***ارنج زمان برای اعتراض حضوری ( کلیه رشته ها )***

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

neshat25

New member
بچه ها باید حقمون رو بگیریم.بایدتلاش کنیم.اگه خودمون تلاش نکنیم.کی دلش برای ما میسوزه؟ما بایدخرفمون رو به گوششون برسونیم.بابا حداقل قبل از امتحاان ظرفیتارو میدادن.یکی مثه من اگه میدونستم وضعیت اینطوریه یا اصلا نمیخوندم یا ۴برابر میخوندم.باید صدامونو به گوششون برسونیم

رها93

New member
بچه ها لطفا میزان کاهش ظرفیت رشتتون رو تو تاپیک تعیین درصد کاهش اعلام کنید

رها93

New member
این جمله رو !
دکتر ضیایی با اشاره به رشد صعودی پذیرش دانشجو در سالهای گذشته تاکید کرد: ظرفیت پذیرش دانشجو باید با توجه به زیرساخت ها، امکانات، تعداد اعضای هیات علمی و متناسب با استانداردها صورت پذیرد. گرچه نمی توانیم پذیرش دانشجو را با شیب تندی کاهش دهیم و این موضوع باید با برنامه ریزی دقیقی صورت بگیرد.

الهی شیب کندشونم دیدیدم!

partov

New member
بچه ها الان زنگ زدم به دفتر دکتر پور کاظمى خانومه مىگه روز تعطىل تماس گرفتى منم گفتم مىدونم تعطىله ولى تو همىن روز تعطىل بهمون گفتىد انتخاب شهر کنىم
گفتم نسبت به ظرفىتا اعتراض دارىم گفت فردا تماس بگىرىد
حالا شما هام زنگ بزنىد انقدر بگىم تا از رو برن

sungirl0077

New member
دوستان من که نمیتونم بیام تهران
اما باایمیل و تلفن همکاری میکنم باهاتون
به خدا خیلی مسخرش رتبه 60 بمونه سال بعد درس بخونه و رتبه 300 بره مازاد پولی بخونه
خیلی بی عدالتیه
خیلی

mahsa20082009

New member
بچه ها باید حقمون رو بگیریم.بایدتلاش کنیم.اگه خودمون تلاش نکنیم.کی دلش برای ما میسوزه؟ما بایدخرفمون رو به گوششون برسونیم.بابا حداقل قبل از امتحاان ظرفیتارو میدادن.یکی مثه من اگه میدونستم وضعیت اینطوریه یا اصلا نمیخوندم یا ۴برابر میخوندم.باید صدامونو به گوششون برسونیم

انشالله كه حقمونو مي گيريم

partov

New member
بچه ها الانم به باشگاه خبرنگاران جوان زنگ زدم گفتم قضىه اىنه فردام مىخواىىم تحصن کنىم لطفا پوشش خبرى بدىد
گفت توسط دکتر ضىاىى پىگىرى مىکنىم

- - - Updated - - -

بچه ها الانم به باشگاه خبرنگاران جوان زنگ زدم گفتم قضىه اىنه فردام مىخواىىم تحصن کنىم لطفا پوشش خبرى بدىد
گفت توسط دکتر ضىاىى پىگىرى مىکنىم

alleto

New member
ok fight man
as ever told u right man
u've never be underdog man
who can say that u're wrong man?!!!!!
we will win

- - - Updated - - -

ok fight man
as ever told u right man
u've never be underdog man
who can say that u're wrong man?!!!!!
we will win

flor

New member
بچه ها من دلم خیلی روشنه ولی باید یه نفرو انتخاب کنیم که هدایت اعتراضارو به عهده بگیره
باید کارمون هدفدار باشه!کی نماینده میشه؟

farah90

New member
بچه هایی که فردا میرن تحصن میشه لطف کنین از اجتماع بچه ها عکس بگیرین بزارین اینجا تا ما هم از جو اونجا باخبر بشیم

farah90

New member
کاش میشد راه ما اونقد دور نبود و گرنه من کل دوستا و فک و فامیلم رو می اوردم اعتراض..فقط اونا میدونن من این یه سال چی کشیدم

farah90

New member
بچه ها من تصمیم خودمو گرفتم میخام برم دست به دامان رسانه های خارجی مثل بی بی سی العربیه cnnو.... حالا میرم به همشون ایمیل میدم
تا بالاخره دل یکی به حال ما بسوزه ظلمی که در حق ما شد کمتر از غزه و اوکراین و داعش نیستش که

- - - Updated - - -

بچه ها من تصمیم خودمو گرفتم میخام برم دست به دامان رسانه های خارجی مثل بی بی سی العربیه CNNو.... حالا میرم به همشون ایمیل میدم
تا بالاخره دل یکی به حال ما بسوزه ظلمی که در حق ما شد کمتر از غزه و اوکراین و داعش نیستش که

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SH!LA

yeganehh

New member
بچه ها اگر میرید اونجا بدونید این وسط 3نفر کارتونو راه میندازن
1-پور کاظمی
2-ضیایی (معاون وزیر)
3-آقای اکبری(دقیق سمتشو نمیدونم)
بقیه کلاگره گشایی از کارتون نمیکنن پس خیلی زمان واسشون نذارین
حتما پیش آقای ضیایی برید.
وزیر بهداشت که فکر کنم فقط توی تلوزیون بشه دیدش ولی اگه تونستین پیش اونم برید.
منشی آقای پور کاظمی خوب راهنماییتون میکنه چیکار کنید.
بعدم اینکه حالت طلبکار و خشن نداشته باشین البته با عرض معذرت ,منطق پشت حرفاتون باشه ویکم احساسات جواب میده

واینکه ممنون از همه ی بچه هایی که زحمت میکشن ومیرن :rose:

عزیزم اسم این آقای اکبری رو میدونی.?

yeganehh

New member
بچه ها من تصمیم خودمو گرفتم میخام برم دست به دامان رسانه های خارجی مثل بی بی سی العربیه cnnو.... حالا میرم به همشون ایمیل میدم

- - - Updated - - -

بچه ها من تصمیم خودمو گرفتم میخام برم دست به دامان رسانه های خارجی مثل بی بی سی العربیه CNNو.... حالا میرم به همشون ایمیل میدم

این کار درست نیست و زحمات بچه ها رو برای اعتراض به هدر میده

دل آرام

New member

- - - Updated - - -

نه اصلا از این فکرا نکینم بهتره حالا
چون ممکنه به مزاق اقایون خوش نیاد و کاری برامون نکنن . فعلا همین شبکه های داخلی

در مورد عکسم شاید تو اخبار 20 30 نشونمون دادن :d

alleto

New member

- - - Updated - - -

:D baba chera enghad jav midin bbc mikhan zarfiat baz kone unie inja nakhad zarfiat bede mige nemidim hichkiam hich kari enmitune bokone yekam manteghi bashid bad nist

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

:D baba chera enghad jav midin bbc mikhan zarfiat baz kone unie inja nakhad zarfiat bede mige nemidim hichkiam hich kari enmitune bokone yekam manteghi bashid bad nist

دل آرام

New member

- - - Updated - - -

نه اصلا از این فکرا نکینم بهتره حالا
چون ممکنه به مزاق اقایون خوش نیاد و کاری برامون نکنن . فعلا همین شبکه های داخلی

در مورد عکسم شاید تو اخبار 20 30 نشونمون دادن :d

mahbanoo

New member
من که تهران نیستم متاسفانه اما اگه بودم حتما میامدم

بچه ها تو رو خدا برید و از حقمون دفاع کنید

yeganehh

New member

شاید این دکتر اکبری رو از نزدیک بشناسم.فقط اسم کوچکشو بده ببینم همونه یا نه?

- - - Updated - - -

شاید این دکتر اکبری رو از نزدیک بشناسم.فقط اسم کوچکشو بده ببینم همونه یا نه?

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا