روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

Y77

New member
من دوس دارم علی کوچولو رو ببینم
میشه مامانش؟

آخرین ویرایش:

goo

New member
چیکا کنیم تو سرد سیاه زمستون بیرونمون کردن
در به در شدیم :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

اله میبینی تورو خدا ،نمیگن این بچه ها دل سوختن حداقل اشیونشون رو خراب نکنیم:whistle:
ولی من اینجا رو دوس ندارم کاش یه تاپیک مستقل برا خودمون بگیریم:motat:

mri13

New member
به نظر من یکی یه تاپیک مستقل درست کنه اسمشو یه چیزی بزاره که بعد از یه مدتی منقضی نشه میتونیم همینجا رو یه اسم خوب همفکری کنیم.بعدش تو اون تاپیک انقدر نظر میدیم که آخرسر چندتامون مدیر بشه و از منافع تاپیک دفاع کنه!

م.صفری

New member
به نظر من یکی یه تاپیک مستقل درست کنه اسمشو یه چیزی بزاره که بعد از یه مدتی منقضی نشه میتونیم همینجا رو یه اسم خوب همفکری کنیم.بعدش تو اون تاپیک انقدر نظر میدیم که آخرسر چندتامون مدیر بشه و از منافع تاپیک دفاع کنه!

از بس ظنز میگن الان نمیدونم این شوخی بود یا جدی؟!!:whistle:

- - - Updated - - -

از بس ظنز میگن الان نمیدونم این شوخی بود یا جدی؟!!:whistle:

abtin13

New member
بعدشم یه کشور مستقل تشکیل بدیم.:riz277:

shiny

New member
مثلا پاتوق بچه های بی خانمان و زجر کشیده شرکت کننده در آزمون ارشد93

ROJO

New member
ینی ی چیزایی دارم میبینم و میشنفم ک میگم دیگه هیچوقت اکانتمو باز نکنم

دلم گرفت...

mri13

New member
دوستان شفق@ مدیر به پیشنهادم رتبه نظر دادن: "افرین ایده ی خوبیه /بسم الله ما مخالفتی نداریم /به شادی شما شاد هستیم /موفق باشید"
(لبخند رضایت) چقدر وقتی یه مدیر به نظراتت بها میده آدم لذت میبره! ممنون شفق@

abtin13

New member
ینی ی چیزایی دارم میبینم و میشنفم ک میگم دیگه هیچوقت اکانتمو باز نکنم

دلم گرفت...

بگو ما هم یکم دلمون بگیره.مردیم از بس دلخوشی دیدیم تو این چندین سال زندگی کوزت وارمون تو این سیستم آموزشی :sad:

بالا