پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

hebe.nurse

New member
توخسته نیستی پسر؟؟برو بگیر بخاب...

هبه جان با ایناجمله بساز!
احسان،اسهال،اغفال،احساس،احداث.

احداث سد اسهال خونی! احسان با نهایت احساس هم اکنون با اغفال ما در دست انجام است............منتظر بمانید:))))))))

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
اصلا ديگه نبريمش همش شلوغ ميکنه,ماشالا چقدم گلوش گير ميکنه......

آواتار نو مبارک خانومی...نهال احسانو نبریم که کسی رامون نمیده!!:-dماشالله انجمن پره دختره من پیره زن و تورو موخان چیکار مادر؟!اشتهای احسان به پدر خدابیامرزش رفته...

- - - Updated - - -

اصلا ديگه نبريمش همش شلوغ ميکنه,ماشالا چقدم گلوش گير ميکنه......

آواتار نو مبارک خانومی...نهال احسانو نبریم که کسی رامون نمیده!!:-Dماشالله انجمن پره دختره من پیره زن و تورو موخان چیکار مادر؟!اشتهای احسان به پدر خدابیامرزش رفته...

آسمون

New member
احداث سد اسهال خونی! احسان با نهایت احساس هم اکنون با اغفال ما در دست انجام است............منتظر بمانید:))))))))))

آفرین:-dحالا با اینا جمله بسازجیگر
احسان،ایوا،شامین،دوس دخترسابق،چهل چراغ:-d

- - - Updated - - -

احداث سد اسهال خونی! احسان با نهایت احساس هم اکنون با اغفال ما در دست انجام است............منتظر بمانید:))))))))))

آفرین:-Dحالا با اینا جمله بسازجیگر
احسان،ایوا،شامین،دوس دخترسابق،چهل چراغ:-D

nahal5555

New member
آواتار نو مبارک خانومی...نهال احسانو نبریم که کسی رامون نمیده!!:-dماشالله انجمن پره دختره من پیره زن و تورو موخان چیکار مادر؟!اشتهای احسان به پدر خدابیامرزش رفته...

- - - Updated - - -

آواتار نو مبارک خانومی...نهال احسانو نبریم که کسی رامون نمیده!!:-Dماشالله انجمن پره دختره من پیره زن و تورو موخان چیکار مادر؟!اشتهای احسان به پدر خدابیامرزش رفته...
:riz481::25r30wi:

biologisst

New member
سلام حبه جان.....خوووفی؟.:ad54ad:
میدونستی همشهری هستیم؟ به به....:4d564ad6:

Soroush Star

New member
یکم شهریور ماه زادروز دانشمند بزرگ و طبیب فرزانه ، شیخ الرئیس ابو علی سینا و روز پزشک بر جامعه پزشکی کشور (بالینی ، پایه و عمومی)مبارک باد

kolouche

New member
آره میدونم کلوچه دکترای تخصصی تو کاشت هندونه زیر بغل و فیت کردن شاخ تو جیب داره :65d6a5d6s:

به عیالم گفتم شب نمیرم خونه، دیروز و امروز عذرم موجه بود :tonguesmiley:

من و هندونه زیر بغـــــــل.....؟؟؟؟ :5:

eeeeeeehsan

New member
شکسته نفسی نکن بابا...دست پرورده خودتم استاد::smilies:تو پیر شدی یادت نمیاد!

بابا قضیه سوالا تو همون قضیه قورباغست، قورباغه رو انداختن تو آب جوش سریع پرید بیرون، توهم همینطور، سریع هبه بیچاره رو پرت کردی تو آتیش!!
ولی من ذره ذره دماشو می برم بالا مرگ تدریجی بهش القا می کنم :)))

من پیر بودم :14:

eeeeeeehsan

New member
آفرین:-Dحالا با اینا جمله بسازجیگر
احسان،ایوا،شامین،دوس دخترسابق،چهل چراغ:-D

:25r30wi: نمیری!!

آغا شب حمله کنیم تاپیکای شفق، نظرتون چیه؟؟ دیگه با طناب پوسیده یا سالم جایی نمیریم که استرس داشته باشیم، اینطوری با سر میریم تو چاه با خیال راحت
185819_jgs6fgek4jq31ths.gif

eeeeeeehsan

New member
یه سوال ذهن منو مشغول کرده؛ حالا گاوداری و مرغداری و پرورش اسب و این چیز ها رو خارج شهر میسازن قابل درکه برام! اما نمی فهمم واسه چی دیگه چرا دانشگاه ها رو خارج شهر می سازن؟
اگه تانک رو تو دنده روشن کنی چی میشه؟
تا حالا توجه کردی هیچ قنادی قند نمیفروشه، هیچ عطاری عطر نمیفروشه، قهوه خونه هام همه چی دارن جز قهوه؟ واقعن چرا؟؟
وقتی ساندیس میخوری وقتی به صدای پخ پخ تهش میرسه میندازیش سطل آشغال یا تا آخرین پخش میخوری یا نگاه می کنی ببیـنی کسی نگات میکنه یا نه تا آخرین پخش رو بخوری؟
اگر یک زنبور داخل دهان گربه برود، گربه چه می‌گوید؟ خودم جواب میدم، میوز... میوز... :))
یکی از کارهایی که به من اعتماد به نفس میده اینه که پسووردم رو بســـــیار سریع وارد کنم….. و درست باشـــه، توهم همینطوری؟
چرا شما دخدرا تو هر مهمونی نباید لباس تکراری بپوشین؟
چرا دخترا وقتی میخوان مقنعشونو درست کنن دهنشونو باز می کنن؟
چرا نهار مهمون میکنن، شام مهمون میکنن، ولی صبحونه مهمون نمی کنن؟
چرا شما دخترا چجوری عطسه میکنید که صدا نمیده؟ نهایت صدا عطسه تون اینه : "ایپس"
ولی حالا امروز همسایه بقلیمون تو پارکینگ اومده به من میگه: اگه میشه ظهر یه جوری عطسه کن ما از خواب نپریم :| چـرا واقعن؟ چرا؟؟
تاحالا دادگاه رفتی یا کار دادگاهی انجام بدی؟ اگه آره چی بوده؟ اگه مشکلی داشتی حل شده؟
اونجا ساعت چنده الآن؟ :))
توهم بچه بودی بخاطر کمبود امکانات از سرنگ به عنوان تفنگ آب پاش استفاده میکردی؟
تو ذهن توهم ابوریحان بیرونی و بوعلی سینا و سعدی و زکریای رازی و خیام و باباطاهر و اینا همه قیافه هاشون یکیه؟
یه قوطی حشره کش تو اتاقم خالی کردم خودم سردرد گرفتم دارم میمیرم، پشهه همیـنطور رو آینه وایساده داره شاخکاشو مرتب می کنه، میبینی توروخدا!!!

eeeeeeehsan

New member
نهال جونم مث اینکه بهت خوش گذشته ها...:-dاینجورکه داداشت آبرو ریزی کرد فک نکنم جایی رامون بدم حالابذار باهاش صلاح مشورت کنم ببینم جدیدا گلوش تو تاپیکای همسایه گیر نکرده؟!

نه آخه دو سه روزیه همچین خفن حس ازدواج دارم!! معلوم نیس تو این شبای عزیز چند نفر منو از خدا خواستن؟!! :whistle:

hebe.nurse

New member
جواب پسر همساده

خب بگو ببیـنم بچه کُت کرمون، قوتو رو چطو درست میکنن؟؟ :)) بزار بپرسم ، حمیــــــــــــــــــــــــد؟؟
نه اونم نمیدونه خیلی مراحل پیچ در پیچ داره. مامانم فقط بلده
مار، عقرب، زنبور و غیره تاحالا نیشت زدن؟ حساسیت داری به زهر؟ وقتی گزیده شدی چیکار کردی؟ گریه؟ ترس؟ ریلکس؟
من از هرگونه نیشی در امان بودم حتی زنبور. اره به پشه خیلی حساسممممم
از چه اسم دختر و پسری خوشت میاد؟ یکی از هر کدوم. شهرزاد و شهراد
اگه بخوای بری خارج کدوم کشور میری؟ ایتالیا . ونیز
سخت ترین کاری که تو زندگیت انجام دادی چی بوده؟ ی اعتراف که خیلی برام سخت بود
هیجان انگیز ترین كاری كه كردی چی بوده؟ تو دانشگا یبار بدجور پت و مت بازی دراوردیم با پت عزیزم خیلی هیجان داشت.
ازشکست می ترسی یا نه؟ چرا؟ اره. چون دلم واسه زحمتام میسوزه
اگه مجبور باشی با کسی باشی ولی خیلی هم رو مخت باشه چیکار میکنی که کمتر عذاب بکشی؟ خدا نیاره ی همچین موقعیتی رو.ارتباطمو به حداقل میرسونم
با چه چیزهای حال میکنی؟interested هات چیا هستن؟ با صندلی داغ!!
اشتباهی که هرگز تکرار نمیکنی؟ یکی از دوستام ی مدت بدجور رو نروم بود یبار اساسی تلافی کردم که خیلی ناراحتش کرد. حالا پشیمونم
هروقت خسته شدی بگو بسه... وگرنه من و آسمون خستگی ناپذیریم :)) بچه کرمونو دست کم گرفتینا
یه کاری که تو زندگیت کردی که بعدش احساس شجاعت و غرور کردی؟ همون اعتراف
اسم بهترین بازی که تو عمرت کردی چی بوده؟ هفت سنگی بچیگیا با داداشام خیلی حال میداد
یه بچه 8 ماهه از کجاش رگ میگیری؟ هرجا که عشقمون بکشه مشاهده فایل‌پیوست 6599
به زندگی پس از مرگ اعتقاد داری؟ کاملا
به نظرت هدف از آفرینشت چیه؟ چرا نماز میخونی؟ آیا خدا نیاز داره به عبادتت؟ ی انسال قدرتشو داره که به سرحد کمال برسه. تموم این عبادتا واسه همین هدف الهی ست
عینکی هستی؟ اگه آره نمره چپ و راست؟ نیستم ولی حس میکنم چشام دیگه سو نداره
چه قدر به فکر دیگرانی چه قدر به فکر خودت؟ زیادی ازخودگذشتگی میکنم. این اخلاقمو دوس ندارم ولی لااقل وجدانم ارومه
بیشتر سرمایی هستی یا گرمایی؟ سرمایییییییی
این متن مال آهنگ کیه؟ : "بی وفایی ، بی وفایی ، دل من از غصه داغون شده" خیلی اشناس اندی نبود؟؟
بدترین و خنده دار ترین سوتی ای که دادی؟ روم نمیشه بگم. ولی .....ی روز سر کلاسس بهداشت جامعه مون بحث ازدواج شد یکی از پسرای متاهلمون داشت نصیحت میکرد که بچها تو دوره نامزدی سعی کنید خوب رو هم شناخت داشته باشد و یجوری سعی کنید خوب اون رفتارای طرفو دربیارید. اقا نمیدونم چی شد یهو گفتم......ویرایش شد........ هیچی دیگه کلاسس رفت رو هوا
کلا بچه های منحرفی داشتیم

کیو تو سایت الگو خودت قرار میدی؟ احسان فلک زده رو76659_girl_haha[1].gif
سکوت رو توی یه جمله بگو: گاهی سکوت از فریاد هم بلندتر است....
معمولا چه مدل کفشی می پوشی؟ هرچی که به پام بره
دستخطت چه جوریاست؟ خوووووبه
نقاشیت چطوریاست؟ ی چیز تو مایه های افتضاح
وقتی بیرون می ری، چه وسیله ایت رو اگه همراهت نبری اعصابت خراب میشه؟ (موبایل، کلید، کیف پول، لوازم آرایش و....)[/QUOTE] کیف پول نباشه داغونم میکنه

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
این مارلیک ذلیل مرده چرا حرف نمیزنه؟؟؟؟ بابا دُری گُهری، پندی اندرزی چیزی بده بهره ببریـم :bunnyearsmiley:

hebe.nurse

New member
پسر همساده سری دو

مزاجت چیه؟ سرد یا گرم؟ دم یا صفرا؟ بلغم یا سودا؟ گرم
خواسته هات بیشتر معقولانه است یا احساسی؟ معقولانه با چاشنی احساس
تاحالا از خدا چی دونستی؟ وااااا:5: هرچیم میدونسم با این سوالت پرید :))))))
ترش مثل تمر هندی یا شیرین مثل شکلات؟ هیشکدوم. یکم شیرین خوبه
یه جمله مثبت بگو که بار منفی داشته باشه: اسکول612213_gigglesmile[1].gif
سه تا از سایت هایی که بیشتر توی اینترنت میری؟ سنجش. انجمن . ایمیلم
ﺗﻮ ﺟﺎﺩﻩ ﺩﺍﺭﯼ ﻣﯿﺮﯼ ﺑﻌﺪ ﺗﺎﺑﻠﻮ ﺯﺩﻩ "ﺧﻄﺮ ﺭﯾﺰﺵ ﮐﻮﻩ" ﺧب ﺍﻻﻥ ﺩﻗﯿﻘﺎ چیکار ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮑﻨﯿﻢ؟ﺑﺮﯾﻢ؟ سرعت خود را افزایش داده بدون توجه به تابلو به حرکت خود ادامه می دهیم ﻧﺮﯾﻢ؟ چرا بریم بابا ﭼﺮﺍﻍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﺑﺮﯾﻢ؟ نه روشن بریم که سنگا ببینن ی وخت سر نخورن بیان پایین ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺷﯿﻢ ﻫُﻞ ﺑﺪﯾﻢ؟ اینم فکر خوبیه شاید متوجه شدن سر نخورن ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻧﯿﻢ ﺭﺍﻩ ﻭ ﺗﺮﺍﺑﺮﯼ؟ نه اینو پیشنهاد نمیکنم میان فحش میدن ﻓﺤﺶ ﺑﺪﯾﻢ؟ فحش نخوریم خوبه:)) ﺗُـﻒ ﮐﻨﯿﻢ؟ هرجور عشقته
ماست رو باید جوید یا قورت داد؟؟ بایدی نداره هرجور میتونی فقط بره پایین
بچه بودی توهم گردی عدد 9 رو چپ و راستشو اشتباه می کردی؟ اره انسان جایزالخطاست دیگه.
اونهایی که روزه ی سکوت میگیرن سحر پا میشن سر و صدا میکنن عایا؟؟ اونوقت افطاریشونو چیکار می کنن؟؟ افطار و سحر نداره. ازون روزه باکلاساس
حاج زنبور عسل دقیقا حج عمره رفته بود یا تمتع؟ هیشکدوم. ینی هاج و واج دنبال مامانش میگرده نه اینکه جایی رفته باشه. حالا چون اصرار داری حج عمره:))
به پدر پسر شجاع قبل از تولد پسر شجاع چی میگفتن؟؟؟ پسر ترسو!
اونی که زبان فارسی رو اختراع میکرد چطور شد که تصمیم گرفت ق اولی غ باشه دومی ق؟؟؟؟ واسه خنده!
تا حالا دقت کردی وقتی انگشتتو سمت کسی میگیری و مسخرش می کنی سه تا انگشتت به سمت خودته؟؟ وای ینی هرچی فحش دادم به خودم برگشته؟
الآن اینکارو انجام دادی نه؟ ها چیه مگه؟
واسه چی داری میخندی؟ این یکیو دیگه شرمندتم. نخندیدم
دوست داشتی تو زندگی واقعیت angry birds بودی هروقت با یکی حال نمی کردی چندتا از اینا ول می کردی تو صورتش؟ نه اینجوریم دلم خنک نمیشه. برو بالاتر
تو کانتکتات چند تا شمارست که همینطوری نگه داشتی، نه اینکه واسه روز مبادا زنگ بزنی، واسه اینکه اگه زنگ زدن جواب ندی؟ دو تا سیریشو
چقدر به این جمله معتقدی؟:
بزرگ ترین اشتباهی که ما آدما در رابطه هامون می کنیم: نیمه می شنویم؛ یک چهارم می فهمیم، هیچی فکر نمی کنیم! و دو برابر واکنش نشون می دیم. اغا ی دقیقه سکوت به احترام این جمله گهر بار
واقعا چه حوصله ای داره این پشه تا طبقه شش میاد واسه دو قطره خون؟ یکی نیست بگه اسکل عین همین خون تو همکف هم هست! :)) نه دیگه خون تا خون داریم.اون طبقه6 خوشمزه تره!
بچه بودی زبون میزدی دو سر باطری ببیـنی چه مزه ترش و تیزی میده؟ چه کارا میکردی تو!! نه جانم
مرد عاشق بشه دنیا رو با خبر می کنه، زن عاشق بشه فقط به نزدیکاش میگه، مرد جدا بشه نزدیک تریناش می فهمن، زن جدا بشه همه دنیا، قضیه چیه؟ قضیه ای درکار نیس بچه جان برو درستو بخون عه
چقدر قابل احترامی؟ زیاد یا درحدی که فقط درب های اتوماتیک فقط جلو روت باز میشن؟ البته جسارت نشه! درحدی که تموم درای غیر اتوماتیک به روم باز میشن و درای اتوماتیک از حرکت باز میمونن. بعععععله
قبول داری شانس فقط یک بار در خونه آدم رو میزنه، بدشانسی که دستش رو از روی زنگ برنمی داره، بدبختی هم که کلا کلید داره!؟ نه قبول ندارم:)) 6021_LaieA_013[1].gif
چرا در دیزی بازه دم خر درازه؟؟ چرا چایی داغه؟ چرا دایی چاقه؟
تتلو رو دوست داری یا بدت میاد؟ خوب بید
در حال حاضر اصلیترین مشغلت چیه؟ نتیجه ارشد

بالا