-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mehdialza

New member
چقد ما ذلیلیم. متاسفم-ما راهمون خیلی دوره ولی بچه تهرونیا مسئولیت دارین بخدا،از حق ما دفاع کنین بچه های پایتخت

mehdialza

New member
نه بابا،اگه وزارت بهداشت بگه الان روزه باور ندارم،یه مدرسه قانوناش بهتر و شفافتر از این وزارت بیخوده

elmira1365

New member
چقد ما ذلیلیم. متاسفم-ما راهمون خیلی دوره ولی بچه تهرونیا مسئولیت دارین بخدا،از حق ما دفاع کنین بچه های پایتخت

متاسفانه فکر کنم انقدری که از شهرستان دارن میرن از تهران نیستند، پس هر کسی حقش رو میخواد باید تلاش کنه از اون سر دنیا هم باشه بیاد بگیره، یه دست هیج وقت صدا نداره، همه با هم باید تلاش کنیم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

کرهانی

New member
ظرفیت‌های به اون زیادی‌رو با یک دستور سریع تغییر میدن اونوقت آزمون ما که کل پذیرشمون 5000تا هم نیست سر یکی دو هزار تا انقدر اذیت میکنن

آره واقعا:65d6a5d6s:
خوبه اونا 7سالند و ارشد فقط دوساله
اما باز...:1dco2x0p1lilzhfpg1t

mehdialza

New member
جون ناموستون پاشین برین یه نیم ساعت،از تو خونه نشستن بهتره.ما ب گردن هم حق داریم خداییش،پس هر کی میتونه این حقو ادا کنه،از دور ترین نقاط ایران چشمشون ب شماس

asayesh

New member
رجوجان ازاونجاکه ساعت 10 قراره اگه کسی 12 بیاد فایده داره؟:33:

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
متاسفانه فکر کنم انقدری که از شهرستان دارن میرن از تهران نیستند، پس هر کسی حقش رو میخواد باید تلاش کنه از اون سر دنیا هم باشه بیاد بگیره، یه دست هیج وقت صدا نداره، همه با هم باید تلاش کنیم
دقیقا همین طوره، هر کی باید بفکر خودش باشه، اصلا اومدیم این سایت نبود نمیرف کسی اعتراض کنه می نشستن منتظر بقیه!?
هر کی نگرانه زحمت بده بخودش پاشه بیاد تهران

negin ka

New member
هیچی یکی از پستتون خوشش اومده بهتون امتیاز داده بازش کنید بینم توش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟:thumbsupsmileyanim:

mri13

New member
هیچی یکی از پستتون خوشش اومده بهتون امتیاز داده بازش کنید بینم توش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟:thumbsupsmileyanim:

چطوری میشه به پستی امتیاز داد؟
این بوده:حالا اگه من کنکور سراسری داده بودم میزد "نگرانی مجلس از کاهش ظرفیت بی‌سابقه‌ی آزمون ارشد پزشکی"

ROJO

New member
اره چرا نداره، بهتر از هیچی ک هست

در ضمن منتظر نظر چنتا از نماینده ها هستم، تا امشب ی چیزایی به همتون میگم، بنا به درخواست بعضی از بچه ها

فقط الان میگم: به اب و اتیش بزنید ک بما ملحق شید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا