منم تا حالا شیراز نرفتم .. ولی از اون شهرایی که حس خیلی خوبی بهش دارم و دوس دارم بیام شهرتونو ببینم :ad54ad:
تشریف بیارید...حسابی قدمتون روی چشم:rose:
منم تا حالا شیراز نرفتم .. ولی از اون شهرایی که حس خیلی خوبی بهش دارم و دوس دارم بیام شهرتونو ببینم :ad54ad:
شوخی می کنی ایا؟؟دادا اثرات خوشحالیه اخ منتظرم یه روز برسه تبریک ویژه بعدی رو بدم خدایا خدایا اونی تو دلمه واسه اجیم زود مستجاب شه:thanks:
- - - Updated - - -
ریتا جان، من یزدی نیستم اما میدونم خوابگاه داره ، دانشگاه شهید صدوقی، زیر نظر who هست(سازمان بهداشت جهانی) برو حالشو ببر، اساتید خوبی داره، واسه اطلاعات بیشتر برو تو سایت دانشگاه اساتید رشتتو چک کن ببین سطحشون چقده، در کل عالیه دانشگاهش........
تشریف بیارید...حسابی قدمتون روی چشم:rose:
شوخی می کنی ایا؟؟50):
lemen . iris راستی شماها دخترین یا پسر ؟؟ گفته باشما من دختر روتون حساب باز کردم ... :riz481:
سپیده الان ینی باید خجالت بکشم!:riz481:![]()
اوکی حله
ایتها الاخت الجمیله یا حبیبی یا سپیده
المن و آیریس جونی الدخت می باشیم
الاوکی؟؟؟
سپیده من برادر دینی شما هستم خخخخخخخخخخخخخخ
- - - Updated - - -
وای مرسی . دوست گل تازه واردم .. شما هم قبول شدی؟؟
اره دیگه .. این اواتارو پور کاظمی ببینه . عمرن رات بده)
راستی روجو دانشگاه رازی کدوم شهره؟؟
سپیده جونم عشخم معنی اسمم رنگین کمانه ....یادته اون شعره مث یک رنگین کمون هفت رنگ خخخخخخخخاوکی حلهاگه هم حل نشد .. منحله
) یه اسم بزارین که بقیه کاربرا تشخیص بدن خوب
7977cujr38iyymsu8: یهو امدم کلی فدا مدای یکی میشه بعد می فهمه پسره :25r30wi:
مبارکت باشه ... ایشاله موفقیتای بعدی :riz304:خدا رو شکر بله..همون شیراز
خوب خدارو شکر ...رازی کرجه، دانشگاه نیست تحقیقاتی و سرم سازیه
خدا رو شکر بله..همون شیراز
اونوفت این اسمت کجاییه؟؟ تو که گفتی ما فارسیو پاس بداریم .. منم که زبانم فارسیه ولی بلد نیستم معنیه اسمتوسپیده جونم عشخم معنی اسمم رنگین کمانه ....یادته اون شعره مث یک رنگین کمون هفت رنگ خخخخخخخخ
عزیز برو سابت خود دانشگاه معمولا معاونت اموزشی اطل میزنه یا میگه خوابگاه نداریم یا یه جایی میزاره واسه ثبت نام خوابگاه.معمولا ها .شایدم چیزی نباشه.