پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
کلوچه Happy Birthday :riz304:
با آرزوی بهترینها واست :heart:

ایشالا میایم تولد 120 سالگیت مسخرت می کنیم، کور و کچل و بی دندون شدی تا اون موقع
02.gif

PMN

New member
چش خودت در بیاد!!! :65d6a5d6s: اصن اینقدر بگو تا سیر شی.

تو نمیخوای یه چی به رفیق شفیق هم زبونت بگی؟ زورش میاد آواتار بذاره... بابا بخدا فکر می کنم پسره همش!!! اسم زیبا رو هم نمی تونم درک کنم!!

PMN یا آواتار میذاری یا از این به بعد صدات می کنم اصغر :whistle:

راحت باش هر چی دوس داری صدا کن!:25r30wi: از رو اواتار چجوری میفهمی دخترم یا پسر؟ دیگه مشکل از اندراستندته!
6021_LaieA_013.gif

آخرین ویرایش:

PMN

New member
احسان برو کشکتو بساب! :mad_majidonline: عکس 35 کیلو بایتی از کجا بیارم! شماها از کجا آوردین اصن! :smilies:

biologisst

New member
nmicu52muq2gjl8i8ep7.jpg

تولد تولد تولدت مبارک...

یووووووووووهووووووووووووووو

بیا شمع ها رو فوت کن تا صد بلکه 100 هزار سال زنده باشی

:4d564ad6:تفلد تفلد:4d564ad6:

سحر جون تولدت مبارک برات بهترین ها رو از خداوند می خواهم.

96268611987444026883.jpg

mf2009

New member
احسان برو کشکتو بساب! :mad_majidonline: عکس 35 کیلو بایتی از کجا بیارم! شماها از کجا آوردین اصن! :smilies:

کاری نداره که شما عکس بده تو گونی با حجم 35 کیلو بایت تحویل بگیر با خدمات پس از فروش

kolouche

New member
کلوچه Happy Birthday :riz304:
با آرزوی بهترینها واست :heart:

ایشالا میایم تولد 120 سالگیت مسخرت می کنیم، کور و کچل و بی دندون شدی تا اون موقع
02.gif

مرسی .... خیلی لطف کردی.... این ک اولا

دوما هم اینکه من تازه میخوام 120 سالگی برم پروتز گونه و مونه و اینا.... تا چشت درآد..... بعد میام اینجا عکسمو برات پ. خ. میکنم چشات چار تاشه....:thumbsupsmileyanim:

kolouche

New member
nmicu52muq2gjl8i8ep7.jpg

تولد تولد تولدت مبارک...

یووووووووووهووووووووووووووو

بیا شمع ها رو فوت کن تا صد بلکه 100 هزار سال زنده باشی

:4d564ad6:تفلد تفلد:4d564ad6

سحر جون تولدت مبارک برات بهترین ها رو از خداوند می خواهم.

96268611987444026883.jpg

ای واااااای..... مرسی عزییییزم.... خیلی خوشالم کردی..... چ کادوهای قشنگی.... :thanks: .... ممنووووووون

emmy

Member
کلوچه خانم تولدت مبارک...همه مردادیهای عزیز تولدتون مبارک..امیدوارم از تک تک لحظات زندگیتون لذت ببرین...الهی همتون هزار سال سالم و با عزت زندگی کنین البته زیر سایه من واحسان خان:thumbsupsmileyanim:
بهر حال خیلی تفلدتون مبارک...ما بضاعت کیک و کادو نداریم.:riz513:

biologisst

New member
کلوچه خانم تولدت مبارک...همه مردادیهای عزیز تولدتون مبارک..امیدوارم از تک تک لحظات زندگیتون لذت ببرین...الهی همتون هزار سال سالم و با عزت زندگی کنین البته زیر سایه من واحسان خان:thumbsupsmileyanim:
بهر حال خیلی تفلدتون مبارک...ما بضاعت کیک و کادو نداریم.:riz513:

emmy تولد تو کی هست ؟ دوس میداریم بدونیم بعدشم یه عالمه سوپرایزت کنیم.:thanks:....فقط قول بده یادت بره روز تولدتو و این که ما میدونیم:black_eyed:

kolouche

New member
سلام دوستای خوب من، ارشد که قبول نمیشم فعلا دنبال کارم تو کل کشور:dadad4:
خیلی خوشحال شدم که به یادم بودین، فرناز جونم،آسمون عزیزم و کلوچه مهربون با تاخیر و پیشاپیش تولداتون مبارک

مشاهده فایل‌پیوست 6377

مشاهده فایل‌پیوست 6378
مرسی عزیـــــــــــــــــزم..... خیلی لطف کردی خانوم...
انشالله خیر باشه....:thanks:

sa@@ra

New member
اواااااااااااااااااااااااااا
تولده هااااااااااااااااااا
کلوچههههههههههههههههههههههههه تولدت مبارک باشه دخمل

:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:

kolouche

New member
آسمون و سحر عزيز تولدتون پيشاپيش مبارک,دوستون دارم يه عالمه

نهال جونی کوووووجایی بابا.... نا محسوس میای هااااا.....:sarma:
مرسسسسی بابت تبریکت.... خیلی خوشال شدم عزیزم.... انشالله موفق باشــــــــی.....:thanks:

emmy

Member
من تولدم گذشت.....هی دیگه این کارا از ما گذشته....دیگه جون شمع فوت کردن نداریم مادر..یهو دیدی دست دندونم افتاد بیرون:smiliess (5):
راستی کسی میدونه i.q.bرا چجوری میشه اینترنتی خرید؟؟تو سایتش نه به درگاه بانک وصل میشه نه شماره حساب میده!!!!:21:

eeeeeeehsan

New member

تو چندتا عکس انتخاب کن بفرست واسم من حجمش رو کم می کنم واست. بعدم این 35 کیلو بایت فرمالیتست، یکمم بیشتر شد عب نداره.

بالا