-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saeid3

New member
قرار بود مادر یکی از دوستان هم بیاد.دفعه قبل هم بودن.یه نفر با این شرایط (مادر یا پدر یا کلا یه آدم سن بالا که منطقی حرف میزنه) خیلی خوبه اگه باشه

داداش مگه میخوای فرانسوی صحبت کنی... فن بیانت باید خوب باشه ..زودم عصبی نشی.تموم

elmira1365

New member
قرار بود مادر یکی از دوستان هم بیاد.دفعه قبل هم بودن.یه نفر با این شرایط (مادر یا پدر یا کلا یه آدم سن بالا که منطقی حرف میزنه) خیلی خوبه اگه باشه

ولی به نظرم از بین بچه ها باشه بهتر هست ، چون مادر یا پدر کسی فقط میتونه از رشته فرزند خودش آگاهی داشته باشه نه شرایط همه داوطلبان و همه اون چیزهایی که ما تو این مدت راجع به همه رشته ها به دست آوردیم، بچه ها هستند که از همه شرایط امتحانی و سخنان و خلاصه همه چیز راجع به این امتحان اطلاع دارن نه خانواده .

abtin13

New member
داداش مگه میخوای فرانسوی صحبت کنی... فن بیانت باید خوب باشه ..زودم عصبی نشی.تموم

یه پدر یا مادر نگران اگه درست حرف بزنه بهتر از 100 تا مثل من و تو میتونه وزیر رو قانع کنه(اگه حرف حساب تو کتش بره)

asayesh

New member

به نظر من اقا سعید اگر سما قبول زحمت میکنید مدارک رو براتون بفرستیم وشما هم از الان میتونید به رشته ها تسلط پیدا کنید در کل یکی از خودمدن بهتر از پدر ومادر از یکطرف خیلی توجیح نیستن از طرفی مسئولین نمیگن اینا تو این سن وتحصیلات نمیتونن حق خودشون رو بگیرن?!

ROJO

New member
از الان باید یکنفر رو انتخاب کنیم هرچی مدرک داریم بهش بدیم نسبت به همه رشته هاهم اگاهش کنیم تا از الان بتونه رو مسائل تسلط پیدا کنه

دقیقا، از بچه های دلسوز و توانا و توجیه

mahii

New member
images

دل آرام

New member

اون خانمه که من میگم تمام مشخصات رو داره !
تازه من یه روانشناسی رو میشناسم که تکنیکای قانع سازی رو بلده وای اگر اون پا میشد میومد که خیلی خوب بود ! خخخ

asayesh

New member
رجو جان شما خودت نمیتونی قبول رحمت کنی? به خیلی از رشته هام تسلط داری.البته به نظرمن اقا باشه خیلی بهتر چون میتونه قاطع تر وبا ارامش بیشتری حرف بزنه البته این نظرمنه

elahe01

New member
اون 3 تا رشته ی دیگه چیا بودن ؟

اون 3 تا رشته ی دیگه چیا بودن ؟

یادم نیست کدوما رو گفتن
ولی آخرش شدیم همون 8 تا رشته ای که قرار بود افزایش بدن ظرفیتاشو اما ندادن
که بعدشم فهمیدیم اینا اکثرا نقطه مشترکشون این بوده که دانشگاه بلوکه شده داشتن

دل آرام

New member
مثلن یکی از تکنیک های قانع سازی افراد گرفتن 4 تا بله از اوناس
بعد خود فرد پنجمین بله رو میده !
ولی اینکه اون 4 تا بله پشت سر هم رو بگیری نیاز به مهارت و فن بیان و تسلط رو مبحث و اینا داری که خیلی سخته !
من نمتانم وگرنه خودم خودمو نماینده میکردم ! :)))

ROJO

New member
رجو جان شما خودت نمیتونی قبول رحمت کنی? به خیلی از رشته هام تسلط داری.البته به نظرمن اقا باشه خیلی بهتر چون میتونه قاطع تر وبا ارامش بیشتری حرف بزنه البته این نظرمنه
اره اقا بهتره
من توجیحم ولی زبونم گزندس

asayesh

New member
کافیه یکی داوطلب بشه اوتوقت از هر رشته یکنفر ایشونو توجیخ کنه و درخواستامون رو بهشون بگیم بعد خودشون جمع بندی میکنن واسه شیوه صحبت و برخوردشون در چارشنبه دوستایی که تواناییش رو دارن راهنمایشون کنن

elahe01

New member
دوستان از دخترا المیرا و دل آرام
از پسراsaeid3 و abtin13
فکر میکنم از بقیه بیشتر توجیهین :a2d3:
و رشته هایی که اطلاع ندارینو از نماینده هاش بخواین براتون بگن
روخو هم اگه کتک کاری نکنه باهاشون از هممون بیشتر توجیهه

Y77

New member
من احساس میکنم این اعتراض فقط داره در حمایت و تاکید افزایش ظرفیت اون 8 رشته میره جلو هم از گفته های بچه ها و هم از متن نامه به خبرگزاری ها!!!!

ROJO

New member
ابتین دارن با یکی از نماینده های سری قبل هماهنگ میکنن

saeid3

New member
من احساس میکنم این اعتراض فقط داره در حمایت و تاکیید افزایش ظرفیت اون 8 رشته میره جلو هم از گفته های بچه ها و هم از متن نامه به خبرگزاری ها!!!!

خدا شاهده این طور نیس..من خودم امسال ارشد قبولم..ولی از این شکایت دارم که چرا از قبل بهمون کاهش ظرفیتا اعلام نکردن....واسه همه رشته ها

elahe01

New member
من احساس میکنم این اعتراض فقط داره در حمایت و تاکید افزایش ظرفیت اون 8 رشته میره جلو هم از گفته های بچه ها و هم از متن نامه به خبرگزاری ها!!!!

نه من خودم هم روی فناوری اطلاعات سلامت که رشته خودمه تأکید دارم (جزء اون 8 رشته بود)
هم روی انفورماتیک پزشکی(جزء اون 8 رشته نیست)

بچه های دیگه هم برای خیلی از رشته های دیگه دارن به عنوان نماینده میرن(نمونش saeid3)
اگه رشته ای جا افتاده بگین بچه ها که به نمایندگیشون بریم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا