قشنگ ترین جمله یا بیتی که شنیدین؟

obstetrician88

New member
ما زنده به آنيم كه آرام نگيريم
موجيم كه آسودگيه ما عدم ماست

موجيمو وصل ما از خود بريدن است ..ساحل بهانه است....رفتن رسيدن است..................

shahram25

New member
شریعتی:زندگی کردن با مردمی که از سر ذوق و شوق صحنه اعدام دو نف6ر را مشاهد میکنند و از سر نفرت صحنه بوسیدن دو عاشق را مینگرند بسی دشوار است اری زندگی کردن با چنین مردمانی سخت است

shahram25

New member
چقدر سخته که ادم با کسی باشه که دوسش نداره و دوس داشته باشه باکسی باشه که ادمو دوس نداره

نازی

New member
آدما کنارتن تا کی؟تا وقتی بهت احتیاج دارن.از پیشت یه روزی میرن،کدوم روز ؟وقتی کسی دیگه بجات اومد.دوست دارن تا چه موقع؟تا موقعی که کسی دیگه رو واسه دوست داشتن پیدا کنن.میگن عاشقتن واسه همیشه اما تا کی؟تا وقتی نوبت بازی با تو تموم بشه...........

نگاه

New member
خدایا به من زیستنی عطا کن در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم،
و مردنی عطا کن که بر بیهودگی اش سوگوار نباشم..

"دکتر شریعتی"

نگاه

New member
نگاه تو انگشت گذاشتی درست رو مطلبی بسیار روانشناختی وکه در مشاوره پیش از ازدواج ازش استفاده میشه
راستش خودم روانشناسی نخوندم ولی بحث هاش رو خیلی دوست دارم.. و به این جمله خیلی اعتقاد دارم و عملا هم همینطور بوده.. (ولی خیلی سخته!)

shahram25

New member
اره سخته اما بعدش واقعا زندگی شیرین میشه واقعا هر چند تجربه نداشتم اما یک مطلب روانشناسی هست

نگاه

New member
اره سخته اما بعدش واقعا زندگی شیرین میشه واقعا هر چند تجربه نداشتم اما یک مطلب روانشناسی هست
امیدوارم تو مهمترین تصمیم زندگیم هم بتونم عاقلانه انتخاب کنم و بعد عاشقانه زندگی کنم.. هر چند دانند جهانیان که در عشق اندیشه عقل معتبر نیست! :rolleyessmileyanim:

shahram25

New member
امیدوارم تو مهمترین تصمیم زندگیم هم بتونم عاقلانه انتخاب کنم و بعد عاشقانه زندگی کنم.. هر چند دانند جهانیان که در عشق اندیشه عقل معتبر نیست! :rolleyessmileyanim:
نگاه جان سعی نکن احساستو بزاری کنار خدای نکرده تصمیمی نگیری فردا پشیمون شی و تصمیمتو براساس منافع خودت و نه منافع دیگران بگیر

jirjirak

New member
نعره ی هیچ شیری خانه های چوبی را خراب نمیکند .من از سکوت موریانه ها میترسم...

نگاه

New member
عشق شادی است

عشق آزادی است

عشق آغاز آدمیزادی است

«هوشنگ ابتهاج»

نگاه

New member
30.jpg

estel

Member
ععظمت باید در نگاه تو باشد نه در آن چیز که بدان مینگری