hebe.nurse
New member
توخسته نیستی پسر؟؟برو بگیر بخاب...
هبه جان با ایناجمله بساز!
احسان،اسهال،اغفال،احساس،احداث.
احداث سد اسهال خونی! احسان با نهایت احساس هم اکنون با اغفال ما در دست انجام است............منتظر بمانید
آخرین ویرایش:
اصلا ديگه نبريمش همش شلوغ ميکنه,ماشالا چقدم گلوش گير ميکنه......
اصلا ديگه نبريمش همش شلوغ ميکنه,ماشالا چقدم گلوش گير ميکنه......
احداث سد اسهال خونی! احسان با نهایت احساس هم اکنون با اغفال ما در دست انجام است............منتظر بمانید)))))))))
احداث سد اسهال خونی! احسان با نهایت احساس هم اکنون با اغفال ما در دست انجام است............منتظر بمانید)))))))))
:riz481::25r30wi:آواتار نو مبارک خانومی...نهال احسانو نبریم که کسی رامون نمیده!!:-dماشالله انجمن پره دختره من پیره زن و تورو موخان چیکار مادر؟!اشتهای احسان به پدر خدابیامرزش رفته...
- - - Updated - - -
آواتار نو مبارک خانومی...نهال احسانو نبریم که کسی رامون نمیده!!:-Dماشالله انجمن پره دختره من پیره زن و تورو موخان چیکار مادر؟!اشتهای احسان به پدر خدابیامرزش رفته...
آره میدونم کلوچه دکترای تخصصی تو کاشت هندونه زیر بغل و فیت کردن شاخ تو جیب داره :65d6a5d6s:
به عیالم گفتم شب نمیرم خونه، دیروز و امروز عذرم موجه بود :tonguesmiley:
احداث سد اسهال خونی! احسان با نهایت احساس هم اکنون با اغفال ما در دست انجام است............منتظر بمانید)))))))
شکسته نفسی نکن بابا...دست پرورده خودتم استاد::smilies:تو پیر شدی یادت نمیاد!
آفرین:-Dحالا با اینا جمله بسازجیگر
احسان،ایوا،شامین،دوس دخترسابق،چهل چراغ:-D
یکم شهریور ماه زادروز دانشمند بزرگ و طبیب فرزانه ، شیخ الرئیس ابو علی سینا و روز پزشک بر جامعه پزشکی کشور (بالینی ، پایه و عمومی)مبارک باد
من و هندونه زیر بغـــــــل.....؟؟؟؟ :5:
نهال جونم مث اینکه بهت خوش گذشته ها...:-dاینجورکه داداشت آبرو ریزی کرد فک نکنم جایی رامون بدم حالابذار باهاش صلاح مشورت کنم ببینم جدیدا گلوش تو تاپیکای همسایه گیر نکرده؟!