-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ROJO

New member
اره به کارنامه اعتراض دارم ولی نمی دونستم لینک اش رو کجا گذاشته بودن.حالا باید چیکار کنم؟

نمیدونم
باید باز بشه ،اینجوری ک نمیشه

ولی اگه باز نشد، اگه احتمال قوی میدین ک اشتباه شده، من بجاتون بودم صد در صد حضوری میرفتم

saeid3

New member
مطمئنم 4شنبه یه دروغ دیگه سر هم میکنن بایستی ازشون تضمین بخوایم که دوباره نریم سر کار

abtin13

New member
مطمئنم 4شنبه یه دروغ دیگه سر هم میکنن بایستی ازشون تضمین بخوایم که دوباره نریم سر کار
اونا هم منتظرن که شما لب تر کنی....
ما هیچ تضمینی نمی تونیم از اونا بگیریم.اینو به قول استاد علیفر به "ضرص قاطع" میگم

elmira1365

New member
اینم لینک اون خبر:ایسنا - جزئیات و تغییرات آزمون ارشد پزشکی اعلام شد؛ آغاز ثبت‌نام از شنبه
بقیه هم اگه بتونن از این پرینت بگیرن و اون قسمت حرف پورکاظمی رو بولد کنن تا بهتر دیده بشه
l

من هفته پیش همه اینها و مقدارکاهش ظرفیت های همه رشته ها و دانشگاهها یی که حذف شدند رو درآوردم و چیزای دیگه که حسابی میخوام ببرمشون زیر سوال..انشالله که اوکی شد اومدم با دست پر میام

ROJO

New member
اینم لینک اون خبر:ایسنا - جزئیات و تغییرات آزمون ارشد پزشکی اعلام شد؛ آغاز ثبت‌نام از شنبه
بقیه هم اگه بتونن از این پرینت بگیرن و اون قسمت حرف پورکاظمی رو بولد کنن تا بهتر دیده بشه

یکی این یکی اون هشت رشته، یکی لیست درصد کاهش ظرفیتا

ایننارو من پرینت میگیرم با مارکر قسمتای مهمشو مشخص میکنم ک دستمون باشه، شما هم پرینت بگیرید واسه اطمینان بیشتر

ROJO

New member
l

من هفته پیش همه اینها و مقدارکاهش ظرفیت های همه رشته ها و دانشگاهها یی که حذف شدند رو درآوردم و چیزای دیگه که حسابی میخوام ببرمشون زیر سوال..انشالله که اوکی شد اومدم با دست پر میام

:smilies-azardl (113افرین

saeid3

New member
اونا هم منتظرن که شما لب تر کنی....
ما هیچ تضمینی نمی تونیم از اونا بگیریم.اینو به قول استاد علیفر به "ضرص قاطع" میگم

میشه یه کارایی کرد فقط بایستی قبلش هم فکری باشه که رفتیم اونجا مفهوم بلاک کردنو بهمون یاد ندن

abtin13

New member
l

اتفاقا دفعه پیش نماینده ها که در مورد ربعضی شهرهای حذف شده بعضی رشته ها گفتن ضیایی گفت که همچین چیزی اتفاق نیافتاده و چون اونجا هم دفترچه نبود نتونستیم حرفمون رو اثبات کنیم.دفترچه امسال و سال قبل هم فراموش نشه.هر کسی بخش مربوط به رشته خودش رو که ظرفیت های حذف شده(بلوکه شده) دارن رو با خودش بیاره

ROJO

New member
دیگه باید چارشنبه هرچی تو چنته داریم رووو کنیم

دوستانی ک قبلا رفتن هر نقطه ضعف یا ضد ونقیض گویی از سنجش دیدن، بگن ک ی جوری ازون طریق امتیاز بگیریم

ROJO

New member
این سایت خیلی مشهدی داره

کاااااش میومدن
بخدا مشهد خیلی نزدیک محسوب میشه نسبت ب دوستانی ک از شیراز میخوان بیان

یه همتی کنید، هماهنگ بشید بیاین خب

چی میشه ی روز همگی بیان تهران، برای خودتونه، برای عمرتونه ک باز ی سال دیگه باید حروم شه واسه کنکور لعنتی

saeid3

New member
دیگه باید چارشنبه هرچی تو چنته داریم رووو کنیم

دوستانی ک قبلا رفتن هر نقطه ضعف یا ضد ونقیض گویی از سنجش دیدن، بگن ک ی جوری ازون طریق امتیاز بگیریم

اگه ما بهترین سخنرانم ببریم اونجا اونا کار خودشونو انجام میدن.پس بهتره هر کسی با نماینده شهرشون صحبت کنه بلکه یه راهی نشونمون بدن .اونا به زوایای وزارت خونه ها بیشتر اشنان

ROJO

New member
اگه ما بهترین سخنرانم ببریم اونجا اونا کار خودشونو انجام میدن.پس بهتره هر کسی با نماینده شهرشون صحبت کنه بلکه یه راهی نشونمون بدن .اونا به زوایای وزارت خونه ها بیشتر اشنان

بابای دوستم نماینده ی یکی از مرکز استاناس، فردا میخواستم اس بدم به دوستم ببینم میتونم با ایشون تلفنی صحبت کنم

نمیدونم چی میشه میتونه کمک کنه یا نه ولی امتحانش میکنم ضرری نداره

abtin13

New member

پدر نماینده ها رو دفعه پیش در آوردیم.از ملاقات حضوری بگیر تا نامه نگاری.اگه نماینده ها کاری بکنن بعد از اینکه تعطیلات مجلس تموم شد باید نتیجه کارشون رو دید.
ضمنا شما نمیانده ها رو خیلی دست بالا گرفتی.کدوم زاویه کدوم گوشه کدوم کنج.اینا دست راست و چپشون رو از هم تشخیص نمیدن بعد بیان زاویه نشون بدن؟
امیدوار بود آدمی به خیر کسان
ما را به خیر تو امید نیست شر مرسان

آخرین ویرایش:

saeid3

New member
به هر حال .دست ما کوتاه و خرما بر نخیل .مجبوریم به هر کسی متوسل بشیم

ROJO

New member
اره هر راهی میرید برید هر دری میزنید بزنید

ولی

همش در راستای هدف اصلیمون

یهو منحرف نشید سر از تپه های عباس اباد در بیارید خخخخ

در ضمن هدفمونم بزرگ در نظر میگیریم ک ی حداقلایی بهمون بدن ک اگه هدف کوچیک باشه چیزی دستمونو نمیگیره در نهایت

saeid3

New member
بابای دوستم نماینده ی یکی از مرکز استاناس، فردا میخواستم اس بدم به دوستم ببینم میتونم با ایشون تلفنی صحبت کنم

نمیدونم چی میشه میتونه کمک کنه یا نه ولی امتحانش میکنم ضرری نداره

بله درسته سنگ مفت چوری ام مفت

soheil...

New member
بچه ها ما فردا میریم در وزارت کشور، به امید واهی مجوز... ولی به قول اون وکیله از هیچی بهتره...
اینم شماره دوتا خبر گزاری:
ایرنا: 02188707213
فارس: 02188911831
البته شماره همراه مدیر عامل فارس هم دم دست هست، اگه دوستان عزیز صلاح بدونن روز قبل تجمع با خود ایشون هم یه تماس می گیریم، یه درخواست ویژه هم برای پوشش خبری این مسأله به خود ایشون میدیم.
من فردا برای پیگیری تجمع روز شنبه هم اقدام میکنم، اینم در کنار روز چهارشنبه باشه، از هیچی بهتر خواهد بود، قطعآ...
یاعلی...

soheil...

New member
دوستان عزیز لطفا یکی از آقایون یا خانم ها که براشون ممکنه بنری با مضمون زیر تهییه کنند، هرچه هم که هزینه ش بشه، خودم تقبل میکنم:
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای حسن روحانی؛
"لطفا با تدبیر راهگشای خود، مانع از هدر رفتن ... سال عمر دانشگاهی کشور عزیزمان، ایران اسلامی شوید"

پانوشت 1
تعداد ظرفیت های کاهش یافته پذیرش امسال نسبت به سال قبل در قسمت نقطه چین قرار خواهد گرفت(مثلا شاید 1300 یا چه میدونم 1400-1500 باشه).
پانوشت 2
لطفا اگر کسی از دوستان برایش امکان دارد، زحمت این کار را تقبل کنند، باور بفرمائید اگر برای خود من امکان داشت، خودم این کار را به عهده می گرفتم. صرفا چون می خوام زودتر تهییه این بنر صورت بگیرد، از دوستانم این درخواست رو داشتم. اگر اجازه بدهید فردا که از وزارت کشور برگردیم، رقمی رو که باید درجای نقطه چین قرار گیرد، محاسبه و در همین تایپیک قرار میدم.
پانوشت 3
تو متن اصلی، ...عمر "ن خ ب گ ا ن" دانشگاهی...، باید قرار بگیره ولی نمیدونم چرا کلمه "ن خ ب گ ا ن" همش پاک می شه!!

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا