پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

kolouche

New member
بچه ها منم خیلی تحقیق کردم برا دانشگاه.... حالا شماها ک رتبتون بهتر از من شده..... اما اکثرا میگن شهرستانارم بزنین..... حیف نکنین.... حالا باز خوبه شماها طرح ندارین و محدودیت ندارین واسه کنکور..... اما میگن پشت کنکور واستادن سوختن استعدادو انرژیه....
ی شهر کوچیک برین میتونین پایان نامه قوی بردارین با شهر بزرگ خودتون..... از همون ترم اولم بشینید واسه پی اچ دی بخونین.... هیچ ایرادی نداره..... ارشد ظاهرا اینجور ک میگن خیلی اهمیتی نداره.... بخونین از همون ترم اول واسه پی اچ تو ی دانشگاه خوب....
البته اینا همش حاصل تحقیقات منه.... و گرنه خودمم نمیدونستم.....
یکی از دوستام تهران ژنتیک میخونه ناراضیه....کلا ظاهرا همه از دانشگاهاشون ناراضین..... پس چرا بیخود ی سال برا دانشگاهی ک آخرش بازم ناراضین... اونم واسه ارشد ک ی پل بین لیسانس و Ph.D هست...شماها ک مرکز کشورین راحت همه رو بزنین....
کلا همش ب خوده خوده خوده دانشجو بستگی داره....میگن ارشد 90% دانشجو ست..... زرنگ باشی، تند و تیز باشی موفقی....
ب قول یکی میگفت تو مثلا دانشگاه فلان شهرستان بخونی میگن این اونجا خونده ، همچین دانشجویی بوده....اگه مثلا دانشگاه بنام میخوند چی میشد....=)))
اما میگم بازم بین علما بحثه.... ی عده قلیلی هم بهم گفتن ک اگه میخوای ب هر طریقی شده ارشد بخونی برو ... اما اگه نه واستا دوباره بخون.....
من خودم میترسم واستم، سال دیگه وضع ازین بدتر شه..... بعد قبول نشم باید برم طرح اجباری....
یا اینکه برم ب هر قیمتی شده.....بین الملل شبانه یا شهرستانا....بعدا بفهمم نمیارزیده.... و واسه آیندم مشکل پیش بیاد.....

sa@@ra

New member
بچه ها منم خیلی تحقیق کردم برا دانشگاه.... حالا شماها ک رتبتون بهتر از من شده..... اما اکثرا میگن شهرستانارم بزنین..... حیف نکنین.... حالا باز خوبه شماها طرح ندارین و محدودیت ندارین واسه کنکور..... اما میگن پشت کنکور واستادن سوختن استعدادو انرژیه....
ی شهر کوچیک برین میتونین پایان نامه قوی بردارین با شهر بزرگ خودتون..... از همون ترم اولم بشینید واسه پی اچ دی بخونین.... هیچ ایرادی نداره..... ارشد ظاهرا اینجور ک میگن خیلی اهمیتی نداره.... بخونین از همون ترم اول واسه پی اچ تو ی دانشگاه خوب....
یکی از دوستام تهران ژنتیک میخونه ناراضیه....کلا ظاهرا همه از دانشگاهاشون ناراضین..... پس چرا بیخود ی سال برا دانشگاهی ک آخرش بازم ناراضین... اونم واسه ارشد ک ی پل بین لیسانس و Ph.D هست...شماها ک مرکز کشورین راحت همه رو بزنین....
کلا همش ب خوده خوده خوده دانشجو بستگی داره....میگن ارشد 90% دانشجو ست..... زرنگ باشی، تند و تیز باشی موفقی....
ب قول یکی میگفت تو مثلا دانشگاه فلان شهرستان بخونی میگن این اونجا خونده ، همچین دانشجویی بوده....اگه مثلا دانشگاه بنام میخوند چی میشد....=)))
اما میگم بازم بین علما بحثه.... ی عده قلیلی هم بهم گفتن ک اگه میخوای ب هر طریقی شده ارشد بخونی برو ... اما اگه نه واستا دوباره بخون.....
من خودم میترسم واستم، سال دیگه وضع ازین بدتر شه..... بعد قبول نشم باید برم طرح اجباری....
یا اینکه برم ب هر قیمتی شده.....بین الملل شبانه یا شهرستانا....بعدا بفهمم نمیارزیده.... و واسه آیندم مشکل پیش بیاد.....

مگه ایمنی شبانه میگیره اصلا؟
بعد مگه چندتا دانشگاه هس که phd میگیره؟همه هم از یونی های خوب قبول میشن
من که به شخصه واقعا نمیتونم برم یه جا درب و داعون درس بخونم خیلی اینو میگن ولی من قبول ندارم که ادم بره هرجا بخونه من پارسال 38 شدم گفتم نه هیجا نمیرم سال بعد تهران این شد نتیحش که از اول باید وزارت علوم رو میخوندم که منطق داره و بی درو پیکر نیست
البته هرکی باید بسته به شرایط خودش انتخاب کنه
والا نمیدونم

- - - Updated - - -

من که به شخصه واقعا نمیتونم برم یه جا درب و داعون درس بخونم خیلی اینو میگن ولی من قبول ندارم که ادم بره هرجا بخونه من پارسال 38 شدم گفتم نه هیجا نمیرم سال بعد تهران این شد نتیحش که از اول باید وزارت علوم رو میخوندم که منطق داره و بی درو پیکر نیست
والا نمیدونم

kolouche

New member
والا نمیدونم
کلا گفتم...
منظورت از دانشکاه خوب تهران و شیرازه؟؟...ببین یزد پارسال بیشترین قبولی رو داشته ...بازم خودت سایتشو نگا کن.... من ی دوستی داشتم اونجا میخوند...بعد من اون موقع چون اعتماد ب نفس داشتم ک رتبم عالی میشه ازش زیاد نمیپرسیدم درباره دانشگاش....اما خودش میومد انقد از یزد تعریف میکرررررد....انقد تعریف میکرد ک فلان و فلان..... با لذت تعریف میکرد..... شاید از نوادر دانشجوهایی بود ک از دانشگاش ب شدددددت راضی بود....میخواست بره خارج کشور....
اما ازون دانشجوهاش بود هاااا..... ب شدت اکتیو....با همه استادا دوست شده بود.... هم خودش و هم شوهرش.... (شوهرش رشتش فنی بود اصا)... اومده بود بیمارستان مشهد کار آزمایشگاهی یاد بگیرهه....رشتش بیو بود... همونجا میخواست کار تحقیقاتی برداره
ببین بعدم اینو بدون ک خیلیا هستم ک شرایط تو رو داشتن... تو تنها نیستی.... ب این فک نکن ک پارسال 38 شدی....سال دیگه ملوم نیس چی بشه...واقعا میگم....اصا ملوم نیس....

اما منم جای تو بودم خودمو حلق آویز میکردم ک پارسال با اون ظرفیتا 38 شدم و نرفتم....:j58r36j3gcr4suxymup
ولی فکرشو نکن...... روزای خوب میاد..... مطمئن باش

آسمون

New member
سلام...شوخیتون جالب نبودبچه ها.حداقل واسه من.
دیروزازکارم عقب افتادم هیچ.باعث شدین شفق جون از دس من دلخوربشه...و بخاطرمن بودکه درتاپیکو تخته نکردازاول..شانس آوردین دوستی دیرینه ام باشفق بهم نخورد..الانم حسش نیس پستی بذارم دیگه...
جالبه ازجفتتون پرسیدم سرکاریه و حاشاکردین.
بعداین هرکی واقعی هم بحث کنه برام فرقی نداره
رسیدم به حرف ساراجون...
یه شانسم آوردین که دلخوری زودازیادم میره...

Immunity

Well-known member
همینو بگو والااااااااااااا......کافیه شناسنامتونو کنارصورتتون جلو ایینه بازکنین!!!!!!احسان از ترسش قایم شده..نچ نچ

sa@@ra

New member
دیروزازکارم عقب افتادم هیچ.باعث شدین شفق جون از دس من دلخوربشه...و بخاطرمن بودکه درتاپیکو تخته نکردازاول..شانس آوردین دوستی دیرینه ام باشفق بهم نخورد..الانم حسش نیس پستی بذارم دیگه...
رسیدم به حرف ساراجون...

الان من این وسط چیکاره ام؟؟:65d6a5d6s:

asalmasal

New member
کلا گفتم...
منظورت از دانشکاه خوب تهران و شیرازه؟؟...ببین یزد پارسال بیشترین قبولی رو داشته ...بازم خودت سایتشو نگا کن.... من ی دوستی داشتم اونجا میخوند...بعد من اون موقع چون اعتماد ب نفس داشتم ک رتبم عالی میشه ازش زیاد نمیپرسیدم درباره دانشگاش....اما خودش میومد انقد از یزد تعریف میکرررررد....انقد تعریف میکرد ک فلان و فلان..... با لذت تعریف میکرد..... شاید از نوادر دانشجوهایی بود ک از دانشگاش ب شدددددت راضی بود....میخواست بره خارج کشور....
اما ازون دانشجوهاش بود هاااا..... ب شدت اکتیو....با همه استادا دوست شده بود.... هم خودش و هم شوهرش.... (شوهرش رشتش فنی بود اصا)... اومده بود بیمارستان مشهد کار آزمایشگاهی یاد بگیرهه....رشتش بیو بود... همونجا میخواست کار تحقیقاتی برداره
ببین بعدم اینو بدون ک خیلیا هستم ک شرایط تو رو داشتن... تو تنها نیستی.... ب این فک نکن ک پارسال 38 شدی....سال دیگه ملوم نیس چی بشه...واقعا میگم....اصا ملوم نیس....

اما منم جای تو بودم خودمو حلق آویز میکردم ک پارسال با اون ظرفیتا 38 شدم و نرفتم....:j58r36j3gcr4suxymup
ولی فکرشو نکن...... روزای خوب میاد..... مطم
حلق اویز نداره.قسمت نبود

golabatun

New member
دوستان عزیز ایمنولوزیست گرامی
اصن توی تایپیک اعتراض نیستنا جر سارا
بیایین همکاری کنین دیگهههه

emmy

Member
احسان عکس منو از کجا آوردی گذاشتی؟؟؟؟خوب این که تابلو خودت نیستی...همه فهمیدن عکس منه...اینبار تو آپ کردن عکس دقت کن پسرم.....:65d6a5d6s:

marlik

New member
مالی که مشکلی نیست ولی نه شهرای دور ارزشش چیه؟برم کردستان که بهداشت باشم؟؟الان بچه های تهران ناراضین از کمبود امکانات وای به جال اونا
تازه مارلیک الان فهمیدم 2 تا رتبه 50 داریم دو تا 64:))))
اینا رو من میدونم بازم هست احتمالا:65d6a5d6s:
سارا جون بین الملل شهر خودت و شهرای خوب ارزششو داره خیلی هم ارزششو داره.من خودم لیسانس وزارت علوم دانشگاه عالی بودم دانشگاه شیراز و الان که وزارت بهداشتم به هیچ عنوان الانمو با قبل حاضر نیسم عوض کنم البته الان دانشگاه خوبم و شهر خودم.نمیدونم شهر کوچیکم بودم میگفتم وزارت بهداشت بهتره یا نه.ولی واسه کسی که قراره بره خابگاه بنظرم بره وزارت بهداشت. ولی بستگی به خود شخص داره چی واسش مهمه. دوری از خونواده رو میتونه تحمل کنه.من خودم شاید اگه شیراز علوم میاوردم و شهر کوچیک ایمنی بهداشت شاید میرفتم علوم و دوباره با ناراحتی و نارضایتی و غر زدن و افسردگی از رشتم ارشد رو میگذروندم و بعدشم کار نداشتم .بستگی داره چی میخای و هدفت چیه .مسلما وزارت بهداشت واسه کار هم بهتره.مخصوصا اگه لیسانس هم علوم بوده باشی.اگرچه معتقدم کار و زندگی دست خداست ولی انسان خودشم باید درست انتخاب کنه نشینه و بی فکر تصمیم نگیره. و ببینه چی واسش مهمه و رتبه هم بندرت پیش میاد دوتا 1رتبه داشته باشن پس فکر این چیزا رو نکن و غصه نخور.البته علوم هم ترجیحا بیوشیمی و ژنتیک برید اگرچه اونم بالینیش کمه.البته شاید فقط نظر من این باشه از بقیه بچه های علومم بپرسید

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
سلام اخسان و کلوچه میخام خفتون کنم...اصن شوخی باحالی نبود....:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

83917_sarcastic.gif

ولی خداییش شوخیش آنچنان هم بی مزه نبود!!!! بیجا بود ولی بی مزه نبود.

eeeeeeehsan

New member
آخ از دست تو احسااااااااان شیطون و کلوچه ناقلا.کلوچه جون تو دیگه چرا گول احسان آتیشو خوردی و با بندش تو چاه رفتی؟;-):):)
چقد همه رو حرص دادین.بچه ها کار و زندگیشونو زمین گذاشتن تا شما دوتا رو آروم کنن.آبجیم دیروز صبح یه کار مهم داشت ولی انجامش نداد وقت گذاشت اینجا موند تا پست بذاره شما دوتارو از جنگ منصرف کنه.حالا کارش عقب مونده.امروز عصبانی بود باید بمونه تموم روز کارشو انجام بده.احسان گیرت بیاره تیکه بزرگت گوشته;-):):):):):)با این کارت.مواظب خودت باش چون اگه دم دستش ظاهر بشی فردا باید حلواتو بخوریم:):):):):):):):)

ولی خدایشش مارلیک سر کار رفتیااااا... یکم شک داشتی ولی ته تهش باور کردی. ;))

آسمون؟؟
آسمون سه سوته آتیشش میخوابه... ولی خبر رسیده که این قیافه آسمونه:
353519_furious.gif

ما که رفتیم، الفرار..... :smiliess (10):

eeeeeeehsan

New member
والا نمیدونم

سارا؟؟ تو 38 شدی و نرفتی؟؟؟؟؟؟ :5:
سرزنش فایده ای نداره، حتماً صلاح دونستی... ولی اگه خواستی یه سال دیگه بخونی به منم بگو چیکار میکنی، واقعن انگیزت بالاست!!

eeeeeeehsan

New member
رسیدم به حرف ساراجون...

ننه من شرمندم، من اگه بدونی چقدر داره عرق شرم ازم میچکه!!! تقریباً نصفم آب شده رفته تو زمین!!!
30.gif

خب اگه حاشا نمی کردیم باور می کردی و اینقدر حرص نمیخوردی یگه!!! :)))

بازم معذرت، هم از بابت پخ هم اینجا :rose:

eeeeeeehsan

New member
سلاممممممممممممم
چی شده؟؟؟؟؟؟یعنی به دعوا نرسیدم؟؟؟؟؟؟؟؟مشت اولو کی زد؟؟؟؟؟؟؟؟:smilies-azardl (12)
احسانوک و کلوچوک چه طورن؟؟؟؟؟؟:smilies-azardl (113
احسان تو که رتبت خوب شده بود 30 مگه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟

مشت اول رو کلوچه زد.. اول اول اولش من موهاشو کشیدم ولی مشت اول رو اون زد، زارت خوابوند تو دماغم :wacsmiley:
رو شوخی بود دعوامون :)))
نه بابا شایعه کردم ببیـنم کیا باور می کنن من 30 شدم، دیدم هیچکی باور نمی کنه... :65d6a5d6s:

golabatun

New member
احسان.آسمون.مارلیک.محمد.نهال . کلوچه , emmy
خواهشن برین به ادرسدکتر سید حسن هاشمی
این متن رو توی قسمت بانک ایده داخل کادر آبی هست گپی کنن خواهشننننن
بسمه تعالی

وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی
جناب آقای دکتر سید حسن هاشمی
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
مستحضر هستید که آن وزارتخانه در سال جاری اقدام به اتخاذ تصمیمات جدید و بازنگری در سیاست های قبلی خود در روند پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد نموده است که به موجب آن ظرفیت پذیرش دانشجو در این مقطع با کاهش چشمگیری روبرو شده است. نیک می دانیم که در پشت پرده این قبیل تصمیم گیری ها ساعت ها بحث و کارشناسی نهفته است و یقین داریم که تصمیم اخیر مسئولان محترم در راستای گام های قبلی خود جهت ارتقا سطح کیفی آموزشی و ایجاد چشم انداز روشن در رونق بازار کار فارغ التحصیلان رشته های مختلف می باشد. اما به اطلاع می رساند که مسئولان محترم درحالی چنین تصمیمی را اتخاذ نموده اند که پیش از این در اطلاع رسانی های قبلی خود به هیچ وجه از این کاهش شدید در ظرفیت دانشگاه سخنی به میان نیاورده بودند و حتی مدعی توسعه کمی و کیفی امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مراکز آموزش عالی جهت پاسخگویی به خیل عظیم جوانان مشتاق و بااستعداد متقاضی تحصیلات تکمیلی شده بودند. آیا بهتر نبود که اگر تصمیم به کاهش ظرفیت داشتید این اقدام را با شیب ملایم و البته با اطلاع رسانی های قبلی انجام می دادید؟ آیا پاسخ سیاست های به ظاهر غلط مسئولان در دولت های گذشته در روند افزایش پذیرش دانشجو را باید متقاضیان امسال اینگونه به دور از انصاف و به یکباره بدهند؟ متقاضیانی که با هزاران امید و آرزو ماه ها تلاش شبانه روزی خود را صرف قبولی در این آزمون کرده بودند و اکنون با این اقدام نابهنگام مسئولان در یاس و ناامیدی فرورفته اند و حتی خیال ادامه تحصیل در کشور را هم از سر خارج کرده اند.
بدین وسیله کلیه داوطلبان اعتراض خود را مبنی بر کاهش شدید ظرفیت دانشگاه ها در سال جاری اعلام نموده و خواهشمند است بازنگری های لازم در تصمیم فوق صورت پذیرد.

ومن الله توفیق
جمع کثیری از داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 93

marlik

New member
من نظرم اینه بچه هایی که لیسانس علوم بودن اگه شرایطتشو دارن و واسشون خابگاه قابل تحمله حتما ارشد بهداشت برن.ولی بچه هایی که علوم آز بودن ارشد بیشتر ارتقا مدرکه و علاقه ولی ممکنه بچه های ایمنی نسبت به بقیه راحتتر بتونن تو شرکت کیت سازی و مراکز رد پیوند و سرطان و واکسن سازی کار کنن البته شاید من ایقد تفاوت میبینم.و چون هم علوم و هم بهداشت یه شهر بودم مقایسم صد در صد درست نباشه.تصمیم با خودتونه وباید بستگی به خواسته هاتون و شرایطتون انتخاب کنید انشالله که موفق باشین واسه همتون وآبجی نازم دعا میکنم و حالتونو درک میکنم چون خودم مث شما سر دو راهی بودم که خدا کمکم کرد.انشالله خدا بهترینو به همتون و نفس منم بده

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
احسان عکس منو از کجا آوردی گذاشتی؟؟؟؟خوب این که تابلو خودت نیستی...همه فهمیدن عکس منه...اینبار تو آپ کردن عکس دقت کن پسرم.....:65d6a5d6s:

به جان خودم اون خودمم، پس چقدر منو و تو شبیهیم!!!
02.gif
برو حالش رو ببر شبیه منی :smiliess (3):

sa@@ra

New member
سارا جون بین الملل شهر خودت و شهرای خوب ارزششو داره خیلی هم ارزششو داره.من خودم لیسانس وزارت علوم دانشگاه عالی بودم دانشگاه شیراز و الان که وزارت بهداشتم به هیچ عنوان الانمو با قبل حاضر نیسم عوض کنم البتخ الان دانشگاه خوبم و شهر خودم.نمیدونم شهر کوچیکم بودم میگفتم وزارت بهداشت بهتره یا نه.ولی واسه کسی که قراره بره خابگاه بنظرم بره وزارت بهداشت. ولی بستگی به خود شخص داره چی واسش مهمه. دوری از خونواده رو میتونه تحمل کنه.من خودم شاید اگه شیراز علوم میاوردم و شهر کوچیک ایمنی بهداشت شاید میرفتم علوم و دوباره با ناراحتی و نارضایتی و غر زدن و افسردگی از رشتم ارشد رو میگذروندم و بعدشم کار نداشتم .بستگی داره چی میخای و هدفت چیه .مسلما وزارت بهداشت واسه کار هم بهتره.مخصوصا اگه لیسانس هم علوم بوده باشی.اگرچه معتقدم کار و زندگی دست خداست ولی انسان خودشم باید درست انتخاب کنه نشینه و بی فکر تصمیم نگیره. و ببینه چی واسش مهمه و رتبه هم بندرت پیش میاد دوتا 1رتبه داشته باشن پس فکر این چیزا رو نکن و غصه نخور.البته علوم هم ترجیحا بیوشیمی و ژنتیک برید اگرچه اونم بالینیش کمه.البته شاید فقط نظر من این باشه از بقیه بچه های علومم بپرسید
من میخوام دکترا رو اپلای کنم ترجیح میدم علوم یه دانشگاه خوب برم تا برم یه حای ضعیف
من اصلا قصدم کار هم نیست اینجا کارشناسی میخواستم برم که همه چیش اماده بود ولی بازم مسیرم میون بر خورد:دی

sa@@ra

New member
سارا؟؟ تو 38 شدی و نرفتی؟؟؟؟؟؟ :5:
سرزنش فایده ای نداره، حتماً صلاح دونستی... ولی اگه خواستی یه سال دیگه بخونی به منم بگو چیکار میکنی، واقعن انگیزت بالاست!!

بلی:(
نه بابا من که نیمخوام یکسال دیگه بخونم:black_eyed:
شرمنده از همراهی با من محروم میشیااا میدونم خیلی سخته:)))

بالا