پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
سلام.اسم تاپیک رو بزارین حرفهای حکیمانه....خیلی بهش میاد نهههههههههه غلآااااااااممممم:a2d3:
احسان اون تاپیکی که مهسا خانم رمز موفقیتشو گفته بود گم کردم میشه لینکشو بزاری؟؟؟؟:smiliess (12):

:25r30wi:
از دست تو عیال.

بفرما:
.:: از زبان رتبه 1 ایمونولوژی 93 وزارت بهداشت - منابع، تجربیات، نحوه مطالعه و ... ::.

kolouche

New member
نه بابا موهاش رو داره با دستش می کنه!! من یه لحظه شک کردم گفتم دیگه اینقدرام عصبی نیست!!! :bunnyearsmiley:

عصبی آررره؟؟؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

اصا بای دیفالت باید اون شکلک کتکو برا تو بذارم ک دیگه انقد اذیت نشم هر دفه.....

hebe.nurse

New member
نهال من دیگه از دست رفتم، بگو نعش کش بیاد
527919_bujcdvf48m9w69wp.gif

احسان کو اون آدمی که به تارومارم اوخ نمیگف ها؟ چی شد آن شیرمرد افق های پادگان؟42519_999[1].gif
نمیرییییییییییییییی احسان نون خشکامون تباه میشن. تازه فکر شامین بیچاره باش گرچه چیزی از تو بهش نمیرسه لااقل سایه سرش باش469919_129fs3032531[1].gif

eeeeeeehsan

New member
احسان کو اون آدمی که به تارومارم اوخ نمیگف ها؟ چی شد آن شیرمرد افق های پادگان؟مشاهده فایل‌پیوست 6638
نمیرییییییییییییییی احسان نون خشکامون تباه میشن. تازه فکر شامین بیچاره باش گرچه چیزی از تو بهش نمیرسه لااقل سایه سرش باشمشاهده فایل‌پیوست 6637

:25r30wi:
بابا اون تاروماراش تاریخ گذشته بود اثر نمی کرد.
شامین ماشالا مردیه واسه خودش، از پس زندگیش برمیاد :applause:

emmy

Member
مرسی احسان خان....عیالت خنگ شده....داره از دست میره.....:14:
هبه جون دعوتمون کرده بدو لباسامو اتو کن بریم خونشون تا پشیمون نشده....:sarma:

eeeeeeehsan

New member
مرسی احسان خان....عیالت خنگ شده....داره از دست میره.....:14:
هبه جون دعوتمون کرده بدو لباسامو اتو کن بریم خونشون تا پشیمون نشده....:sarma:

عیال آسمون و مارلیک نباشن که تو از دست بری :28:
حالا عیال آبرومون رو جلو ملت نبر فکر می کنن ما زن زلیلیم، نمیدونن واقعن هستیم!! :25r30wi:
عیال پول ندارم بلیط بخرم، چیکار کنیم؟ پیاده بریم یا طی الارضش کنیم؟؟ ریا نشه یهو؟!!

emmy

Member
راست میگه احسان یکی از اون زن ذلیلای درجه2میباشد.....احسان از مهربونی مانند خفاش شب میماند بلکم خفاشتر شایدم شبتر:21:
بابا هبه جون بلیطم میده بهمون اینقدر مهمون نوازه:thumbsupsmileyanim: فقط یادت نره خورجینم بیار ته غذا بیاریم....
راستی یک سوال دیگه...بیوشیمی دکتر احسانی بهتره یا برای کنکور؟؟؟؟

eeeeeeehsan

New member
راست میگه احسان یکی از اون زن ذلیلای درجه2میباشد.....احسان از مهربونی مانند خفاش شب میماند بلکم خفاشتر شایدم شبتر:21:
بابا هبه جون بلیطم میده بهمون اینقدر مهمون نوازه:thumbsupsmileyanim: فقط یادت نره خورجینم بیار ته غذا بیاریم....

برای کنکور رو همرا تست خیلی خوب بخونی کافیه. احسانی هم خوبه، وقت داشته باشی جفتش رو بخونی که محشره.

eeeeeeehsan

New member
بچه ها اسم تاپیک هم بذاریم همین باشه، شفق خودش هرچی صلاح بدونه میذاره.
خوشگذرونی یا باید بسته بشه و هرسال یه ورژن جدیدترش بیاد یا اسمش تغییر پیدا کنه به پاتوق ایمونولوژی که همیشگی باشه.

kolouche

New member

بشین خانه آشپزی کن ببینووووم.... ضعیفه....برا من میخواد دانشگام بره.....بی دین..بدو اندرونی تا نگفتم احسان با کمربند بزنت....:New (6):

آخرین ویرایش:

l.rhb

New member
من ایمنو نیستم....من چکار کنم؟؟؟؟؟فک کنم باید کرایه بدم تا بیام...:sad:

hebe.nurse

New member
بشین خانه آشپزی کن ببینووووم.... ضعیفه....برا من میخواد دانشگام بره.....بی دین..بدو اندرونی تا نگفتم احسان با کمربند بزنت....:New (6):

کلووووووچه؟:5: چی شده؟ بابا اونی که باید تو آشپزخانه باشه احسانه نه شامین. اشتباه گرفتی گمونم. الان دیگه قرن 21یمآ .الان دیگه ضعیفه اون مردیه که آشپزی نکنه 632021_LaieA_041[1].gif

emmy

Member
بیا اینم از خواهر شوهرم هبه جون....اولش میگفتن هرکاری دوست داری بکن...برو دانشگاه ماهم کمکت میکنیم...ولی حالا میبینی چی میگن¡¡¡:sad::sadsmiley:
مرسی احسان از جوابت....بچه ها جونی یک مدت احسانو میسپرم بهتون...میدونم که شما بهتر ازمن ازپسش برمیاین....
احسان خان شرمنده اذیتت کردم خیلی.(البته خوب کردم بازهم اذیتت میکنم این تازه اولش بود:whistle:)

hebe.nurse

New member
بیا اینم از خواهر شوهرم هبه جون....اولش میگفتن هرکاری دوست داری بکن...برو دانشگاه ماهم کمکت میکنیم...ولی حالا میبینی چی میگن¡¡¡:sad::sadsmiley:
مرسی احسان از جوابت....بچه ها جونی یک مدت احسانو میسپرم بهتون...میدونم که شما بهتر ازمن ازپسش برمیاین....
احسان خان شرمنده اذیتت کردم خیلی.(البته خوب کردم بازهم اذیتت میکنم این تازه اولش بود:whistle:)

شامین جان غزل خدافظیه؟؟؟ کجا میری؟ بمووووووون:(((

بالا