نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ریگار

New member
ممنون سارا .
ایشالا سال بعد دانشگاه ایران بهتون ملحق میشیم .

حق با توست راوی . منم به خاطر همین قضیه بود که امتیازم رو خودم حساب نکردم چون بجای این چند روز ممکن بود یه ماه عذاب بکشم .
اما میدونی موضوع فقط خودمون نیستیم . تو این سالی که گذشت از خیلی چیزا زدیم . مثلا مادرم از من قول گرفته بود بعد قبولی وقت بیشتری باهاش سپری کنم و تو مهمونی ها همیشه همراهش باشم ... اما حالا باید یه سال دیگه من رو ایزوله ببینه . حتی اگه ایزوله هم نباشیم فکر کنکور نمیذاره از کار دیگه ای لذت ببریم .
بگذریم ! اشک ها رو ریختیم، شیونمون رو سر دادیم ... تام

اصلا میدونی چیه راوی ؟! خدا خواست ما شهرستان نریم چون می دونست فقط انیستیتو شایسته حضور ماست :smilies-azardl (113

sara.sharifi

New member
ممنون سارا .

حق با توست راوی . منم به خاطر همین قضیه بود که امتیازم رو خودم حساب نکردم چون بجای این چند روز ممکن بود یه ماه عذاب بکشم .
اما میدونی موضوع فقط خودمون نیستیم . تو این سالی که گذشت از خیلی چیزا زدیم . مثلا مادرم از من قول گرفته بود بعد قبولی وقت بیشتری باهاش سپری کنم و تو مهمونی ها همیشه همراهش باشم ... اما حالا باید یه سال دیگه من رو ایزوله ببینه . حتی اگه ایزوله هم نباشیم فکر کنکور نمیذاره از کار دیگه ای لذت ببریم .

اصلا میدونی چیه راوی ؟! خدا خواست ما شهرستان نریم چون می دونست فقط انیستیتو شایسته حضور ماست :smilies-azardl (113

خواهش میکنم...والا من که به احتمال زیاد ایران تمیتونم قبول بشم چون ظرقیتش 8 نفره.... ولی ایشاالله شما هرجا دوست دارین قبول بشین. بعدشم خب چه اشکالی داره هم درستون رو بخونین هم با مادرتون وقت بگذرونین... توی این راه درس خوندن زندگی کنید واقعا.

- - - Updated - - -

ممنون سارا .

خواهش میکنم...والا من که به احتمال زیاد ایران تمیتونم قبول بشم چون ظرقیتش 8 نفره.... ولی ایشاالله شما هرجا دوست دارین قبول بشین. بعدشم خب چه اشکالی داره هم درستون رو بخونین هم با مادرتون وقت بگذرونین... توی این راه درس خوندن زندگی کنید واقعا.

rawy

New member
ممنون سارا .

اصلا میدونی چیه راوی ؟! خدا خواست ما شهرستان نریم چون می دونست فقط انیستیتو شایسته حضور ماست

همین دیگه منظورم همینه, زندگی رو تعطیل نکنیم به همه چی برسیم و کنارش به درس, مخصوصا ما که سال اولمون نیست برامون راحت تره
انقدر هستن کسایی که بدون هیچگونه مدرک روانشناسی پولهایی از رشته ما در میارن که ما باید بریم پیششون لنگ بندازیم
انقدر روانشناس های عمومی دیدم و شنیدم که با مدرک کارشناسی چنان توانایی مشاوره و درمانی ای دارند که پشت در مطبشون صف بستن
من خودم منتظر بودم مدرکمو که گرفتم یه میز بهم بدن بگن بفرما این کار, بعد از چهارسال که اومدم بیرون و با واقعیت مواجه شدم, دانشجوی ترم سوم چهارمی رو دیدم که تو کلینیک استادی که من مدام اونجا می رفتم برای صحبت و مشورت خودش رو جا کرده و دفه بعدی که رفتم کارتش رو داد گفت این کارت کلینیک خودمه :shocked:
اینه که باید تو این وضعیتی که برامون ساختن اقلا خودمون زرنگ باشیم و زندگی رو واندیم
به قول یکی از دوستان سال دیگه بهداشت منحل نشه؟؟؟ :25r30wi:
سال دیگه به ده نفر رتبه یک می دن بعد می گن انستیتو امسال ظرفیت نداره :25r30wi:
کلا تصمیم گیرنده های بهداشت .............. آخه یعنی چی یه رتبه رو به چند نفر می دن :25r30wi:

mina khanoom

New member
سارا جونم فكر كنم بايد ازت وقت مشاوره بگيرم ديگه اميدم نااميد شد واسه امسال

sepideeee

New member
بله زنجان و کاشان رو هم حتما بزنید
سپیده جان من درسم تموم شده الان در کش و قوس اینم دکتری بخونم یا نه؟ تازه با این کاهش ظرفیت ها معلوم نیست دکتری چند نفر بگیرن:New (6):
پس دیگه واقعا خوش به حالت :)) .. ایشاله که تو هر مسیری پا بزاری موفق باشی

sepideeee

New member
همین دیگه منظورم همینه, زندگی رو تعطیل نکنیم به همه چی برسیم و کنارش به درس, مخصوصا ما که سال اولمون نیست برامون راحت تره
انقدر هستن کسایی که بدون هیچگونه مدرک روانشناسی پولهایی از رشته ما در میارن که ما باید بریم پیششون لنگ بندازیم
انقدر روانشناس های عمومی دیدم و شنیدم که با مدرک کارشناسی چنان توانایی مشاوره و درمانی ای دارند که پشت در مطبشون صف بستن
من خودم منتظر بودم مدرکمو که گرفتم یه میز بهم بدن بگن بفرما این کار, بعد از چهارسال که اومدم بیرون و با واقعیت مواجه شدم, دانشجوی ترم سوم چهارمی رو دیدم که تو کلینیک استادی که من مدام اونجا می رفتم برای صحبت و مشورت خودش رو جا کرده و دفه بعدی که رفتم کارتش رو داد گفت این کارت کلینیک خودمه :shocked:
اینه که باید تو این وضعیتی که برامون ساختن اقلا خودمون زرنگ باشیم و زندگی رو واندیم
به قول یکی از دوستان سال دیگه بهداشت منحل نشه؟؟؟ :25r30wi:
سال دیگه به ده نفر رتبه یک می دن بعد می گن انستیتو امسال ظرفیت نداره :25r30wi:
کلا تصمیم گیرنده های بهداشت .............. آخه یعنی چی یه رتبه رو به چند نفر می دن :25r30wi:
راوی کلید این رتبه های یکسان تو پیج های دیگه حل شد .. نگران نباش هیچ فرقی نداره .. دو رتبه ی یکسان در واقع سر جاشونن و نفر بعدی هم سر جای خوش چون رتبه ای بعد از دو رتبه ی یکسان وجود نداره

mina khanoom

New member
كاشان رو چيزي نزده بود پس احتمالا خوابگاه داره. عزيزم شما كه تهران قبولي

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

zahra2013

New member
سپیده منم خیلی بین این دوتا دودلم . همین چند دقیقه پیش با یکی از بچه های بهشتی تلفنی صحبت کردم... گفتش که بهشتی رو فقط به خاطر مطرح بودنش انتخاب کرد و تحقیقی نکرد و خیلی پشیمونه که بهزیستی رو انتخاب دومش نذاشته،گفت توی دانشگاه همش درگیر مسائل حاشیه ایی بین اساتید بودن و اینکه توصیه کرد اگر دنبال یک جو آروم و سطح آموزشی بالا هستین بهزیستی رو انتخاب کنید.
ولی گفت درمانگاهش خوبه... اینن از زبان یکی از دانشجوهای اونجا بود، حالا قراره با یکی از بچه های بهزیستی هم صحبت کنم

سارا جون به ما هم خبرش رو بده....

sara.sharifi

New member
سارا جون به ما هم خبرش رو بده....

باشه زهرا جان حتما... راستش من تا الان از هرکسی سوال کردم از بچه های بهشتی و رتبه های برتر سالهای قبل و اساتیدم همگی گفتن بهزیستی بهتر از بهشتیه. منتها از اونجایی که خودم علاقه قلبی به بهشتی دارم هنوزم قانع نمیشم :whistle:... ابته امشب که با یکی از بچه های بهشتی صحبت کردم و رفتم سایت علوم بهزیستی و لیست اساتید وهمایش هاشو دیدم ،نظرم نسبت بهش خیلی مثبت شده، حالا اگه با یکی از دانشجوهاش هم صحبت کنم در مورد درمانگاه ازش بپرسم خیالم راحت راحت میشه

zahra2013

New member
بچه ها به نظر من همه ی دانشگاه های تهران خوبن به هر حال هیچ دانشگاهی بی عیب و نقص نیست ،هر کدوم مزایا و معایب خودش رو داره و ما باید بر اساس معیارایی که برامون مهمه اولویت بندی کنیم، مثلا ممکنه واسه یه نفر خیلی سخت باشه هر روز پاشه از تهران بره شهر ری واسه کاراموزی ( برا بهزیستی ) یا کسی که اعتبار و امکانات دانشگاه ( درمانگاه) واسش مهمه خوب بهشتی رو میزنه.

sepideeee

New member
باشه زهرا جان حتما... راستش من تا الان از هرکسی سوال کردم از بچه های بهشتی و رتبه های برتر سالهای قبل و اساتیدم همگی گفتن بهزیستی بهتر از بهشتیه. منتها از اونجایی که خودم علاقه قلبی به بهشتی دارم هنوزم قانع نمیشم :whistle:... ابته امشب که با یکی از بچه های بهشتی صحبت کردم و رفتم سایت علوم بهزیستی و لیست اساتید وهمایش هاشو دیدم ،نظرم نسبت بهش خیلی مثبت شده، حالا اگه با یکی از دانشجوهاش هم صحبت کنم در مورد درمانگاه ازش بپرسم خیالم راحت راحت میشه
دوست من میرفت بهشتی ازش پرسیدم گفت بهشتی بهتره

zahra2013

New member

منم با اینکه از بهزیستی تعریفایی شنیدم ولی خیلی به بهشتی علاقه دارم درمورد اساتیدم من شنیدم بهشتی از پارسال داره هیئت علمیش رو قوی میکنه و هاوش خان گفتن که بهزیستی تیپ 2 هست و تو مصاحبه ی دکتری تاثیر داره اما بهشتی تیپ یکه.

sara.sharifi

New member
دوست من میرفت بهشتی ازش پرسیدم گفت بهشتی بهتره
واقعا وسواس گرفتم... خودمم میدونم بیخوده اما نمیدونم چیکار کنم. اون کسی که من باهاش صحبت کردم گفتش که ما 2 ترم به خاطر اختلافهای اساتید مدیر گروه نداشتیم...

zahra2013

New member
الویتای من به این صورته: ایران - بهشتی - بهزیستی - کاشان - زنجان - کرمانشاه - زاهدان
شمام اگه دوس داشتین اولویتاتون رو بزارید.....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا