مطالعه گروهی زبان برای آزمون 94-95 بهداشت: اول تافل، بعد لزگی

با خواندن کدام یک از کتاب های زیر برای شروع موافق هستید

• مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .

nasim_70

New member
اره اول تافلو بخون بعد برو سراغ لزگی. لزگی مرجع کاملی از لغات و متن هایی که تو کنکور های بهداشت اومده واقعا عالیه تمام لغات جدیدشو تو یه دفتر بنویس و همیشه مرورشون کن. من خودم امسال زبانو 72 زدم.
منظورتون خوندنه مهارت های لزگی ه یا کنکورای ساله پیش؟:33:

یاسمنم

New member
اره اول تافلو بخون بعد برو سراغ لزگی. لزگی مرجع کاملی از لغات و متن هایی که تو کنکور های بهداشت اومده واقعا عالیه تمام لغات جدیدشو تو یه دفتر بنویس و همیشه مرورشون کن. من خودم امسال زبانو 72 زدم.

سلام لی لی جان از کی زبان خوندنو شروع کردی؟
واقعا لزگی کافیه؟
منم میخوام خوب بزنم لطفا راهنمایی کن.

سمانه68

New member
سلام از دوستان کسی هست اهل اصفهان باشه وبرا کنکور بخاد با اراده قوی بخونه بمن pmبده

sahar8888

New member
سلام دوستان کتب تافلی که میخونید راهنما داره؟ نمایندگی انتشارات جنگل شهرما کتابو نداشت فعلا. گفتن ترجمه نیست.
میشه لطفا راهنماییم کنین؟ ممنون

- - - Updated - - -

سلام دوستان کتب تافلی که میخونید راهنما داره؟ نمایندگی انتشارات جنگل شهرما کتابو نداشت فعلا. گفتن ترجمه نیست.

sara77

New member
کسایی که قبول نشدن و دوباره میخان شرو کنن بنظرم شما پایتون قوی شده پس ناراحت نباشین الان شرو کنین تافل بخونین و بعد لزگی رو با هم شرو میکنیم زبانتونو قوی کنین

sahar8888

New member

- - - Updated - - -

بچه ها کسی هست راهنماییم کنه؟

love virology

New member
راهنمای کامل واژگان ضروری تافل رضا دانشوری از سایت جنگل هم میتونید تهیه کنید

goodarz

New member
سلام مجدد به همه دوستای پر انرِزی
پارسال همین روزا یکی از بچه های کنکوری کتاب لزگی رو ترجمه کرد
همه لغاتشو جدا کرد با معنی و عکس و مترادف و حتی مثال!!!
یه جعبه لایتنر برای کامپیوتر و گوشی های اندروید و جاوا معرفی کرد...
بعدش شروع کردن گروهی خوندن...
لینک اون صفحه رو برات میزارم تا شما هم دانلود کنید...
اینجوری هم شاخ کتاب لزگی راحت تر شکسته میشه هم سرعت خوندنتون بالا میره

- - - Updated - - -

اینم از لینک:
http://olumpezeshki.ir/thread6126.html

goodarz

New member
بچه ها کیا حاضرن از شنبه شروع کنیم؟
چرا دیگه هیشکی نمیاد برنامه ریزی کنه؟؟ :(

love virology

New member
برنامه ریخته شده هرکس هرجور خاست میخونه هفته ایی 3 درس یا دو درس بستگی به خودتون داره شاد باشید

lili123

New member
سلام لی لی جان از کی زبان خوندنو شروع کردی؟
واقعا لزگی کافیه؟
منم میخوام خوب بزنم لطفا راهنمایی کن.
من ازاوایل ترم 6 شروع به خوندن 504 و تافل کردم. و از اواسط مرداد دیگه لزگی رو شروع کردم. اره لزگی مرجع کاملیه. حتی اگه تافلو نخونید تقریبا میشه گفت خیلی از لغاتش تو لزگی هست ولی اینجوری دیگه لزگی خیلی براتون سنگین میشه یعنی تافل یه پیش زمینه میشه برا فهم بهتر لزگی و اینگه بفهمین چه لغاتی مهمترن. پس حتما اول تافلو بخونید...

دوستان من اگر امسال زبان را پنجاه درصد میزدم قبول میشدم متاسفانه نرسیدم بزنم خوب حالا منم میتونم شرکت کنم برای خوندن زبان با شما

sepideeee

New member
سلام مجدد به همه دوستای پر انرِزی
پارسال همین روزا یکی از بچه های کنکوری کتاب لزگی رو ترجمه کرد
همه لغاتشو جدا کرد با معنی و عکس و مترادف و حتی مثال!!!
یه جعبه لایتنر برای کامپیوتر و گوشی های اندروید و جاوا معرفی کرد...
بعدش شروع کردن گروهی خوندن...
لینک اون صفحه رو برات میزارم تا شما هم دانلود کنید...
اینجوری هم شاخ کتاب لزگی راحت تر شکسته میشه هم سرعت خوندنتون بالا میره

- - - Updated - - -

اینم از لینک:
http://olumpezeshki.ir/thread6126.html
ولی اینکه بتونی خودت معنیو بکشی از تو متن بیرون خیلی موثر تره تا اینکه ترجمه ی یکی دیگه رو استفاده کنی .. اینکه خودت لغاتی رو که بلد نیستی در بیاری و جدا یاد داشت کنی خیل موثر تره ... اینکه لغت رو تو متن یاد بگیری و وقتی لغت یادت رفت اون متن بیاد تو ذهنت و راحت بتونی معنیو لغت رو با استفاده از اون متن بیاری تو ذهنت خیلی موثر تره ... هر کاری که اسون تر بود .. بهتر نیستا !!! البته نظر شخصیمه خدا نکرده بد برداشت نکنید

goodarz

New member
حرف شما کاملا درست دوست عزیزم..
من چند مهارت اول لزگیو خوندم چون وقت گیره و اینکه هر لغت معمولا معانی مختلفی داره گفتم با داشتن معانی لغات دیگه نیازی نیس همش به دیکشنری سر بزنی..
وقتی متن و میخونی هر جا به لغت جدید میرسی از دیکشنری لغات لزگی استفاده میکنی...
حالا هرکس هرجوری راحت تره بخونه :riz513:
موفق باشی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

goodarz

New member
ولی اینکه بتونی خودت معنیو بکشی از تو متن بیرون خیلی موثر تره تا اینکه ترجمه ی یکی دیگه رو استفاده کنی .. اینکه خودت لغاتی رو که بلد نیستی در بیاری و جدا یاد داشت کنی خیل موثر تره ... اینکه لغت رو تو متن یاد بگیری و وقتی لغت یادت رفت اون متن بیاد تو ذهنت و راحت بتونی معنیو لغت رو با استفاده از اون متن بیاری تو ذهنت خیلی موثر تره ... هر کاری که اسون تر بود .. بهتر نیستا !!! البته نظر شخصیمه خدا نکرده بد برداشت نکنید

حرف شما کاملا درست دوست عزیزم..
من چند مهارت اول لزگیو خوندم چون وقت گیره و اینکه هر لغت معمولا معانی مختلفی داره گفتم با داشتن معانی لغات دیگه نیازی نیس همش به دیکشنری سر بزنی..
وقتی متن و میخونی هر جا به لغت جدید میرسی از دیکشنری لغات لزگی استفاده میکنی...
حالا هرکس هرجوری راحت تره بخونه
موفق باشی

goodarz

New member
برنامه ریخته شده هرکس هرجور خاست میخونه هفته ایی 3 درس یا دو درس بستگی به خودتون داره شاد باشید

کتاب لزگی رو شروع کردین؟
از کی؟
الان مهارت چندمین؟؟
هر هفته چند مهارت میخونید؟
ممنون میشم برنامه ریزیتونو به منم بگید

بالا