehsan

New member
قابل توجه بعضیا که میگن ما چند روزی نیستیم!!!
شما دقیقن کدوم چند روز رو منظورتونه؟ این چند روزی که نیستی یا اون چند روزی که نخواهی بود؟!!! :smiliess (4):

آسمون

New member
آقای کاندید من این روزاسرمیزدم اما پست نذاشتم
روزای بعدی نمیتونم سرم بزنم:-(

SH!LA

New member
تعجب منم همیییییییییینه همییییییییین
که چرا نزدی؟؟؟؟
پیر شدیم والا،آرزومونم در حد همین سرزمین موج های آبی مونده

دیدم بچه که زدن نداره...! :riz481:
یه تفریحاتی چیدیدم با بچه ها، همین که نبریمش خودش کلی زدن حساب میشه...!
:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

زدی به هدف جیگر...اگه تودنیا یه نفرباشه احسان ازش حساب ببره همین شفق جونه.خداحفظش کنه برا انجمن
راسی خانومی گل کاشتی که:)تبریک ویژه..خداروشکربه خواسته دلت رسیدی گلم

ممنــون عزیــزم؛ خوشحالم که شما هم به خواسته ات رسیدی، امیدوارم همیشه موفق تر از پیش باشی.
:riz304:

منم دیروز به دوستم میگم خسته شدم انقد نشستم خونه هیچ تفریحی ام که نداریم میگه برو یه کاری پیدا کن خب

فکر کنم باید چند جلسه توجیهی برای این ها بذاریـم...! :(50):

hebe.nurse

New member
وااااااااای چه تفریحات هیجان انگیزیییییییییی
یعنی حالم از هرچی زبانه بهم میخوره،از بچگی کشتن ما رو با این زبان،حالا هیچیم نشدیمااااا:smilies-azardl (181:(50):

من بهترین تفریح اینروزام ی خواب با ارامشه. همیییییییییییین به صدتا تفریح میرزه :whistle:

hebe.nurse

New member
دیگه باید کم کم بار سفر ببندیمممممم
من نمیدونم از کجا شروع کنم دقیقا؟؟؟؟؟؟؟:21:

hebe.nurse

New member
آناتومیست کوجایی؟؟؟؟؟

میـخوایم بیشتر باهات آشنا بشیم، اجازه هست؟؟؟

آنا جونممممممممم کجایییییییی؟
بیا نترسی ی وقت این احسان اونقدرام که به نظر میاد ترسناک نیست. غرش زیاد میره ولی قد ی گنجشکه:bunnyearsmiley:

hebe.nurse

New member
بابا مدیریت که به تعداد پست ربط داره، تبریکم به جان خودم فکر نمیکردم اینهمه قبولی سر بزنن.
گفتم چندتایی میگن قبول شدیم و بعد تبریک میگم، وقتی دیدم همینطور دارن میان میگن گفتم تبعیض قائل نشم و به همه تبریک بگم :dadad4:

احسان تبریک میگم کاندیدای مدیریت شدی 238119_816slsk[1].gif...... لااقل دهن این دکتره رو بستی :)) چشاشم که خودم کور کردم :)))

فعلا رفته رو یکی دیگه کلیک کرده.......:25r30wi:

l.rhb

New member
آنا جونممممممممم کجایییییییی؟
بیا نترسی ی وقت این احسان اونقدرام که به نظر میاد ترسناک نیست. غرش زیاد میره ولی قد ی گنجشکه:bunnyearsmiley:

سلام خدمت دوستای گل و گلاااااب...در خدمتم

- - - Updated - - -

هه هه هه :riz481:

- - - Updated - - -

آناتومی پس کوشـــــــی؟؟؟؟؟؟؟؟

من امده ام وااای وای....من آمده ام

l.rhb

New member
خوش اومدی عزیزم. حالا دم در بده بیا بشین رو صندلی منم آب خنک بیارم بدم دستت :4d564ad6:

مرسی هبه جان...اخ گفتی آب خنک یاد هوای شرجی و گرم اینجا افتادم که اصلا نمیشه از خونه زد بیرون...آدم نمیتونه نفس بکشه با این هوا...فک کنم شصت درجه ای باشه:sadsmiley:

بالا