پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

sa@@ra

New member
یک ساعت پیش همون همکلاسی جالب زنگ زده و سوال کرده: چیکـار کردی؟ و میخواست مشورت کنـه!

میگه: به نظرت من چیکار کنم؟ امسال که مجاز نشدم؛ باز هم سال بعد بخونم؟ درصدهام خوب بود نه؟

یعنی مـوندم تو کار اینهـا...! :13:

باید میگفتی:
بگو خوب بود ولی سال بعد بخون که حتما مجاز شی:65d6a5d6s:
یه دوست دارم کلا ادعا
واسه کنکور علوم میگفت من زبانمو خیلی بالا زدم بقیه درصد هامو خراب کردم ولی نمیشه تو زیرگروه ما زبان هم پذیرش شه؟:))اینطور باشه من زبان دانشگاه تهران قبولم:دی:65d6a5d6s:
گفتم حیفه حتی ممکنه بگن بیا تدریس زبان:)))))
بعد درصد زبان 10%:))

sa@@ra

New member
عاقا کلا خنگ شدم رفت. دیروز قرار بود. دوستم خبر بده که من واسه تئاتر چند تا بلیط بگیرم بعد گفت کلا 6تاییم .منم فکر کردم که اونا شیش تا میشن با ما میشیم 8تا .بعد 8تا بلیط خریدم:دی
الان میگه نه با شما 6 تا:دی
بعد اسمشو حوندم دیدم هرکی بخونه میگه اونا 6 نفرن:(
نوشته :سلام. اگه هنوز بلیط نخریدیو6تا اکی کن .از ما کلا 6تا میاد :))):65d6a5d6s:

SH!LA

New member
باید میگفتی:
بگو خوب بود ولی سال بعد بخون که حتما مجاز شی:65d6a5d6s:
یه دوست دارم کلا ادعا
واسه کنکور علوم میگفت من زبانمو خیلی بالا زدم بقیه درصد هامو خراب کردم ولی نمیشه تو زیرگروه ما زبان هم پذیرش شه؟:))اینطور باشه من زبان دانشگاه تهران قبولم:دی

:25r30wi: :25r30wi:

یعنی من کُشته این آدمـای خاصـم! :whistle:

SH!LA

New member
عاقا کلا خنگ شدم رفت. دیروز قرار بود. دوستم خبر بده که من واسه تئاتر چند تا بلیط بگیرم بعد گفت کلا 6تاییم .منم فکر کردم که اونا شیش تا میشن با ما میشیم 8تا .بعد 8تا بلیط خریدم:دی
الان میگه نه با شما 6 تا:دی
بعد اسمشو حوندم دیدم هرکی بخونه میگه اونا 6 نفرن:(
نوشته :سلام. اگه هنوز بلیط نخریدیو6تا اکی کن .از ما کلا 6تا میاد :))):65d6a5d6s:

چه شیر تو شیری شده...!:25r30wi:

دوستت واضح نگفته؛ ابهـام داشته...!
:whistle:

خوش به حالت داری میری تئاتر...
:dadad4:

sa@@ra

New member
چه شیر تو شیری شده...!
دوستت واضح نگفته؛ ابهـام داشته...!
:whistle:

خوش به حالت داری میری تئاتر...
:dadad4:
ا گفتی شیر...الان شیر ریختم بخورم دیدم فاسده شیر تازه بود خیلی هم تازه ها:))))
شیلایی ما که دو تا اضافه داریم بیا با ما بریم عزیزم:rose:
تئاتر ترانه های محلی محمد رحمانیان کلا کارای این مرد و گروهی که باهاش کار میکنه معرکس:(40):

kolouche

New member
منم میام سارا....
قربون دستت... ی بلیط هواپیما مشهد-تهرانم برام اکی کن....با اتوبوس نمیتونم....زخم بستر میگیرم.... مچکر

kolouche

New member
دکترا ک بهتر از ارشده
ی رزومه قوی داشته باش... خوبه دیگه....
خیلیا ارشد دیگه وامیستن....پسرا ب خاطر اینکه سرکار برن و این چیزا... دخترام بحث ازدواج براشون پیش میاد و اکثرا با ازدواج ی مقدار کنار میکشن....

SH!LA

New member
ا گفتی شیر...الان شیر ریختم بخورم دیدم فاسده شیر تازه بود خیلی هم تازه ها:))))
شیلایی ما که دو تا اضافه داریم بیا با ما بریم عزیزم
تئاتر ترانه های محلی محمد رحمانیان کلا کارای این مرد و گروهی که باهاش کار میکنه معرکس

:25r30wi:
حالا خوبه متوجه شدی و نخوردی؛ دوستم یه بـار کُل پاک شیر رو خورده و آخرش میگه مزه اش یه جوری بود... :1dco2x0p1lilzhfpg1t

الهــی... جیگـرتــو... ممنــون عزیــزم؛ لطف داری. :heart: ( اگه کار نداشتم و میشد حتمـاً میومدم؛ بچه پُر رو ببین! :whistle: )

امیدوارم حسابی بهت خوش بگذره سارا جـان؛ بیــا اینجا برامون حسابی تعریف کن...

nahal5555

New member
سلام بچه ها
بخدا به پیر و پیغمبر دعوا ساختگی بوده، سندش هم کلوچه رو کرد.
رو صندلی داغی منو نشوندین که تک تک سلولای بات گرام برشته شد، خودم بهتون گفتم خوراکم شوخی پشت وانتی و افغانی و شوخیای چرت و بی مزست، دیگه باید فهمیده باشین...

از همگی تک تکتون معذرت میخوام که هم نگران شدید و هم بی تربیتی و تندی کردم بهتون، بخصوص فرناز و آسمون.

با شفق هم صحبت کردم مشکل حل شد، از بس بی شخصیتم من، ساری
N_aggressive%20(17).gif

من گيج شدم....
يعنى کلوچه و احسان اينجا دعوا کردن؟؟؟؟
بعد فهميدين همش نقشه بوده؟
دعوا سر چى بود؟
دارم از فضولى ميميرم؟

kolouche

New member
من گيج شدم....
يعنى کلوچه و احسان اينجا دعوا کردن؟؟؟؟
بعد فهميدين همش نقشه بوده؟
دعوا سر چى بود؟
دارم از فضولى ميميرم؟
آره عزیزم....
دعوا ک خودمونم نمیدونستیم موضوش چیه....احسان پیشنهاد داد....منم موفقت کردم....فقط این احسان بعد چن تا پست دعوا ی دفه اومده اون وسط میگه کلوچ ب من نخ داده :5: ....استغفرالله....آخه یکی هم نبود ب این بگه پسر جان تو تا حالا خودتو تو آینه دیدی اصا؟؟؟......
دیدیم بچه ها مث جنابالی کم میان:eek:t0837h0nn8zfqu8ult....ی کم هیجان انکیز شه اینجا.... اما بضی بچه ها ناراحت شدن...مث آسمون... دیگه باید ببخشن....:(40):

nahal5555

New member
مرسى کلوچه جونم
من اينجارو دوس دارم فقط وقت نميشه زود زود بيام

eeeeeeehsan

New member
یک ساعت پیش همون همکلاسی جالب زنگ زده و سوال کرده: چیکـار کردی؟ و میخواست مشورت کنـه!

میگه: به نظرت من چیکار کنم؟ امسال که مجاز نشدم؛ باز هم سال بعد بخونم؟ درصدهام خوب بود نه؟

یعنی مـوندم تو کار اینهـا...! :13:

منم موندم تو کار تو :13:
همینطوری از سر بیکاری :))

باید میگفتی:
بگو خوب بود ولی سال بعد بخون که حتما مجاز شی
یه دوست دارم کلا ادعا
واسه کنکور علوم میگفت من زبانمو خیلی بالا زدم بقیه درصد هامو خراب کردم ولی نمیشه تو زیرگروه ما زبان هم پذیرش شه؟:))اینطور باشه من زبان دانشگاه تهران قبولم:دی:65d6a5d6s:

بابا %10 خیلیه :25r30wi:

banoo93

New member
بچه ها من شنیدم هزینه خوابگاه خودگردان ترمی دو ملیونه.ترمی هم 3700 تا 4 هزینه ثابت خود دانشگاه میشه.توی مدرک هم شبانه و مینویسه.برای دکترا هم سخت میگیرن.درسته عایا؟؟:5:

marlik

New member
بچه ها من شنیدم هزینه خوابگاه خودگردان ترمی دو ملیونه.ترمی هم 3700 تا 4 هزینه ثابت خود دانشگاه میشه.توی مدرک هم شبانه و مینویسه.برای دکترا هم سخت میگیرن.درسته عایا؟؟:5:
تو شیراز من دوستم خوابگاه بین الملل گرفت به4نفر یه خونه کامل دو خابه داده بودن هر اتاق دونفر ماهی 400 هزارتومن و اگه هر اتاق 3نفر میشدن کمتر میشد حدود 300تومن.ولی تهران که خودم واسه کنگره اومدم خابگاهی که میگفتن واسه بین الملله خیلی خوب نبود عین خابگاه های عادی دیگه دانشگاه ها که تا حالا دیدیم و تو هر اتاق کوچیک 4نفر.نمیدونم جای دیگه هم خابگاه داشتن بین المللا تو تهران یا همین فقط بود.دوست دیگم بین الملل هست ترمی 6میلیون میده واسه شهریه و میگن پایان نامشون حدود 13میلیون میشه البته بستگی به پروژشون هم داره.البته این واسه بین الملل شیرازه ها جاهای مختلف ممکنه فرق کنه .البته نه خیلی همین حدوده.

sa@@ra

New member
من زنگ زدم بهشتی گفت شهریه جدید که ابلاع نشده فغلا همون قبلی تو سایته البته مسلما بیشتر هم میشه.بعد گفت کلا بهشتی هستین و کسی کاری به کارتون نداره
ایران هم زنگ زدم گفت
منتظر بمانید
.
.
.
.
.
.
:65d6a5d6s:

sa@@ra

New member
دکترا ک بهتر از ارشده
ی رزومه قوی داشته باش... خوبه دیگه....
خیلیا ارشد دیگه وامیستن....پسرا ب خاطر اینکه سرکار برن و این چیزا... دخترام بحث ازدواج براشون پیش میاد و اکثرا با ازدواج ی مقدار کنار میکشن....

این خوشبینانه تریت حالتشه:))))))
بوخدا همه دارن میرن پی اپ دی:))
الان نه کار هست واسه پسرا و نه شوهر مناسب البته:دی واسه دخترا:))

sa@@ra

New member
شیلا هرکار میکنم نمیشه نقل قول بگیرم :(
نه هنوز سر درگمم:65d6a5d6s:

sa@@ra

New member
اخه اینم شد دفترچه؟؟هیچ اطلاغاتی توش نیست.الان دیگه اسم بین الملل ازش براشته شده حتی دانشگاهها هم بیخبرن:65d6a5d6s:

بالا