سلام برو بچ گل
مرسی از دعای خیرتون
عاقا ما دوشتیم میرفتیم خونه با اژانس بعد یه سکوتی تو تاکسیووو حکم فرما بود..اوااا رفتم تو فاز لهجه
یهو دیدم ارننده باهام انگلیسی حرف زد
من:smiliess (15):
راننده
تا خونه حرف زدیم فهمیدم..دبیر زبان بود:riz481:
عیب نداره باشه اصلا دو تا فرچه اضافی میندازم پشت قبالت خوبه؟؟؟؟
جهیزیه هم عیب نداره ماشاالله جوونی کار میکنی جورش میکنی...خرج عروسی هم نمیکنیم الکی بچه ها از خودمونن یه نون پنیر میدیم حله....
حـله من پایم :thumbsupsmileyanim:
هنـوز قطعی نشد، دوباره پاسم دادن سمت یه ارگان دیگه..
آدم خوب و دست و پا گرم همه جا هست، یعنی خداروشکر بازم پیدا میشه این دور زمونه ولی بدبختانه این مقررات کوفتی این مملکت دست و پاشون رو بسته!!
یارو دکتره گفت من میتونم بگیرمتدی) ولی بخشنامه هست که فقط باید فوق لیسانس و دکترا بگیریم.. همون چیزی که سارا گفت.
امریه مرکز تحقیقات یزد که مالیده شد، سرباز سازندگی همون جهادی که بابا بازنشستشه فردا صبح باید برم ببیـنم چی میگن!! توکل به خدا..
برنامه سربازی من جور شد همگی یک هفته شام و ناهار مهمون من، فقط پولش رو دیگه باید خودتون حساب کنید![]()
باشه بابا تو بروووووووووو سربازی قول میدم به بچه ها یه هفته خونتون شام و ناهار با مخلفات و بزن و بکوب چتر شیم:thumbsupsmileyanim:
بیخود تو سربازی کار کن پول دربیار...از حالا از زیر مشکلات شونه خالی نکن...ولخرجی هم نکن همون نون پنیر شاید یه کم سبزی هم بزاریم توش...:riz277:t0837h0nn8zfqu8ult
راستی دوست جونیا من چون فقط با گوشیم میام تو نت خیلی نمیتونم مانور بدم.سوال کم بپرسین چون نمیتونم جلوش جواب بدم.البته اگه خواستید من رو داغ کنین:new (6):
:25r30wi::25r30wi:
قبـوله آغا من پایم... بساط چیا میارین؟ رقاص؟ استریپر؟ بند؟ چی...؟؟)
اونایی که پاین ایمی بشیـنه رو صندلی داغ این پست رو لایکش کنن!!!
نداجون چطورمطوری؟
چه گودبای پارتی بشه به به...
آقابیاین یه استشهادمحلی جورکنیم واسه احسان که اگه بره تاپیک ما ازمزه میفته...
بروبچ بیاین امضا کنین شاید معافیتش جوربشه اصن...
- - - Updated - - -
فدات شم عزیزممممم
نه بابا چرا معاف شه؟؟؟پسرمون میخاد دیگه مرد بشهههه:applause:
برو پسرم برو خدا پشت و پناهت باشه صندلیتو توی دانشگاه برات تگاه میداریم:tonguesmiley::smilies-azardl (181
شفق جون:25r30wi::25r30wi:
قبـوله آغا من پایم... بساط چیا میارین؟ رقاص؟ استریپر؟ بند؟ چی...؟؟)
بساطی از قبیل:1-جمیله 2-بند چیه؟؟این قرطی بازیا چیه آهنگ جواد یسای رو به یه آمپلی فایر میبندیمو بزن و بکووووووووب
3-غذام دیگه بسنگی به کرم خودتو دست پخت مامانت داره
قول میدم با یه آهنگ از آهنگران خیلی شیک و مجلسی بدرقت کنیم جوری که بری تو گروه پیش مرگا و با پای خودت بری تو دل داعششش:thumbsupsmileyanim:
شفق جون)))))))))):riz481:
نداجون چطورمطوری؟
چه گودبای پارتی بشه به به...
آقابیاین یه استشهادمحلی جورکنیم واسه احسان که اگه بره تاپیک ما ازمزه میفته...
بروبچ بیاین امضا کنین شاید معافیتش جوربشه اصن...
:25r30wi::25r30wi:
خیلی خبرکشی، طفلک داداشت D: