روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

Y77

New member
شهید بهشتی رو خیلی شنیدم برای خوابگاه اذیت میکنند ، ولی شیراز نشنیدم

fifi

New member
كي بايد بريم شيراز ثبت نام؟ لينكي كه توي دفترچه گذاشتن باز نميشه كه!!!!!!!!!!!
حضوريه يا اينترنتي؟

matin

New member
بیخود کردن ندن .. مگه دست اوناس دلارام ؟؟ ولی یه دوسالی برف گیر میشیا دلارامی :)

- - - Updated - - -

باشه از فردا اواتارم عکس بهاره رهنما می زارم خوبه ؟؟ :)

اونطوری نقاب رهنما داری ولی باز بهتره ، و من الله توفیق :))))

دل آرام

New member
بیخود کردن ندن .. مگه دست اوناس دلارام ؟؟ ولی یه دوسالی برف گیر میشیا دلارامی :)

- - - Updated - - -

باشه از فردا اواتارم عکس بهاره رهنما می زارم خوبه ؟؟ :)

من برف دوس دارم آخ جووون !
قزوینم که بودم یه بار برف گیر شده بودم !
من بیدی نیستم که با این برفام بلرزم !

Iris

New member
كي بايد بريم شيراز ثبت نام؟ لينكي كه توي دفترچه گذاشتن باز نميشه كه!!!!!!!!!!!
حضوريه يا اينترنتي؟

تو اطلاعیه جدیدی که سنجش زده یه ادرس داده از اموزش شیراز باز کن بخونش من که چیزی نفهمیدم ازش

matin

New member
متین الان حست چیه ازین نتیجه ؟؟ :) هنوزم میگفتی خوب اعلام نتیجه رو بندازن عقب بهتر؟؟ :)

من حس خاصی ندارم نع اینکه فکر کنین مغرورم نع من از تلاش بچه ها راضی بودم :))) حتی بارها به شوخی میگفتم من بهشتی قبولم عکس العمل رسانه هارو میدیدم بیشتر واسم انگیزه میشد ، من حسم رو قبلا جشن گرفتم با بچه ها من به اینا ایمان داشتم تنیجم داد خدارو شکر ، فقط از اون بالائی تشکر میکنم هر چی دارم از اون بالائی دارم فقط ی خانوم خوب ندارم :))) راستی شما واسه کدوم خبرگزاری هستین ؟؟ حلقم که ندارین ؟؟ ایشالله عقب بندازن که به تنها چیزی هم که نداریم برسیم :))))

sepideeee

New member
من حس خاصی ندارم نع اینکه فکر کنین مغرورم نع من از تلاش بچه ها راضی بودم :))) حتی بارها به شوخی میگفتم من بهشتی قبولم عکس العمل رسانه هارو میدیدم بیشتر واسم انگیزه میشد ، من حسم رو قبلا جشن گرفتم با بچه ها من به اینا ایمان داشتم تنیجم داد خدارو شکر ، فقط از اون بالائی تشکر میکنم هر چی دارم از اون بالائی دارم فقط ی خانوم خوب ندارم :))) راستی شما واسه کدوم خبرگزاری هستین ؟؟ حلقم که ندارین ؟؟ ایشالله عقب بندازن که به تنها چیزی هم که نداریم برسیم :))))
پس کمک دست های پشت پرده چی میشه ؟؟:25r30wi: من از خبرنگاران روزنامه های زردم :25r30wi:

matin

New member
پس کمک دست های پشت پرده چی میشه ؟؟:25r30wi: من از خبرنگاران روزنامه های زردم :25r30wi:

من کلا به دستهای پشت پرده اعتقاد ندارم ، ما هر چی داریم از تلاش بازیکنان و همت تماشاگرا داریم ، روزنامه های بنفش و مله ای هم خواستن مارو به چالش بکشن نتوستن شما که دیگه زردی :))) ، پس ایشالله فردا با بزرگترهای هیئت مدیره خدمت مدیر روزنامتون میرسیم :)))

Ana67

Well-known member
من نمیدونم کی دوستامو خبر کردهههههه
خودشونو شام انداختن به مننننننن

Lemen

New member
سلامن علیکم ایها الدوستان
من با رتبه 59 اپیدمیولوژی انتخاب دوم رفسنجان القبولیدم
تقبل الله اعمالکم اج
بزن قددددش
ایول ایوله.....

sepideeee

New member
سلامن علیکم ایها الدوستان
من با رتبه 59 اپیدمیولوژی انتخاب دوم رفسنجان القبولیدم
تقبل الله اعمالکم اج
بزن قددددش
ایول ایوله.....
شکر خدای عز و جل ..... :) حالا دیگه برو دعا به جونه بهداشت کن :)

- - - Updated - - -

اگه قطعیه بگو منم بیام :)

- - - Updated - - -

اگه قطعیه بگو منم بیام :)

بالا