پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

biologisst

New member
ههه جغد!! دست جغد رو از پشت بستیم ماها.:bunnyearsmiley:
بهترین گزینه اش بنظرم همون خدمت و درس واسه سال دیگه هست. و یه نیم نگاهی به کار .
البته خود پسرا بهتر میتونن نظر بدن چون یه عمر با این واژه زندگی کردند. ولی خب فکر نکن خدمت یعنی بیگاری...مطمئنا اگه پرتلاش باشی این وسط مسطاش هم یه کاری جور میشه واست تو سربازی.
اگر هم بتونی به لیسانس اکتفا کنی و خدمت و سربازی فقط تمرکز کنی خیلی خوبه. ولی خب دیگه باید از فکر درس دربیایی و به این اطمینان داشته باشی که حسرتش به دلت نمونه. که فک نکنم.
بابا زندگی گرونه اونجا. تازه فکر کنم دانشگاهش باید حتما بورسیه بشی که رایگان از آب دربیاد. یا که آزمون داره. مگه میشه بگن بیا همه چی فراهمه. مفت مجانی. لابد یه آزمونی و داشتن حداقل ها رو میخواد مثلا حداقل معدل واسه رفتن 15 هست یا همون -B فک کنم.:smiliess (11):

SH!LA

New member
من نمیدونستم، خرج زندگیمون چقدر میشه تو دوسال؟؟ ما لیسانس ایران رو داریم قبولمون می کنن؟

خدمت اگه بیافتی سپاه خوبه، صبح تا ظهر میری یا عصر تا شب میری، مث سر کار دولتی، مابقی وقتتم رو درس میخونی.. من نمیگم نمیشه، ولی سخته هم خدمت بری، هم کار کنی، هم درس بخونی.

دقیق نمیدونم؛ قبلاً شنیده بودم ماهی حداقل 500 یورو میشـه. :33:

آره... سخت که هست؛ ولی اگه بتونی خیلی خوب میشـه. دیگه کار رو بذار کنـار... مگه میتونی هم خدمت بری و هم کار کنی؟!

eeeeeeehsan

New member
یه ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺍﻧﻘﺪر ﺧﺎﺳﺘﮕﺎﺭ ﺑﻮﺩ...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺍﻟﮑﯽ ﺣﻠﻘﻪ ﺩﺳﺘﺸﻮﻥ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ،
ﮐﺴﯽ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﻧﺸﻪ!
ﺍﻻﻥ ﺁﺳﺘﯿﻦ ﻣﺎﻧﺘﻮ ﺭﻭ ﺗﺎ ﺁﺭﻧﺞ ﻣﯿﺪﻥ ﺑﺎﻻ ﻫﻤﻪ ﺑﺒﯿﻨﻦ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﯿﺴﺖ،
ولی ﺑﺎﺯﻡ ﺧﺎﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ
ﮐﻪ ﻧﯿﺴﺖ :)))))

eeeeeeehsan

New member

احسان آشناماشنا ندارین توجهاد؟یجوربشه بری پشت میزنشینی...بابای دوسم توجهادبود کارپسرشوجورکرد...

چرا اتفاقاً قسمت خدمات درمانیش کار هست، ولی متنفرم از پشت میز نشینی و کاری که اسیرم کنه، دوست دارم کارم مال خودم باشه..

biologisst

New member

احسان آشناماشنا ندارین توجهاد؟یجوربشه بری پشت میزنشینی...بابای دوسم توجهادبود کارپسرشوجورکرد...

سلام آسمونی جان....شبت بخیر....
جهاد؟! جهاد چی؟ جهاد سازندگی منظورته؟
راستی سپاه هم فک کنم واست محدودیت بیاره احسان.....حالا نمیدونم سپاه یا نه ولی بعضی ارگان ها اگه بری سربازی محدود میشی.مثلا از یه نفر شنیدیم یه ارگانی بود پسرش میخواست بره دیگه حق نداشت بیاد بیرون. اونم اصن نرفته.
پس مراقب باش اول خوب تحقیق کن بعد درخواست بده.

آسمون

New member
آخ آخ گفتیا...الهام شماهم خاسگارنداره؟من که خاسم بیام خودت نذاشتی...ازاسمش خوشم اومده;-)

eeeeeeehsan

New member
ههه جغد!! دست جغد رو از پشت بستیم ماها.:bunnyearsmiley:
بهترین گزینه اش بنظرم همون خدمت و درس واسه سال دیگه هست. و یه نیم نگاهی به کار .
البته خود پسرا بهتر میتونن نظر بدن چون یه عمر با این واژه زندگی کردند. ولی خب فکر نکن خدمت یعنی بیگاری...مطمئنا اگه پرتلاش باشی این وسط مسطاش هم یه کاری جور میشه واست تو سربازی.
اگر هم بتونی به لیسانس اکتفا کنی و خدمت و سربازی فقط تمرکز کنی خیلی خوبه. ولی خب دیگه باید از فکر درس دربیایی و به این اطمینان داشته باشی که حسرتش به دلت نمونه. که فک نکنم.
بابا زندگی گرونه اونجا. تازه فکر کنم دانشگاهش باید حتما بورسیه بشی که رایگان از آب دربیاد. یا که آزمون داره. مگه میشه بگن بیا همه چی فراهمه. مفت مجانی. لابد یه آزمونی و داشتن حداقل ها رو میخواد مثلا حداقل معدل واسه رفتن 15 هست یا همون -B فک کنم.:smiliess (11):

من میخوام یکیو پیدا کنم که دو سال رفته باشه خدمت بعدش اومده باشه و درس خونده باشه و دانشگاه خوب هم قبول شده باشه،
تمام ترسم اینه که دوسال برم خدمت و بعدش از حس درس خوندن دیگه نباشه واسم... چون متنفرم از اینکه لیسانس داشته باشم، توقعم از خودم بیشتر از ایناست!!!!
حتمن یه مشاوره لازممه...
راجع به اون آلمانش هم کسی سراغ نداری سیر تا پیاز تحصیلش رو بدونه؟؟

eeeeeeehsan

New member
دقیق نمیدونم؛ قبلاً شنیده بودم ماهی حداقل 500 یورو میشـه. :33:

آره... سخت که هست؛ ولی اگه بتونی خیلی خوب میشـه. دیگه کار رو بذار کنـار... مگه میتونی هم خدمت بری و هم کار کنی؟!

آره میشه، اگه بیافتی سپاه همه میگن فقط بخور و بخوابه، کار هم میشه کرد.. ولی نگرانی من غفلت از درسه!!!
ای تف به این قانونی که از زمون رضا شاه تا الآن فقط همین یه سربازی مونده و ورکنده نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آسمون

New member
چرا اتفاقاً قسمت خدمات درمانیش کار هست، ولی متنفرم از پشت میز نشینی و کاری که اسیرم کنه، دوست دارم کارم مال خودم باشه..

دیوونه پس چرا دس دس میکنی.بروجورش کن زودتر.اینجوری راحت تر برا ارشدمیخونی.
راسی من منظورم دوسال خدمتش بودا...بجاسربازی...

biologisst

New member
یه ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺍﻧﻘﺪر ﺧﺎﺳﺘﮕﺎﺭ ﺑﻮﺩ...
*
*
*
ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺍﻟﮑﯽ ﺣﻠﻘﻪ ﺩﺳﺘﺸﻮﻥ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ،
ﮐﺴﯽ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﻧﺸﻪ!
ﺍﻻﻥ ﺁﺳﺘﯿﻦ ﻣﺎﻧﺘﻮ ﺭﻭ ﺗﺎ ﺁﺭﻧﺞ ﻣﯿﺪﻥ ﺑﺎﻻ ﻫﻤﻪ ﺑﺒﯿﻨﻦ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﯿﺴﺖ،
ولی ﺑﺎﺯﻡ ﺧﺎﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ
ﮐﻪ ﻧﯿﺴﺖ :)))))

به خودت نگیری احسان داریم بحث می کنیم متمدنانه!حقیقته تلخه واسه دخترا و یه نشونه واسه پسرا!!
که دیگه عرضه ی خواستگاری رفتن رو همه شون ندارن! حالا بنا به هردلیلی. یکی مشلات مادی میندازه وسط یکی هم دوس دختراشو! ههه
ولی خب الانه جای همین حجم خواستگار های قدیم رو انواع و اقسام دسو پسر و دوست دختر و دوست اجتماعی پر کرده...دیگه اکثرا ازدواجو یادشون رفته چه برسه به خواستگاری!

آسمون

New member
شیلاجون و فرنازجونم سلام به روی ماهتون...

منظورم محل کار پدر احسان بود گلم...

biologisst

New member
من میخوام یکیو پیدا کنم که دو سال رفته باشه خدمت بعدش اومده باشه و درس خونده باشه و دانشگاه خوب هم قبول شده باشه،
تمام ترسم اینه که دوسال برم خدمت و بعدش از حس درس خوندن دیگه نباشه واسم... چون متنفرم از اینکه لیسانس داشته باشم، توقعم از خودم بیشتر از ایناست!!!!
حتمن یه مشاوره لازممه...
راجع به اون آلمانش هم کسی سراغ نداری سیر تا پیاز تحصیلش رو بدونه؟؟

خب آدم عـــاقل....دیگه نگو از کار پشت میز نشینی بدت میاد.
تو که میخوای درس بخونی پس ارجحیتت با درسه نه با کار پشت میز نشینی یا سوار بر اسب تاختن!! برو یه کار راحت تو سربازی پیدا کن بعدش وقت آزادت بشین درس بخون کنکورم خوب قبول شدی بقیه سربازیتو بعد ارشد ایشالا نه اینکه دو سال سرباز باشی بعد بری دانشگاه.

آره میگم برو مشاور دیگه!دس دس نکن.
بعله می شناسم...یکی هست علاقه به آلمان داره ولی نمی دونم میخواد بره واسه درس یا نه.....ازش می پرسم البته نه این ساعت. خبراشو میارم واستون.:rolleyessmileyanim:

آسمون

New member
احسان یه پسرعمه دارم نزدیک15سال سربازفراری بود.با اینکه دامادشون یه پارتی گردن کلفته...وراحت میتونس بره توکارسپاه و خودش بشه منبع درآمدش.اما فراری بود از سپاه و هرچی نظامیه.
بالاخره امسال کارت معافیتشو گرف.اما این مدت فقط توکار آزاد بود...

SH!LA

New member

دقیقـاً یکی از کاربرهای همین انجمن اینطوری بوده. تــازه دو بار کنکور داده، هم برای کارشناسی، هم برای کارشناسی ارشد. الانم دانشجو هست و داره برای کنکور دکتـــرا خودش رو آماده میکنـه. :smilies-azardl (181

آسمون

New member
اینکه بعداز2سال چی پیش میادو حس درست میاد یانه...بستگی به خودت داره...اراده ای که من درتودیدم این مدت قوی تراز این حرفاس...مطمنم تودوره سربازی هم ازپس خوندن برمیای...
شک ندارم تو هرکدوم ازین4راه قدم بذاری موفق میشی جغد دانا...

biologisst

New member
دقیقـاً یکی از کاربرهای همین انجمن اینطوری بوده. تــازه دو بار کنکور داده، هم برای کارشناسی، هم برای کارشناسی ارشد. الانم دانشجو هست و داره برای کنکور دکتـــرا خودش رو آماده میکنـه. :smilies-azardl (181

آفرین به پشتکارش..:a2d3:

آسمون

New member
این بلا مخ ماسه تارو کارگرفته خودش رفته سحری بخوره:-d
منم کم کم میرم بچه هاجون.
شبتون شیک!

eeeeeeehsan

New member
ای بابا گفتم که پای مامانم شکسته...همه مسئولیتا افتاده گردن من...چن تاقضیه دیگه هم هس بهم فشارآوردن...
حالا موندم انتخاب شهروکجای دلم جابدم...

پای مامان که بله در جریانم، بهترن؟؟
همون چندتای دیگه رو منظورمه...
ایشالا.. حل بشه.

بالا