sepideeee
New member
اره همیناس من با توجه به همین دو تا کتاب هر دو زبان رو 50 درصد زدم تو کنکور علوم و بهداشت !! البته کاربردش واسه بهداشت خیلی بیشتره
اره همیناس من با توجه به همین دو تا کتاب هر دو زبان رو 50 درصد زدم تو کنکور علوم و بهداشت !! البته کاربردش واسه بهداشت خیلی بیشتره
خیلی ممنون . بالاخره یکی پیدا شد جوابمو بده!!!!!!:thanks:اره همیناس من با توجه به همین دو تا کتاب هر دو زبان رو 50 درصد زدم تو کنکور علوم و بهداشت !! البته کاربردش واسه بهداشت خیلی بیشتره
سلام
این کتابه تافل ترجمه هم داره؟
ممنون میشم جواب بدین :rose: :33:
ببین قالب لزگی زیاد تو سالای مختلف فرقی نمی کنه ... هر سال سوال کنکور سال جدید هم بهش اضافه میشه ... ولی در کل همونه شاید کمی دسته بندیه مطالب و مترادفاش فرق کنه ... این نیست که من بگم لزگیه 90 رو بخونی قبول نمیشی و اما لزگیه 92 قبولی...دوستان به نظرتون اینکه میگن لزگی 92 با 90 تغییر کرده،ایت تغییر شامل پسج ها و تست ها میشه؟؟؟چه کنم آخه؟
بله همیناس ولی من نشنیدم کسی واسه کنکورعلوم اینارو بخونه!
بله افراد مختلفی ترجمش کردن که ظاهرا بهترینش ترجمه رضا دانشی هست (امیدوارم اسمو درست گفته باشم!)سلام
این کتابه تافل ترجمه هم داره؟
ممنون میشم جواب بدین :rose: :33:
سلام بچه ها من تازه با اینجا آشنا شدم
شروع کردین؟
چی میخونین؟
ببین قالب لزگی زیاد تو سالای مختلف فرقی نمی کنه ... هر سال سوال کنکور سال جدید هم بهش اضافه میشه ... ولی در کل همونه شاید کمی دسته بندیه مطالب و مترادفاش فرق کنه ... این نیست که من بگم لزگیه 90 رو بخونی قبول نمیشی و اما لزگیه 92 قبولی...
لزگی هم چیز خاصی نیست .. حتی متن هر درسیش از همون متن های بهداشت و مربوط به اونو
زیاد فکرتو درگیر این مطالب نکن
خواهش می کنم دوست عزیز .. امیدوارم که به نتایج خوبی هم برسی اخر کارممنون سپیده جان...صحبتتون خیلی قانع کننده بود...منو به نتیجه رسوند
خواهش میکنم کمکم کنید .برای شروع دوباره احتیاج به روحیه دارم.:sad::14::dadad4: