مطالعه گروهی زبان برای آزمون 94-95 بهداشت: اول تافل، بعد لزگی

با خواندن کدام یک از کتاب های زیر برای شروع موافق هستید

• مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .

nasim_70

New member
سلام
این کتابه تافل ترجمه هم داره؟
ممنون میشم جواب بدین :rose: :33:

hhhmmm

New member
دوستان به نظرتون اینکه میگن لزگی 92 با 90 تغییر کرده،ایت تغییر شامل پسج ها و تست ها میشه؟؟؟چه کنم آخه؟

sepideeee

New member
دوستان به نظرتون اینکه میگن لزگی 92 با 90 تغییر کرده،ایت تغییر شامل پسج ها و تست ها میشه؟؟؟چه کنم آخه؟
ببین قالب لزگی زیاد تو سالای مختلف فرقی نمی کنه ... هر سال سوال کنکور سال جدید هم بهش اضافه میشه ... ولی در کل همونه شاید کمی دسته بندیه مطالب و مترادفاش فرق کنه ... این نیست که من بگم لزگیه 90 رو بخونی قبول نمیشی و اما لزگیه 92 قبولی...
لزگی هم چیز خاصی نیست .. حتی متن هر درسیش از همون متن های بهداشت و مربوط به اونو
زیاد فکرتو درگیر این مطالب نکن

hhhmmm

New member
ببین قالب لزگی زیاد تو سالای مختلف فرقی نمی کنه ... هر سال سوال کنکور سال جدید هم بهش اضافه میشه ... ولی در کل همونه شاید کمی دسته بندیه مطالب و مترادفاش فرق کنه ... این نیست که من بگم لزگیه 90 رو بخونی قبول نمیشی و اما لزگیه 92 قبولی...
لزگی هم چیز خاصی نیست .. حتی متن هر درسیش از همون متن های بهداشت و مربوط به اونو
زیاد فکرتو درگیر این مطالب نکن

ممنون سپیده جان...صحبتتون خیلی قانع کننده بود...منو به نتیجه رسوند

goodarz

New member
سلام دوستان
من اسال کنکور دادم..اما چون وقتمون سر ازمون خیلی کمه اکثرا زبانو نمیزنن ( تو رشته من)
با توجه به رتبم و کاهش ظرفیتا تصمیم دوباره بخونم...البته امسال زبانم میخونم..
هر موقع لزگی رو شرو کردید منم شروع میکنم..

nasim_70

New member
کتاب ه تافل ترجمش تو خوده کتابه یا باید جدا بخریم ترجمشو؟ :(40):

آخرین ویرایش:

ماتاتا

New member
سلام من امسال زبان رو افتضاح زدم خجالت اوره منفی زدم:13: وقت کم اوردم نتونستم به همه سوالات زبان برسم.
به نظرشما از الان شروع کنم تافل رو بخونم خوبه؟

ماتاتا

New member
خواهش میکنم کمکم کنید .برای شروع دوباره احتیاج به روحیه دارم.:sad::14::dadad4:

setare88

New member
من لغات کنکوذ سال پیش رو از کتاب I.Q.B گروه خ.ل.ی.ل گرفتم که کنکور سالهای مختلف با جواب توش هست .من لغات لزگی هم از این Lezgi Book's SKills Words (English - Farsi) | Quizlet سایت می خونم که البته متن نداره فقط لغته اگه کسی اطلاع داره متنا رو چطور میشه تهیه کرد لطفا بگه

setare88

New member
با تشکر از شما دوست عزیز.و میشه لطفا در مورد کتاب فن ترجمه بیشتر توضیح بدید

lili123

New member
خواهش میکنم کمکم کنید .برای شروع دوباره احتیاج به روحیه دارم.:sad::14::dadad4:

اره اول تافلو بخون بعد برو سراغ لزگی. لزگی مرجع کاملی از لغات و متن هایی که تو کنکور های بهداشت اومده واقعا عالیه تمام لغات جدیدشو تو یه دفتر بنویس و همیشه مرورشون کن. من خودم امسال زبانو 72 زدم.

بالا