-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ROJO

New member
منظورم اینه که رشته جدیدی اضافه نشده؟ یا نمیانده جدیدی که بخواد رشته های اعلام نشده رو حمایت کنه؟
اگه اشتباه نکنم دیشب یکی دو نفر جدید اعلام وجود کردن

نمیدونم کی بووده!

فقط دوتا رشته دادیم ب مامان علی کوچولو در حالیکه ی رشته ی دیگه خودشون امتحان دادن

*فرناز*

New member
ژنتیک
سال 91 ------90 نفر
سال 92 ------80 نفر
سال 93--------47 نفر
دامشگاههای بلاک شده:زنجان . و بین المللی دانشگاه توانبخشی.بین المللی تبریز.بین الملل تهران

م.صفری

New member
بچه ها من زنگ زدم به نماینده کرمان اقای زاهدی بعد یکی از مشاورینش گفت اقای دکتر تو کمیسیون وزرات سنجشه....امروز اقای قاضی زاده مخالفت کرده با کاهش ظرفیت بچه های پزشکی گفته مث قبل باشه....گفت هواتونو داره
بعد گفتم اقای ضیایی گفته کمیت نباید کیفیت شه...اگه اینجوریه از همون کنکور سراسری شروع کنن...گفت حق باشماست
گفت الان زاهدی کرمان نیس اخر هفته میاد گفتم دیر میشه..میشه شما مدراکامو بفرستین تهران واسش گفت بیا بده دستم
بچه ها اون تایپیکی که روهو مدارکو داد پیداش نمیکنم یکی بذاره اینجا زود فقط
امیدوار باشین.....

به نظرم همه شهرستانیا باید این کار بکنند تا بدونند معترضین از همه ایران هستن نه تهران

elmira1365

New member
بچهها من نامههامو واسه نمایندهها بدفترشون تو تهران فکس کردم.این شماره پیامک رادیو ایرانه به اینم پیا مک زدم شمام بیزحمت بفرماییییییییید.............30000610

منم الان پیام زدم فعلا باید هرجا که هست و تا میتونیم اطلاع رسانی کنیم،
من نوشتم :درخواست مصاحبه با وزیر بهداشت برای کاهش ناعادلانه ارشد علوم پزشکی
والا دوباره فردا میان یه چیز دیگه رو افزایش میدن میگن افزایش دادیم دیگه ، حالا بیا بهشون بفهمون ما افزایش ارشد رو میخوایم نه افزایش.....

Aysel

New member
بچه ها من یه مدتی نبودم
امکان اومدن حضوری ندارم
ولی چه جاهایی نامه یا ایمیل یا پیامک زدین؟؟لطفا اطلاع بدین منم انجام بدن

goo

New member
این اخرین راهه دوستان
باید اگه حتی قراره نه بشنویم خود هاشمی بگه
نه زی دستاش
باید به ما توجه بشه و وزیر روبروی ما باشه
خودش فقط وفقط خودش
:thumbsdownsmileyani افتااااد

همونطور که دستیاری و کنکور سراسری ها نه نشنیدن،ما هم نباید بشنویم...
وگرنه اگر کاهش ظرفیت را توان تحملی باشد،قطعا بی عدالتی را نیست....

abtin13

New member
بچه ها من یه مدتی نبودم
امکان اومدن حضوری ندارم
ولی چه جاهایی نامه یا ایمیل یا پیامک زدین؟؟لطفا اطلاع بدین منم انجام بدن

خوب شد شما یادم انداختی
دوستان روز دوشنبه یا سه شنبه متن نامه ای که نوشته شده و قراره فرستاده بشه رو به همراه شماره های فکس،آدرس ایمیل و لینک سایت های بیان نظرات چنتا از برنامه های صدا و سیما قرار می دیم.

دل آرام

New member
روخو مسئلتون

بچه های امار زیستی تو این انجمن خیلی فعالن !
وقتی حاضر نیستن برای حق خودشون پا پیش بزارن چرا ما باید سنگشون رو به سینه بزنیم ؟!!!!!!!

elmira1365

New member
خوب شد شما یادم انداختی
دوستان روز دوشنبه یا سه شنبه متن نامه ای که نوشته شده و قراره فرستاده بشه رو به همراه شماره های فکس،آدرس ایمیل و لینک سایت های بیان نظرات چنتا از برنامه های صدا و سیما قرار می دیم.

کاش از همین الان دیگه شروع کنیم به اطلاع رسانی به خبرگذاری ها تا دیر نشده، و اینکه تا اون روز جند بار زنگ زده باشیم که بدونن پیگیر هستیم و هم اینکه بچه هایی که از شهرستان میان دیگه از فردا و پس فردا دارن راه می افتن و نمیتونن اطلاع رسانی کنن پس بهتر هست از الان اطلاع رسانی بشه تا بچه ها هستن

ROJO

New member
یکی از بچه ها تا فردا شاید اضاف بشه اونوقت من مدیریت دارو رو هم میدم به ایشون

دل ارام ،درسته نیومدن، شاید نگفتن ولی خب کاهش زیادی داشته، ما ک داریم اونایی ک کاهش قابل توجه داشته رو میگیم، خب اینم بگیم .

ولی اگه نمیخوای این رشترو بگی انتخاب با خودته ی رشته ی دیگه بردار، رشته ی دوستتو بردار ولی اگه مشکلی نداری، بذا باشه

elmira1365

New member
بچه ها میشه یه دور دیگه همه فقط توی یک پاسخ با نقل قول فقط اسم رشته و دانشگاه بلوکه شده رشتتون رو بگید بدون ظرفیت، که همه رو یه جا داشته باشیم.مرسی
از خودم شروع میکنم و نفر بعدی بیاد با نقل قول زیر همین بنویسه که پراکنده نشه.ممنون

رادیوبیولوژی : شهید بهشتی

دل آرام

New member
یکی از بچه ها تا فردا شاید اضاف بشه اونوقت من مدیریت دارو رو هم میدم به ایشون

دل ارام ،درسته نیومدن، شاید نگفتن ولی خب کاهش زیادی داشته، ما ک داریم اونایی ک کاهش قابل توجه داشته رو میگیم، خب اینم بگیم .

ولی اگه نمیخوای این رشترو بگی انتخاب با خودته ی رشته ی دیگه بردار، رشته ی دوستتو بردار ولی اگه مشکلی نداری، بذا باشه

حالا ببینم چی میشه
اون روز تصمیم میگیرم !
چون قرار این بود که بچه ایی که میان و یا فعالیت دارن به صورت مجازی اسمشون برده بشه !

- - - Updated - - -

بچه ها میشه یه دور دیگه همه فقط توی یک پاسخ با نقل قول فقط اسم رشته و دانشگاه بلوکه شده رشتتون رو بگید بدون ظرفیت، که همه رو یه جا داشته باشیم.مرسی
از خودم شروع میکنم و نفر بعدی بیاد با نقل قول زیر همین بنویسه که پراکنده نشه.ممنون

روان شناسی بالینی

تهران و شیراز

elmira1365

New member
راستی روجو جون تهیه مقوا به چه صورت هست ، مقواهای چند در چند بگیریم؟کسی میگیره اونجا حساب کنیم یا اینکه هر کسی خودش بگیره

asayesh

New member

سم شناسی:مدرس کرمان شیراز تبریز اصفهان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا