پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
مسی شیلاجونم بابت همفکریت...فردابایدیه تحقیقات حسابی بکنم...
میدونم تصمیمم بایدباتوجه به شرایط خودم باشه فقط خاسم مشورت کرده باشم باچن نفر...

ببین درسته که میگی نامزدت ته دلش میخواد پیش هم باشید ولی فقط اون ته دلش نمیخواد، خودت هم ته دلت میخواد. پس بزن برو پیشش..
اونطوری آرامش هم داری باور کن بیشتر موفق میشی.

نظر مارلیک چیه؟

آسمون

New member
بچه ها ممنون بابت نظرات و پیشنهادات و توصیه های ایمنی قشنگتون...4تاگل بیشترنمیشه بذارم:rose::rose::rose::rose:
احسان که خودش گله پس واسه بقیه;-)
اینم میذارم فضاعوض بشه یکم...شبتون قشنگ
معانی مختلف مردن در ایران :

می میرم برات : عاشقتم

بمیرم برات : خیلی دلم برات می سوزه

برو بمیر : دیگه نمی خوام ببینمت

می مردی ؟ : چرا کارو انجام ندادی؟

مرده بودی : چرا نگفتی !

نمردیم و ... : بالاخره اتفاق افتاد

مردیم تا ... : صبرمون تموم شد

من بمیرم ؟؟؟ : راست می گی ؟

مردم : خسته شدم

مردی ؟؟؟ : چرا جواب نمی دی ؟

مرده : بی حال و وا رفته

مردنی : نحیف و لاغر

ادبياااااته ماااا خيلي قويههه بعععععلهههه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: saaabaaa

kolouche

New member
بچه ها اگه واستون خوابگا مهمه تو دفترچه ی سری دانشگاه ها رو زده...این دفترچه جدیده....تو اون قبلی کمتر بود اگه اشتبا نکنم.......این یکی زده ک مثلا بابل و مازندران و اصفهان و شیراز و .... هم ندارن

eeeeeeehsan

New member
بچه ها دقت کردین تاحالا به این:

11.jpg

kolouche

New member
احسان ی بار اسم اساتید بین الملل یزدو گفتی.... مگه استادای روزانه و بین الملل با هم فرق دارن؟

biologisst

New member
والا بغرعان :25r30wi:

روزا چیکار می کنی؟ درس میخونی؟؟

ای بابا ...دس به دلم نزارین که بسی خونه.
روزهای ماه رمضون جونی واسم نمیمونه. اگر حال باشه واسه درس خوندن، شبا میخونم.
بخاطر این مهمون بازی ها خیلی جلوی سرعتم گرفته شده(هههه بهونه های الکی) ولی میخوام از فردای عید فطر شروع کنم.
این خانواده هست ما داریم دم به ساعت باید بریم خونه همدیگه یا بیرون!! پوستم کنده شد.:1dco2x0p1lilzhfpg1t

sa@@ra

New member
سلام
والا من اطلاعی ندارم،

مارلییییییییییییییییییییک؟؟
ساراااااااااااااااااااااا؟؟
بیاین به این بنده خدا جواب بدین.
اهم اهم دوستم واسه بیوشیمی بالینی پرسیده بود گفته بود 3-4 میلیون:))) یکبارم دیگه زنگ زده بود گفته بود صبر کن نتیجه نهایین که اومد اون موقع اعلام میشه:))))))

زنگ بزنه از یونی بپرس:smiliess (12):

sa@@ra

New member
من که تا حالا سوال کردم؛ هیچ شهـری خوابگاه نمیـده...! :65d6a5d6s:

اینطوری باید خونـه گرفت.

فکر کنم با هزینه های رفت و آمد؛ خونه و خوراک و... یهو دیدی همون هزینه شبانه و آزاد و بین الملل شد...!
:whistle:

اهم باز جالا خونه گرفتن تو شهرای بزرگ اطمینانش از شهرای کوچیک بهتره
پیوست:ازن نظر من شهر یزد از کرمان بهتره بابت فشای شهرش:rolleyessmileyanim:

sa@@ra

New member
من که رفتم بخوابم ...نشد.کاش من زودتر برم شیراز یکم بخوابم:))) دارم از بین میرم اینجا
احسان بجث سربازی کردی قبلا یهو یادم افتاد گفتی نری سربازی و بری تو کار شعل ازاد
در مورد بابام بگم
خونواده پدریم کلا فرزند سالاری هست ..شیراز تا جایی که من دور و برم دیدم قدیمیای اونجا این شکلین.بچه ها پدر مادرن در واقع:))
بابام خیلی تخس بوده ...اول دبستان که میشه یک هفته میره مدرسه بعد یهو معامه بهش میگه چشمت بالای ابروته :دی بابام ناراجت میشه میزنه تو گوش معلمه:))))))
بعد میاد خونه(در واقع فرار میکنه)
هیچی دیگه بابا بزرگم مجبور میشه با معلم یه شعبه دیگه صحبت کنه و با صلاج مدیر مدرسه خصوصی بهش درس بدن... این منوال تا دبیرستانش ادامه پیدا میکنه حتی دبیرستانم میاد تهران تو یه مدرسه خصوصی که کسی بهش نگه تو درس میخونه
کنکورم قبول میشه
برق دانشگاه ملی (بهشتی الان)
میگه نمیرم میخوام برم خارج
بابا بزرگم هم میگه برو سربازی بعد میفرستمت
از بابام اصرار از باباش انکرا
بابام میره و همون هفته اول فرار میکنه:))))))
هیچی دیگه میرسه تا زمانی که میخواد بره خارج از کشور و لنگه پایان خدمت
اینقدر دوندگی کردن با پار تی و پول و اینا و نامه های پزشکی که دیگه نمیتونه بره و معاف شده:))))) الانم همه رو نصیحت به رفتن میکنه:black_eyed:
اینار و گفتم که هرکاری خواستی بکنی بکن... .لی اول تکلیفه سربازیو معلوم کن...تو این مملکت نداشتن کارت پایان خدمت یعنی نداشتن خیلی چیزا که بعدا میفهمی حتی اگه پولت از پارو بره بالا

آسمون

New member
ببین درسته که میگی نامزدت ته دلش میخواد پیش هم باشید ولی فقط اون ته دلش نمیخواد، خودت هم ته دلت میخواد. پس بزن برو پیشش..
اونطوری آرامش هم داری باور کن بیشتر موفق میشی.

نظر مارلیک چیه؟

آبجیم که طفلک ازهرکی تونسته واسم سوال پرسیده...حالانظرنهاییشو فردا اعمال میکنم وبه اطلاع میرسونم...اما اونم باراه نزدیک موافقه...

sa@@ra

New member
این احسانه هم معلوم نیست سرش کجا گرمه:دی
انلاینه پیداش نیست:rolleyessmileyanim:

sa@@ra

New member
آبجیم که طفلک ازهرکی تونسته واسم سوال پرسیده...حالانظرنهاییشو فردا اعمال میکنم وبه اطلاع میرسونم...اما اونم باراه نزدیک موافقه...

اسمون واسه شهرای تاپ راه دور ارزش داره ولی بقیه نزدیک باشه بهتره به نظرم:idea_majidonline:

sa@@ra

New member
کلا گویا نسل ما از هر مقطعی عبور کنه اباد میشه اونجا:))))
سهمیه دختر پسر تو کنکور سراسری 50/50 شده
تاثیر معدل مستفیم شده
بومی ساز کم شده
ایشالله سال دیگه یهو ظرفیت ها جندین برابر میشه:5:

sa@@ra

New member
فرهنگ لغت مامانم : این آشغالا که میزاری تو گوشت = هدست . این آشغاله که شب و روز دستته = موبایلم . این آشغالا که همش سرت توشه = لپ تاپم . این آشغالا که میخوری = قره قروت . این آشغال دونی = اتاقم !!! این آشغال = خودم :|

بالا