mel
New member
متین، با این مقدار حرفهات موافقم.به نظر من کسی با مقدار بدن یه دختری یا مردی دین و دلشو از دست میده حیوانه !!! از جمله خود من اگه هر بار اینطوری شم !!!
حالا همه آزاد باشن ببینید یه بچه ای که تو این شرایط بزرگ شه خیلی از موارد براش طبیعیه !!!
هستن مردائی که به زنانی که حتی پوشیه زدن نگاه ...... میکنن و هستن مردهائی که به زنانی که راحت هستن و هرجور دلشون میخواد بیرون میان نگاه عادی میکنند
به نظر بنده حجاب خانم های ما باید پلک مردان ما باشه !!!
من و مائی که دم از غیرت واسه خواهر مادرمون میزنیم باید واسه بقیه هم قائل شیم و پلکمون رو تنظیم کنیم نه طرف مقابلمون مجبور شه خودش رو طبق میل یه عده کنه که چرا اونا گمراه میشن .....
البته ناگفته نماند در هر حالتی هستن عده ای که سوء استفاده میکنن
به نظر من این خودخواهیه که خانمها به خاطر اینکه مثلا آقایون گمراه یا دچار گناه نشن باید مجبور شن که طوری که نمیخوان لباس بپوشن.. البته خانمهایی که دوست دارن چادر و روسری داشته باشن رو نمیگم.
ولی از طرفی فکر میکنم این یک بهانه است که تو جامعه رواج کردن که خانمها باید این طور لباس بپوشن که آقایون دچار گناه نشن یا اینکه گمراه نشن. چون به عقیده من تو هر جایی هر طور آدمی پیدا میشه. اگه از ابتدا آزادی در نوع پوشش در جامعه ما هم وجود می داشت، خیلی چیزا عادی شده بود.. یعنی بچه ها از اول عادت می کردن و به این شکل پیش می رفت..
مگه آقایون جامعه ما آنقدر بدچشم اند که ماها باید خودمونو ازشون بپوشونیم؟؟؟ از این لحاظ میگم که خیلی از ایرانی ها وقتی پاشونو از مرز میذارن بیرون هر طور دوست دارن لباس می پوشن و از این اجبار به قولی خلاص میشن!
به نظر من این توهین به آقایون کشورمونه و این خوب نیست.! همون طور که گفتم تو هر جامعه ، تو هر کشوری هر طور آدمی وجود داره ......... تو جامعه ما هم آدمهای چشم پاک وجود دارن، که با یک نگاه سهله با هر چند تا نگاه عادی هم تحریک و گمراه نمیشن.
و این که به نظر من هر کسی چه خانم چه آقا اگه با یک نگاه تحریک شه آدم نرمالی نیست.
آخرین ویرایش: