روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

heart.beat777

New member
میشه بگی دقیقا چه سختی تو زندگی متحمل میشید؟ از خوابگاه و پول تو جیبی و کار و ازدواج واسم نگو که اینقد دلیل واست میارم خون گریه کنی واسه جنس پسر که چقد دربدریم.....:smiliess (2): خداییش الان واسه 1 پسر فقط و فقط زندگی درست کردن واقعا سخته واقعا....مسائل دیگه ام که به جای خود....

ولی خب تهش میشی 1 مرد، مثل فولاد آب دیده:4d564ad6::4d564ad6:

shiny

New member
نه نمیشه بگم اما واضحه:image170::p7977cujr38iyymsu8:
حالا یکیشو میگم مثلا بجه که همه دردسرش رودوش خانوماس

shiny

New member
باشه اصفهانم هستی دم دستی حالا یه روز با مامان علی و بابای علی و علی میایم خخخخخ:4d564ad6:

heart.beat777

New member
نه نمیشه بگم اما واضحه:image170::p7977cujr38iyymsu8:
حالا یکیشو میگم مثلا بجه که همه دردسرش رودوش خانوماس

واضحیش که واضحه اصن داد میزنه....:25r30wi: بچه 9 ماه رو دوش شما خرجش 1 عمر رو دوش بابا، خدایی قبول داری اگه سربازی نبود واسه شماها هم بهتر بود؟ الان به نظرت چرا سن ازدواج بالا رفته؟ خرجا سنگین 2 سالشم که سربازی هوتوتو اکثرا هم دانشجو و چشم امید به کار حاصل از دانشجو بودن، سختی واسه هر دو طرفه اما 2 سال واقعا زوره، فک کن رتبه 1 ارشد باید بره بی سوادشم باید بره، اون رتبه برتره باید بره پی درسش بتونه خدمت به مردم بکنه با علمش نه اینکه 2 سال عمرش صرف هیچ و پوچ بشه

Iris

New member
ای واااااااااااااای چقد شماها حرص وغصه الکی میخورین ادم وقتی قبول میشه با اشتیاق زیاد میره دنبال گواهی پایا تحصیلاتش حالا شوما:wacsmiley:

ROJO

New member
میشه بگی دقیقا چه سختی تو زندگی متحمل میشید؟ از خوابگاه و پول تو جیبی و کار و ازدواج واسم نگو که اینقد دلیل واست میارم خون گریه کنی واسه جنس پسر که چقد دربدریم.....:smiliess (2): خداییش الان واسه 1 پسر فقط و فقط زندگی درست کردن واقعا سخته واقعا....مسائل دیگه ام که به جای خود...
.

ولی خب تهش میشی 1 مرد، مثل فولاد آب دیده:4d564ad6::4d564ad6:

فولاد اب دیده ک شدی خبر بده با ی مادر فولاد زره پیوندت بدم :)

به به چقد دستم تو کار خیره(قلیووون)

بچه ها کسی جدیدا پیگیر کاراش بوده کارای اعتراض به کاهش ظرفیت رشتش؟؟کسی رفته سراغ نمایندش یا کسی دیگه حسو حال اینکارارو نداره یا اینکه کنار اومده با این قضیه؟؟؟ما همه داریم دست رو دست هم میذاریم به نظرم قبول شدن صرفا مهم نیست این مهمه که اندازه ی زحمتت اندازه شب بیداری کشیدنت اندازه ی از تفریح زدنت حقتو بگیری اون دانشگاهی قبول بشی که لیاقتشو داری که صندلیش مال کسی بشه که دود چراغ خورده نه اونی که از راه رسیده و بی هیچ زحمتی صندلی رو تصاحب میکنه... به نظرم تا کار از کار نگذشته بازم پیگیر بشین پا پیچ بشین مثل بچه ای که اینقدر نق به جون مامانش میزنه که آخر سر به خواستش میرسه...میدونین کی غوغا میشه؟وقتی نتایجو میزننو فک میکنی فلان شهرو دیگه حتما میاریو به انتخاب 8امت نمیرسه ولی تا لینکو باز میکنی میگی ای کاش همون 8رو آورده بودم!!خلاصه ی کلامم اینه که بازم مثل 2 هفته ی پیش بشین به همون جسارت بازم فریاد بزنین پیگیر کاذتون باشین تا دیر نشده و افسوس بخورین..

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

sepideeee

New member
ای واااااااااااااای چقد شماها حرص وغصه الکی میخورین ادم وقتی قبول میشه با اشتیاق زیاد میره دنبال گواهی پایا تحصیلاتش حالا شوما:wacsmiley:

اخه بعضی دانشگاها اذیت می کنن ... مارو چند ماه سر همین گواهی پایان تحصیلات دوئوندن :smiliess (2):

- - - Updated - - -

منم:j58r36j3gcr4suxymup

من نه :rolleyessmileyanim:

sepideeee

New member
این مریم bme چقد اکتیو شده ها .. من هر دفه میام انجمن آخرین پست همه ی تاپیکا مال مریمه :)) دخترم یه ذره از انرژیتم بزار واسه دانشگاه .. این جوری پیش بری انرژیت واسه ارشد تموم میشه ها :black_eyed::riz481:

bme88

New member
این مریم bme چقد اکتیو شده ها .. من هر دفه میام انجمن آخرین پست همه ی تاپیکا مال مریمه :)) دخترم یه ذره از انرژیتم بزار واسه دانشگاه .. این جوری پیش بری انرژیت واسه ارشد تموم میشه ها :black_eyed::riz481:

دارم سرگرم میشم زمان بگذره زودتر :thumbsupsmileyanim:
بعدشم ما که اکتیو نیستیم، اکتیوی از خودتونه :motat:

sepideeee

New member
دارم سرگرم میشم زمان بگذره زودتر :thumbsupsmileyanim:
بعدشم ما که اکتیو نیستیم، اکتیوی از خودتونه :motat:

من که اصلا حال اعلام نتایج رو ندارم .. از بس امسال این سنجش اطلاعیه داده همش منتظرم یه اطلاعیه بده .. نتایجو بیخیال :))

bme88

New member
من که اصلا حال اعلام نتایج رو ندارم .. از بس امسال این سنجش اطلاعیه داده همش منتظرم یه اطلاعیه بده .. نتایجو بیخیال :))

آره دیگه
کلا بیخیال :p
چند روز دیگه همه میایم اینجوری: :4d564ad6::thanks:
چرا اینجا انقد خلوت شده حالا؟
قبلا یه ساعت نبودی 10 صفحه کامنت اضافه میشد :D

ROJO

New member
اطلاعیه میاد مگه? این لوس بازیا چی چیه!:image170:

باید تالاپی گزینه ی اعلام نتایج بیوفته رو سایت:riz277:

بالا