پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

آسمون

New member
سلااااام:-d
بچه ها از صمیم قلب به همتون تبریک میگممم
خداروشکرکه خنده رولبمون اومد
برا احسان و زیبا و سحر و نهال هم ازته دل آرزوهای خوب خوب میکنم:)
انشالله کار امریه احسانم درست بشه بلند صلوااااات

eeeeeeehsan

New member
سلااااام:-d
بچه ها از صمیم قلب به همتون تبریک میگممم
خداروشکرکه خنده رولبمون اومد
برا احسان و زیبا و سحر و نهال هم ازته دل آرزوهای خوب خوب میکنم:)
انشالله کار امریه احسانم درست بشه بلند صلوااااات

مرسی ازت
295119_qrrr1s5w5a2lfyba.gif

حالا نگفتی من کی بیام نهارخوران؟؟

golabatun

New member
احسان میخای هرروز یه شهر باش شیرینی بهت بدیم بعد خاستی بیای یزد قشنگ تپل شی که از در خونتون نتونی بری داخل؟؟:25r30wi:

hebe.nurse

New member
بچه ها شیرینی هاتونو بدید دیگه.زوووووووود من میخوام بدم به احسان......:New (6)::motat:

eeeeeeehsan

New member
احسان میخای هرروز یه شهر باش شیرینی بهت بدیم بعد خاستی بیای یزد قشنگ تپل شی که از در خونتون نتونی بری داخل؟؟:25r30wi:

:25r30wi: آره دقیقاً. اومدم کرمان بهت خبر میدم اون رستورانه تو بلوار جمهوری قرار ما :whistle:

ولی کیـه که شیرینی بده به ما... فحش بهمون ندن شیرینی پیشکش!! :smiliess (5):

emmy

Member
خیلی براتون خوشحالم قبولیها....نقبولیهامومثل خودم دیگه بسه بریم سر درسمون....احسان جون شیرینی خودم برات میخرم چرا هی رو میندازی.
بچه ها خدا قوت برای ما سال بعدیهام دعا کنین.....

آسمون

New member

گلاب جون تبریک ویژه...
با این انقلابی که راه انداختین باعث شدین یکی از دوستای منم قبول بشه:)دمت گرممم

- - - Updated - - -

گلاب جون تبریک ویژه...
با این انقلابی که راه انداختین باعث شدین یکی از دوستای منم قبول بشه:)دمت گرممم

eeeeeeehsan

New member
خیلی براتون خوشحالم قبولیها....نقبولیهامومثل خودم دیگه بسه بریم سر درسمون....احسان جون شیرینی خودم برات میخرم چرا هی رو میندازی.
بچه ها خدا قوت برای ما سال بعدیهام دعا کنین.....

عیال این گردنبند گردنت بدلیه، چشاتم نمیبیـنی داره از حدقه میزنه بیرون.. دیشبم تو سطل آشغالا مردم پیتزا گیرم نیومد :14: لااقل بذار شیرنی نخورده از دنیا نریم -_-

hebe.nurse

New member
:25r30wi: آره دقیقاً. اومدم کرمان بهت خبر میدم اون رستورانه تو بلوار جمهوری قرار ما

ولی کیـه که شیرینی بده به ما... فحش بهمون ندن شیرینی پیشکش!! :smiliess (5):

تازه کرمان دوتا شیرینی میگیری.......:bunnyearsmiley:
تو مگه کرمان اومدی؟ چه خوبم آدرس میده!!!!!:5:

hebe.nurse

New member
عیال این گردنبند گردنت بدلیه، چشاتم نمیبیـنی داره از حدقه میزنه بیرون.. دیشبم تو سطل آشغالا مردم پیتزا گیرم نیومد :14: لااقل بذار شیرنی نخورده از دنیا نریم -_-

اخخخخخخ احسان نگوووووو دیگه نگو دلم ریش ریش شد33605_cry[2].gif
بیا کرمان ما پیتزا میخوریم تهشو میدیم به تووووو دیگه آواره سطل آشغالا نشی لااقل:))))))))
نون خشکم زیاد داریمآ

آسمون

New member
هبه جونم شماهم تبریک فراوون...احسان اگه بیای مایه مغازه اجاره دادیم پیتزافروشی سفارشتو میکنم آخرشب هرچی موند بده به تو...:-d

hebe.nurse

New member
هبه جونم شماهم تبریک فراوون...احسان اگه بیای مایه مغازه اجاره دادیم پیتزافروشی سفارشتو میکنم آخرشب هرچی موند بده به تو...:-d

مرسی آسمون جونم . نه جانم شماها که دو زرده کاشتین لایق تبریک فراوانید. به امید موفقیت های بالاترتون:)))))
فقط مارلیک انقد ذوق وشوق تورو داشتا که من نفهمیدم خودش چیکا کرده!!!! هنوزم نفهمیدم?!

بالا