saeid3
New member
قرار بود مادر یکی از دوستان هم بیاد.دفعه قبل هم بودن.یه نفر با این شرایط (مادر یا پدر یا کلا یه آدم سن بالا که منطقی حرف میزنه) خیلی خوبه اگه باشه
داداش مگه میخوای فرانسوی صحبت کنی... فن بیانت باید خوب باشه ..زودم عصبی نشی.تموم
قرار بود مادر یکی از دوستان هم بیاد.دفعه قبل هم بودن.یه نفر با این شرایط (مادر یا پدر یا کلا یه آدم سن بالا که منطقی حرف میزنه) خیلی خوبه اگه باشه
داداش مگه میخوای فرانسوی صحبت کنی... فن بیانت باید خوب باشه ..زودم عصبی نشی.تموم
بلییییییییییییاین همون نمایندتونه که گفتی آموزش بهداشتیه؟
از الان باید یکنفر رو انتخاب کنیم هرچی مدرک داریم بهش بدیم نسبت به همه رشته هاهم اگاهش کنیم تا از الان بتونه رو مسائل تسلط پیدا کنه
پیشنهاد من اقا سعید:smilies-azardl (113
اون 3 تا رشته ی دیگه چیا بودن ؟
اون 3 تا رشته ی دیگه چیا بودن ؟
اره اقا بهترهرجو جان شما خودت نمیتونی قبول رحمت کنی? به خیلی از رشته هام تسلط داری.البته به نظرمن اقا باشه خیلی بهتر چون میتونه قاطع تر وبا ارامش بیشتری حرف بزنه البته این نظرمنه
نظارت بر امور دارویی رو دل ارام جان از روان شناسی تقبل کردن:tsimuzpzwoap1t9y3o7
من احساس میکنم این اعتراض فقط داره در حمایت و تاکیید افزایش ظرفیت اون 8 رشته میره جلو هم از گفته های بچه ها و هم از متن نامه به خبرگزاری ها!!!!
من احساس میکنم این اعتراض فقط داره در حمایت و تاکید افزایش ظرفیت اون 8 رشته میره جلو هم از گفته های بچه ها و هم از متن نامه به خبرگزاری ها!!!!