پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

marlik

New member
هووووووووووووررررررررررااااااااااااا...ایشاله همه خوشحال باشن امروز

ایشالا.ایشالا.ایشالا.از شادیتون خیلی خوشحالم خیلی.ایشالا همیشه بخندید.ایشالا احسان هم کار امریش جور بشه خوشحالیمون کامل کامل بشه

hebe.nurse

New member
ندا جون.rhbجون و هبه جون از ته دلم بهتون تبریک میگم.حس خیلی قشنگیه.اشک شوق تو چشا م جمع شده انگار یه بار دیگه با قبول شدن آبجیم خودم قبول شدم.و از اینکه شادید بغض گلمو گرفته خیلی خوشحالمممممم.انشالله همیشه شاد باشید.بقیه هم منتظرما.سارا جون و بقیه زود باشید شادم کنید.اگرچه سارا بهترین دانشگاه میکروب قبول شده و تبریک ویژه داره حتی اگه خدایی نکرده بهداشت نشه.منتظرما

ممنون مارلیک جان. واقعا منم اونقد تبریک قبولی دوستامو شنیدم که شادی خودمو یادم رفته.
آسمون هم علوم قبول شده هم علوم پزشکی؟ چجوریه من نمی فهمم!!!!!

eeeeeeehsan

New member
بچه ها میکروبیولوژی دانشگاه تهران یونی خودم قبول شدم....:4d564ad6::4d564ad6:

تبریک میگم سارا..
692519_slxe1vrr6glin3kt.gif
ایشاالا خبر دکترا رو بشنویم ازت.

l.rhb

New member
بچه ها به همتون تبریک میگم
آسمون جونم سارا خانوم stfجان آناتومیست جون و بقیه که خبر ندارم ازشون
به همتون تبریک میگممممممم:thumbsupsmileyanim:
ایشالا موفقیت های بعیدیتونو ببینم

- - - Updated - - -

بچه ها به همتون تبریک میگم
آسمون جونم سارا خانوم stfجان آناتومیست جون و بقیه که خبر ندارم ازشون
به همتون تبریک میگممممممم:thumbsupsmileyanim:
ایشالا موفقیت های بعیدیتونو ببینم

هبه جان تبریک میگم بهت...ایشالله موفقیت توی درجات بالاتر...ایشالله موفقیت همه داوطلبای سال 93

l.rhb

New member
ایشالا.ایشالا.ایشالا.از شادیتون خیلی خوشحالم خیلی.ایشالا همیشه بخندید.ایشالا احسان هم کار امریش جور بشه خوشحالیمون کامل کامل بشه

ممنون مارلیک جون...دوست گلم...کاش زودتر از اینا با دوستای خوبی مثل شما همصحبت میشدم...بازم ممنونم

eeeeeeehsan

New member
بچه هاااااااااااااااااااا منم قبول شددددددددددددم
پرستاری توانبخشی علوم پزشکی ایران:thanks:

تبریک هبه
دو سال دیگه همینجا خبر دکتراتو بشنویم :))

بچه ها آناتومی شهر خودم اهواز قبول شددددددددددم

تبریک l.rhb
ایشالا خبر قبولی مقاطع بالاتر.

marlik

New member
حتما دوست عزیز....مرسی از شما

- - - Updated - - -

منو آناتومیست صدا کنید

Rhbجون جو گیر شده:):):):):):):):):):)بذار بری حداقل یه روز بری سر ک ل ا س آناتومیست جون بعد:):):):)اینا اثرات خوشحالیه.منم جوگیر شده بودم نمیتونستم با نفسم بحرفم.انشالله همیشه شاد باشید و لب هممون خندون باشه

eeeeeeehsan

New member
واااااااااااااااای به همه تبریک میگمممممممم
منم بیوتکنولوژی پزشکی دانشگاه ایران قبول شدمممم

اوووو ندا هم ماشالا ببین چی قبول شده، تبریک فراوون ندوک :))

- - - Updated - - -

ایوووووووووووووول به همه l.rhb سلام مارو به شهر پدرم برسووووون / تبریک تبریک

سلام
تو چی قبول شدی؟؟

eeeeeeehsan

New member
بچه ها نتیجه ایمنی اومده ها.من به بدبختی باز کردم سایتو با اینکه لینکش قرمزه ولی فعاله ها برید نگاه کنید.آخ جووووووووووووووووون ابجیم ایمنی مازندران قبول شده نمیدونید چقد خوشحالممممممممممممممم.خوشحالم که خبر خوب بهش دادممممممممم.فقط ذوق مرگما. خدا جون مرسیییییییییی.بچه ها منتطر خبرای خوب شمام هستم.زود بگید کجا قبول شدید

یعنی مارلیک می گفتن امام زمان ظهور کرده اینقدر خوشحال نمیشداااا :)))

آسمون تبریک ویژه و فراوون، دیگه شیرینی و شام تو نهارخوران رو شاخته :auizz3ffy9vla57584x

love virology

New member
وووووولک احسان من امتحان ندادم سال 94 به یاری خدا/ شما چی ایمنی چه کردی؟؟؟

l.rhb

New member
Rhbجون جو گیر شده:):):):):):):):):):)بذار بری حداقل یه روز بری سر ک ل ا س آناتومیست جون بعد:):):):)اینا اثرات خوشحالیه.منم جوگیر شده بودم نمیتونستم با نفسم بحرفم.انشالله همیشه شاد باشید و لب هممون خندون باشه

نه...اشتباه نکنید...من اشتباهی در جواب آقا احسان که گفت اسم کاربریم سخته گفتم بهم بگو آناتومیست...نه جو گیر نشدم...میدونستم اهواز شهر خودم قبول میشم...بهرحال مرسی

love virology

New member
شما کارت درسته / علوم هم دریاب بد نیست/ امیدوارم شما هم سال دیگه این موقع این ساعت بترکووونی و شاد باشی

eeeeeeehsan

New member
نه...اشتباه نکنید...من اشتباهی در جواب آقا احسان که گفت اسم کاربریم سخته گفتم بهم بگو آناتومیست...نه جو گیر نشدم...میدونستم اهواز شهر خودم قبول میشم...بهرحال مرسی

آناتومیست جان این مارلیک ما مسته الآن، اشک شوقم تو چشاش حلقه زده، کور بود که هیچ، الآن دیگه هیچی نمی بینه..
عقلش هم شیرین بود الآن دیگه همون شیرینش رو هم نداره، شما کافیه همین الآن یه شماره حساب بدی بهش بگی 10 میلیون بریز تو حسابم میریزه.. اینقدر الآن مدهوش شده
340219_smileybunny1.gif

به جد عشقش آسمون قسم :p

eeeeeeehsan

New member
بچه ها بازم تبریک به تک تک همتون، ایشالا همیشه شاد و موفق باشید و واقعن میگم، خبر قبولی دکتراتون رو بشنویم.

%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D9%88-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%AF%D9%84-%D8%B1%D8%B2-11.jpg

hebe.nurse

New member
تبریک هبه
دو سال دیگه همینجا خبر دکتراتو بشنویم :))

تبریک l.rhb
ایشالا خبر قبولی مقاطع بالاتر.

ممنون احسان جان مرسییییییییی:riz304:
ینی دیشب از استرس خوابم نمیبرد بس فکروخیال کردم نفهمیدم کی بیهوش شدم
الان گیج گیجم
خداروشکر واقعا
ایشالا قبولی خودتو بشنوم. من از همتون شیرینی میخوااااااااااام
مارلیک جان من شماره کارتمو بفرستم برات؟؟ باید به خیلیا شیرینی بدم. یکی به من کمک کنهههههههه:j58r36j3gcr4suxymup

آخرین ویرایش:
بالا