saeid3
New member
دوستان(مخصوصا کسانی که در انجمن های دیگه هم فعال هستن) لطفا تو امضاهاتون در مورد تجمع 4شنبه با تیتر درشت اطلاع رسانی کنید.
ابتین با مدیرا اشنایی؟
دوستان(مخصوصا کسانی که در انجمن های دیگه هم فعال هستن) لطفا تو امضاهاتون در مورد تجمع 4شنبه با تیتر درشت اطلاع رسانی کنید.
منظورم اینه که رشته جدیدی اضافه نشده؟ یا نمیانده جدیدی که بخواد رشته های اعلام نشده رو حمایت کنه؟
اگه اشتباه نکنم دیشب یکی دو نفر جدید اعلام وجود کردن
بچه ها من زنگ زدم به نماینده کرمان اقای زاهدی بعد یکی از مشاورینش گفت اقای دکتر تو کمیسیون وزرات سنجشه....امروز اقای قاضی زاده مخالفت کرده با کاهش ظرفیت بچه های پزشکی گفته مث قبل باشه....گفت هواتونو داره
بعد گفتم اقای ضیایی گفته کمیت نباید کیفیت شه...اگه اینجوریه از همون کنکور سراسری شروع کنن...گفت حق باشماست
گفت الان زاهدی کرمان نیس اخر هفته میاد گفتم دیر میشه..میشه شما مدراکامو بفرستین تهران واسش گفت بیا بده دستم
بچه ها اون تایپیکی که روهو مدارکو داد پیداش نمیکنم یکی بذاره اینجا زود فقط
امیدوار باشین.....
بله ..فقط دکتر هاشمی
نمیدونم کی بووده!
فقط دوتا رشته دادیم ب مامان علی کوچولو در حالیکه ی رشته ی دیگه خودشون امتحان دادن
بچهها من نامههامو واسه نمایندهها بدفترشون تو تهران فکس کردم.این شماره پیامک رادیو ایرانه به اینم پیا مک زدم شمام بیزحمت بفرماییییییییید.............30000610
این اخرین راهه دوستان
باید اگه حتی قراره نه بشنویم خود هاشمی بگه
نه زی دستاش
باید به ما توجه بشه و وزیر روبروی ما باشه
خودش فقط وفقط خودش :thumbsdownsmileyani افتااااد
بچه ها من یه مدتی نبودم
امکان اومدن حضوری ندارم
ولی چه جاهایی نامه یا ایمیل یا پیامک زدین؟؟لطفا اطلاع بدین منم انجام بدن
برو بگو واسم فکسش کنین لطفا یا شماره ی فکسشونو بدین تا خودم اقدام کنم...اینجوری سریع میشه golabatunبه نظرم همه شهرستانیا باید این کار بکنند تا بدونند معترضین از همه ایران هستن نه تهران
خوب شد شما یادم انداختی
دوستان روز دوشنبه یا سه شنبه متن نامه ای که نوشته شده و قراره فرستاده بشه رو به همراه شماره های فکس،آدرس ایمیل و لینک سایت های بیان نظرات چنتا از برنامه های صدا و سیما قرار می دیم.
یکی از بچه ها تا فردا شاید اضاف بشه اونوقت من مدیریت دارو رو هم میدم به ایشون
دل ارام ،درسته نیومدن، شاید نگفتن ولی خب کاهش زیادی داشته، ما ک داریم اونایی ک کاهش قابل توجه داشته رو میگیم، خب اینم بگیم .
ولی اگه نمیخوای این رشترو بگی انتخاب با خودته ی رشته ی دیگه بردار، رشته ی دوستتو بردار ولی اگه مشکلی نداری، بذا باشه
بچه ها میشه یه دور دیگه همه فقط توی یک پاسخ با نقل قول فقط اسم رشته و دانشگاه بلوکه شده رشتتون رو بگید بدون ظرفیت، که همه رو یه جا داشته باشیم.مرسی
از خودم شروع میکنم و نفر بعدی بیاد با نقل قول زیر همین بنویسه که پراکنده نشه.ممنون
رادیوبیولوژی : شهید بهشتی
بچه ها میشه یه دور دیگه همه فقط توی یک پاسخ با نقل قول فقط اسم رشته و دانشگاه بلوکه شده رشتتون رو بگید بدون ظرفیت، که همه رو یه جا داشته باشیم.مرسی
از خودم شروع میکنم و نفر بعدی بیاد با نقل قول زیر همین بنویسه که پراکنده نشه.ممنون
رادیوبیولوژی : شهید بهشتی