روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

sepideeee

New member
دوستان شفق@ مدیر به پیشنهادم رتبه نظر دادن: "افرین ایده ی خوبیه /بسم الله ما مخالفتی نداریم /به شادی شما شاد هستیم /موفق باشید"
(لبخند رضایت) چقدر وقتی یه مدیر به نظراتت بها میده آدم لذت میبره! ممنون شفق@
منم که یه سری رو پستت رتبه نظر دادم که :New (6): منم خوب پاسخگو و راهنما هستم دیگه :riz481: چرا خوشحالیتو ابراز نکردی ؟؟ :New (6):
:25r30wi:

ROJO

New member
ووووی ابتین ترسیدم این چ عکسیه:5:

بوروس لیه ? خخخخخخ

ROJO

New member
منم که یه سری رو پستت رتبه نظر دادم که :New (6): منم خوب پاسخگو و راهنما هستم دیگه :riz481: چرا خوشحالیتو ابراز نکردی ؟؟ :New (6):
خخخخخخخخخخ

هرکس میخواد mri ازش خشنود و راضی باشه ، بهش امتیاز بده (اشک شوق) خخخ

mri13

New member

ممنون الان دیدم! تا حالا 10 تا رتبه نظر دارم! نمیدونم این رتبه نظرا چیه ولی چون کمه آدم خوشش میاد! یوهو میبینه اون بالا زده 1 رتبه نظر!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: shiny

abtin13

New member
دوستان شفق@ مدیر به پیشنهادم رتبه نظر دادن: "افرین ایده ی خوبیه /بسم الله ما مخالفتی نداریم /به شادی شما شاد هستیم /موفق باشید"
(لبخند رضایت) چقدر وقتی یه مدیر به نظراتت بها میده آدم لذت میبره! ممنون شفق@

پس مدیر شفق با تشکیل کشور مستقل فلسطینی موافقت کردن.جیغ و دست و هورا :smiliess (8):
نمی دونم چرا اسم این مدیر شفق رو می بینم یاد فیلم به رنگ ارغوان میفتم.اسم رمز حمید فرخ نژاد هم توفیلم "شفق" بود.مدیر شفق نکنه تو هم؟؟؟؟؟

ROJO

New member
آره همون... پس برا همه همینو میگه
یعنی خوشم میاد تمام لینک هاشونو حفظ شدیم از بس چک کردیم کوچکترین تغییریو می فهمیم
میدونی من کی اونو دیدم! صب جلو وزارت ، تازه قندم تو دلم اب شد:sad:

دل آرام

New member
آره همون... پس برا همه همینو میگه
یعنی خوشم میاد تمام لینک هاشونو حفظ شدیم از بس چک کردیم کوچکترین تغییریو می فهمیم

بچه ها به نظرتون این لینکو برای چی گذاشتن ؟؟
سالای پیش همچین لینکی میومد واسه تکمیل ظرفیت ؟
چرا آخه سبزه :))))))))

ROJO

New member
ممنون الان دیدم! تا حالا 10 تا رتبه نظر دارم! نمیدونم این رتبه نظرا چیه ولی چون کمه آدم خوشش میاد! یوهو میبینه اون بالا زده 1 رتبه نظر!

الهیییییییییییییییی :)) چ با اب و تاب تعریف میکنین

شما نظر کرده ی عالم بالایی
هرکسی اینجا امتیاز نمیگیره ها

sepideeee

New member
بچه ها به نظرتون این لینکو برای چی گذاشتن ؟؟
سالای پیش همچین لینکی میومد واسه تکمیل ظرفیت ؟
چرا آخه سبزه :))))))))
این لینک صرفا جهت آزار بچه هاس :black_eyed:
سبزه چون که احتمالا سریه پیش قرمز بوده استقلالیه شکایت کردن :))

abtin13

New member
اخه بروس لی سیبیلش کجا بود ؟؟ :25r30wi:
این نهایت مال قبل شاهنامه اس .. من از بعد از شاهنامه یه همچین سیبیلی سراغ ندارم :wacsmiley: :))

ده نه ده.پس من چیم اینجا.سیبیل دارم قد هیکل رستم.مامان تو بهش بگو

mri13

New member
spideee یه مدت الناز شاکر دوستو تبلیغ میکرد! الان این عکسو نمیشناسم شبیه جوونیای آزیتا حاجیانه!

sepideeee

New member

ایول ... پس خوب حفظش کن :)) مامانت کیه اینجا ؟ :)

- - - Updated - - -

ایول ... پس خوب حفظش کن :)) مامانت کیه اینجا ؟ :)

sepideeee

New member
spideee یه مدت الناز شاکر دوستو تبلیغ میکرد! الان این عکسو نمیشناسم شبیه جوونیای آزیتا حاجیانه!

نه بابا با الناز دیگه به هم زدیم :)) این فقیه سلطانیه .. چشمم کف پاش روز به روز جوون تر میشه :thumbsupsmileyanim:

ROJO

New member
اخه بروس لی سیبیلش کجا بود ؟؟ :25r30wi:
این نهایت مال قبل شاهنامه اس .. من از بعد از شاهنامه یه همچین سیبیلی سراغ ندارم :wacsmiley: :))

سیبیل داله مگه من فک کردم سایه اس:25r30wi:وای مردم از خنده

بالا