پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

marlik

New member
.:4d564ad6:بچه ها دم همه اونایی ک قبول شدن و نشدن و سال دیگه میخوان بشن گررررم......:4d564ad6:

دم منم گرم ک قبول نشدم امسال..... :thanks:

حتما مصلحتت بوده عزیزم.انشالله سال بعد جای مورد علاقت قبول بشی و همیشه شاد باشی و با ارزوهای قشنگت برسی عزیز

l.rhb

New member
باهات شوخی کردم گلم .ایت جاتاپیک شیطنته نباید به کسی بربخوره ها.ولی اگه ناراحت شدید معذرت میخام وواقعا خوشحالم از قبولیتون واقعا از ته دلم میگم.از شادی همتون شادم.

نه عزیزم...دوست خوبم...خوشحالم دوستای گلی مثل شما پیدا کردم

kolouche

New member
مرسی آسمون جونم . نه جانم شماها که دو زرده کاشتین لایق تبریک فراوانید. به امید موفقیت های بالاترتون:)))))
فقط مارلیک انقد ذوق وشوق تورو داشتا که من نفهمیدم خودش چیکا کرده!!!! هنوزم نفهمیدم?!

من ب جای آسمون جواب بدم بی اجازه!!! ......
مارلیک پارسال ارشد ایمنی شیرازه قبول شد...

- - - Updated - - -

حتما مصلحتت بوده عزیزم.انشالله سال بعد جای مورد علاقت قبول بشی و همیشه شاد باشی و با ارزوهای قشنگت برسی عزیز

عزیــــــــزم.... ممنون از انرژی های همیشه مثبتت..... قربانت.... انشاالله هر چی خیره همون بشه.... :thanks:

marlik

New member
مرسی آسمون جونم . نه جانم شماها که دو زرده کاشتین لایق تبریک فراوانید. به امید موفقیت های بالاترتون:)))))
فقط مارلیک انقد ذوق وشوق تورو داشتا که من نفهمیدم خودش چیکا کرده!!!! هنوزم نفهمیدم?!

هبه جون من الان شهر خودم دانشجو ام.پارسال ارشد شیراز ایمونولوژی قبول شدم و مهر امسال ترم 3هستم.ولی امسال باز قبول شدم و واقعا با قبولی آبجیم ذوق مرگ شدم:):):):):):):)

eeeeeeehsan

New member
اخخخخخخ احسان نگوووووو دیگه نگو دلم ریش ریش شدمشاهده فایل‌پیوست 6635
بیا کرمان ما پیتزا میخوریم تهشو میدیم به تووووو دیگه آواره سطل آشغالا نشی لااقل:))))))))
نون خشکم زیاد داریمآ

استخونم دارید؟؟ آخه عیالم به استخون ویار داره
464919_blue.gif

eeeeeeehsan

New member
هبه جونم شماهم تبریک فراوون...احسان اگه بیای مایه مغازه اجاره دادیم پیتزافروشی سفارشتو میکنم آخرشب هرچی موند بده به تو...:-d

یعنـی فدای محبت تو و هبه.. اینقدر لارج و ولخرجین من دیگه دارم خجالت می کشم.. :25r30wi:

emmy

Member
دوستان گل چرا به بیچارگی من و احسان میخند؟؟؟؟؟
من میام کرمان پیتزا بخورم....احسان برو شیرینی جمع کن....
خدایی دلم براتون تنگ میشه...من دیگه از خجالت اینکه قبول نشدم وهمه دوستانم قبولیدن میخواهم برم درس بخونم حسابی برام انرژی بفرستین...احسان ازت راهنمایی میخواهم پسرم.

eeeeeeehsan

New member
دوستان گل چرا به بیچارگی من و احسان میخند؟؟؟؟؟
من میام کرمان پیتزا بخورم....احسان برو شیرینی جمع کن....
خدایی دلم براتون تنگ میشه...من دیگه از خجالت اینکه قبول نشدم وهمه دوستانم قبولیدن میخواهم برم درس بخونم حسابی برام انرژی بفرستین...احسان ازت راهنمایی میخواهم پسرم.

عیـال بیا بریم.. اینا رو ولشون کن. اینا قبول شدن مستن، پاتیلن نمفیهمن خجالت زن و بچه کشیدن یعنی چی!!
599819_crying.gif
من و تو خاک تو سریم قبول نشدیم :((
بابا گلاب و هبه اینا پولدارن، بگو چلو کباب که به نون و ماست قانع بشن :))

بگو..

marlik

New member
خیلی براتون خوشحالم قبولیها....نقبولیهامومثل خودم دیگه بسه بریم سر درسمون....احسان جون شیرینی خودم برات میخرم چرا هی رو میندازی.
بچه ها خدا قوت برای ما سال بعدیهام دعا کنین.....

گلم انشالله سال اینده تو شهر موردعلاقت قبول میشی.انشالله که در تمام مراحل زندگیت موفق باشی.بهترینارو واست آرزو دارم

l.rhb

New member
عیـال بیا بریم.. اینا رو ولشون کن. اینا قبول شدن مستن، پاتیلن نمفیهمن خجالت زن و بچه کشیدن یعنی چی!!
599819_crying.gif
من و تو خاک تو سریم قبول نشدیم :((
بابا گلاب و هبه اینا پولدارن، بگو چلو کباب که به نون و ماست قانع بشن :))

بگو..

بچه ها واقعا یه دنیا ممنون از اینهمه انرزی که به من و امثالم میدین...خیلی دوس داشتنی هستین

nahal5555

New member
ننه آسمون؟؟؟؟
خاله مارليک؟؟؟؟؟؟
زن داداش شامين؟؟؟؟؟
يکى بره احسانو از اون تاپيک جمع کنه,به جون خودم کشت خودشو,من نگرانشم...

emmy

Member
مرسی مارلیک جونم.
احسان راست میگه دوستان ما دوتا گشنه ایم یه غذا بهمون بدین ثواب داره به خودااااا!!!!;-);-)
نترس نهال احسان بمیر نیست من همه جوره تستش کردم حتی تارومار هم بی اثره روش!!!:13:اینم از شانسه منه...نخ قبلیا که دادم خیلی راحت میشد از ....خلاص شد این یکی کلی جون اضافه داره لامصب...:smiliess (15):

بالا