sepid71
New member
سپید جونی یا سرعتت پایینه یا باید مرورگرتو عوض کنی
این حالت برا منم پیش میاد:tsimuzpzwoap1t9y3o7
عکسای گلو سنبل و ....رو میبینیم فقط عکساییو ک نتیجه ترین ها رو گذاشتی توشون نمبینم !
سپید جونی یا سرعتت پایینه یا باید مرورگرتو عوض کنی
این حالت برا منم پیش میاد:tsimuzpzwoap1t9y3o7
عکسای گلو سنبل و ....رو میبینیم فقط عکساییو ک نتیجه ترین ها رو گذاشتی توشون نمبینم !
[/URL]
[/URL]اصلا اعضای ناظر بر این انتخابات کیا بودن .؟ هوم؟؟1:21::21:
Mexin تو که هنرمندی نقاشی یه دونع از اون خط خطی,هات بکش جایزه بده خخخخ نقاش,ترین
بعله ... نمیشه ..اول خودشون عنوان کردند به ترین ها جایزه میدیم بعد همه ترین ها مدیریت ها شدن و جایزه بی جایزه دیگه ...:21::21:
ای بابا دلت خوشه بر و خدا رو شمر بنت نکردنذ
سلام..
و تبریـــــــــک فراواان به همه دوستای گلم...![]()
واقعا هر کدوم از بچه های انجمن به نحوی جزء ترین ها هستند من واقعــــا چیزای زیادی از بچه های گل انجمن یاد گرفتم
دلم براتون خیییلی تنگ شده بود... انشاا.. که اسم همتون همیشه جزء بهترن ها بدرخشه![]()
عاقا قبول نیس من از این گل خوشملا نمیتونم بذارم خوووو..[/SIZE
خب اول بگو چی یاد گرفتی ..که میگی خیلی چیزا یاد گرفتم؟؟ 1هوم؟!(4 مورد را با ذکر مثال نام ببرید و توضیح هم بدید ..(3 نمره هم داره)![]()
سلام..
و تبریـــــــــک فراواان به همه دوستای گلم...![]()
واقعا هر کدوم از بچه های انجمن به نحوی جزء ترین ها هستند من واقعــــا چیزای زیادی از بچه های گل انجمن یاد گرفتم
دلم براتون خیییلی تنگ شده بود... انشاا.. که اسم همتون همیشه جزء بهترن ها بدرخشه![]()
عاقا قبول نیس من از این گل خوشملا نمیتونم بذارم خوووو..[/SIZE
خب اول بگو چی یاد گرفتی ..که میگی خیلی چیزا یاد گرفتم؟؟ 1هوم؟!(4 مورد را با ذکر مثال نام ببرید و توضیح هم بدید ..(3 نمره هم داره)::
خخخخ :25r30wi:
خب واقعا خیلی چیزا
1- مهر و محبت رو که خییلی
2 - کمک کردن به دوستام هم خییلی
3 - نحوه درس خوندن و برنامه ریزی هم باز خییلی خخ
4 - اینم یاد گرفتم که هر فردی به خودیه خودش و هر جوری که هست دوست داشتنیه و لازم نیس برای محبوب شدن خودمون رو شبیه کسی بکنیم
4 مورد با مثالو توضیح آخه فقط 3 نمره !! یاد دبیر دین و زندگیمون افتادم...خخخ
خوشم میاد هر کی هر چی میگه یه سوالی تو ذهن شما ایجاد میشه خخخ !! :riz481:
خخخخ :25r30wi:
خب واقعا خیلی چیزا
1- مهر و محبت رو که خییلی
2 - کمک کردن به دوستام هم خییلی
3 - نحوه درس خوندن و برنامه ریزی هم باز خییلی خخ
4 - اینم یاد گرفتم که هر فردی به خودیه خودش و هر جوری که هست دوست داشتنیه و لازم نیس برای محبوب شدن خودمون رو شبیه کسی بکنیم
4 مورد با مثالو توضیح آخه فقط 3 نمره !! یاد دبیر دین و زندگیمون افتادم...خخخ
خوشم میاد هر کی هر چی میگه یه سوالی تو ذهن شما ایجاد میشه خخخ !! :riz481:
کم یاد گرفتی ..حقته بندازمت دوباره بگبری این درسو ...:motat: