اگه یه روز خودتو تو خیابون ببینی بهش چی میگی؟؟

sepideeee

New member
معلومه در جواب میگه اشتباه گرفتی دیگه ....خخخخخخ:tonguesmiley:
اتفاقا برمیگرده بهم میگه ... عه سپیده جون ( البته با چهار تا ه ه ه ه ) تونی؟؟؟
تو اسمون دنبالت میگشتم تو زمین پیدات کردم .. بعد میگه زود تند سریع شمارتو بده :thumbsupsmileyanim:

mexin

Well-known member
اتفاقا برمیگرده بهم میگه ... عه سپیده جون ( البته با چهار تا ه ه ه ه ) تونی؟؟؟
تو اسمون دنبالت میگشتم تو زمین پیدات کردم .. بعد میگه زود تند سریع شمارتو بده :thumbsupsmileyanim:

خوبه والا ...ینی هر روز جلوی آینه اینارو بخودت میگی و ازش شماره میگیری و بهش شماره میدی؟!!:14:

sepideeee

New member
خوبه والا ...ینی هر روز جلوی آینه اینارو بخودت میگی و ازش شماره میگیری و بهش شماره میدی؟!!:14:
نه دیگه ... تو خودت گفتی تو خیابون .. بعد حالا میگی تو اینه .. یه ذره به صورت مساله توجه کن :New (6):

mexin

Well-known member
نه دیگه ... تو خودت گفتی تو خیابون .. بعد حالا میگی تو اینه .. یه ذره به صورت مساله توجه کن :New (6):

خب مگه تو خیابون آینه نیست؟؟ چه فرقی میکنه ...خودت رو میبینی دیگه ...توجه نمی نمویی ..:14:

sepideeee

New member
ماشین های ولایت شما مگه آینه نداره ...خخخخخخخخ:tonguesmiley:

نه بابا از اون جا که(اشیا از انچه که در آینه می بینید به شما نزدیکترند ) ما کلا اینه های ماشینای خیابونای ولایتمونو ورداشتیم که سردرگمی پیش نیاد :black_eyed:

mexin

Well-known member
نه بابا از اون جا که(اشیا از انچه که در آینه می بینید به شما نزدیکترند ) ما کلا اینه های ماشینای خیابونای ولایتمونو ورداشتیم که سردرگمی پیش نیاد :black_eyed:

اشیاء رو گفته تو آینه نزدیکترند نه انسان ..بعله ...:tonguesmiley:

zErOOn3

Well-known member
10383118_682192945199324_34481367390423436_n.jpg

CLAAM

? !!! u

TL2MSH Y JoOoRaYEE

eli 72

Member
فک کنم بعد از کلی هیجان ..اول میترسم بعد تعجب میکنم بعدم ذوق زده میشم..در نهایت حرفی نمیزنم بغلش میکنم!حسه دیگه...

abtin13

New member
به کدوم راه ..دقیقا بگو ..به این راه یا اون راه؟؟!:21:

- - - Updated - - -

به کدوم راه ..دقیقا بگو ..به این راه یا اون راه؟؟!:21:
فرقی نمی کنه.فقط یه راهی باشه که چشمم به پستای آب دوغ خیاری تو نیفته:riz481:
بعله.......:25r30wi:

آخرین ویرایش:
بالا