.:4d564ad6:بچه ها دم همه اونایی ک قبول شدن و نشدن و سال دیگه میخوان بشن گررررم......:4d564ad6:
دم منم گرم ک قبول نشدم امسال..... :thanks:
سال بعد خبرای خووووووب ازت بشنویممم:riz304:
.:4d564ad6:بچه ها دم همه اونایی ک قبول شدن و نشدن و سال دیگه میخوان بشن گررررم......:4d564ad6:
ماشالا همه خوب قبول شدن، چقدر شیرینی افتادیم..)
منو اینهمه خوشبختی محاله
شما پسرم خودتو قاطی بزرگترا نکن
باس کم شرینی بخوری،بعدم ج.ی.ش، بوس لالا :smiliess (9)::motat:
سلااااام:-d
بچه ها از صمیم قلب به همتون تبریک میگممم
خداروشکرکه خنده رولبمون اومد
برا احسان و زیبا و سحر و نهال هم ازته دل آرزوهای خوب خوب میکنم
انشالله کار امریه احسانم درست بشه بلند صلوااااات
احسان میخای هرروز یه شهر باش شیرینی بهت بدیم بعد خاستی بیای یزد قشنگ تپل شی که از در خونتون نتونی بری داخل؟؟:25r30wi:
بچه ها شیرینی هاتونو بدید دیگه.زوووووووود من میخوام بدم به احسان......:New (6)::motat:
مرسی ازت![]()
حالا نگفتی من کی بیام نهارخوران؟؟
احسان میخای هرروز یه شهر باش شیرینی بهت بدیم بعد خاستی بیای یزد قشنگ تپل شی که از در خونتون نتونی بری داخل؟؟:25r30wi:
هروق اراده کنی درخدمتم.میبرمت یه دورمیچرخونمت هرچقد دوس داری چل چراغ سواکن;-)شیرینی ازین بهتر؟؟؟
خیلی براتون خوشحالم قبولیها....نقبولیهامومثل خودم دیگه بسه بریم سر درسمون....احسان جون شیرینی خودم برات میخرم چرا هی رو میندازی.
بچه ها خدا قوت برای ما سال بعدیهام دعا کنین.....
:25r30wi: آره دقیقاً. اومدم کرمان بهت خبر میدم اون رستورانه تو بلوار جمهوری قرار ما
ولی کیـه که شیرینی بده به ما... فحش بهمون ندن شیرینی پیشکش!! :smiliess (5):
عیال این گردنبند گردنت بدلیه، چشاتم نمیبیـنی داره از حدقه میزنه بیرون.. دیشبم تو سطل آشغالا مردم پیتزا گیرم نیومد :14: لااقل بذار شیرنی نخورده از دنیا نریم -_-
هبه جونم شماهم تبریک فراوون...احسان اگه بیای مایه مغازه اجاره دادیم پیتزافروشی سفارشتو میکنم آخرشب هرچی موند بده به تو...:-d