روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

کرهانی

New member
دقیقا همین منو دیوونه کرده ،اهواز قطب ویروس شناسیه و تنها شهریه ک با دانشگا تهران دکترای ویروس میگیره

حالا ظرفیت هشت تاییه ارشدش شده صفر! فاجعس :(

نگران نباش اجی:tsimuzpzwoap1t9y3o7، چندتا از شهرای مارو هم نزدن
الکیه

goo

New member
خود دانشگاه تبریز زده مشاوره در مامایی بر میداره بعد این دفترچه نداره! انشالله که دروغه این دفترچه. خدایا خودت کمکمون کن.خواهش می کنم.

neshat25

New member
خب یه سری از بچه ها دارن میگن رشته شون توی این نبوده.این یعنی همون 400 تا.

ROJO

New member
منم امروز دوتا کاهش و افزایش جدید برای دوتا رشته شنیدم ک توی pdf اومده، احتمال میدم اونایی ک اومده درسته !
شاید یسریا رو وارد نکرده باشن ولی رشته محلایی ک اومده درسته

midwif.mah

New member
فردا پس فردا میاد دیگه تازه بحث ها اون موقع داغ میشه...خیلی ها خیالشون راحت میشه خیلی ها هم ناراحت...
به هر حال خدا که تا اینجاش کمکون کرده از اینجا به بعد هم کمک کنه تا دانشگاه خوبی رو انتخاب کنیم...به صلاحمون باشه...و سر خورده نشیم.یکی از دوستام میگفت بچه های مامایی دانشگاه تهران که خیلی بی انگیزه هستن...اونی نبود که انتظارششو داشتن و خودشونو واسه رسیدن به اون کشتن...
ششهید بهشتی هم که واسه اینکه بچه هاش کار نکنن از قصد ها به جای هفته 1 یا 2 روز یا حتی یه هفته در میون مثل دانشگاه تهران هفته ای 4 روز میکنه صبح تا غروب علاف دانشگاهی...
حالا من موندم این ویرونه هاااااا(به قول داریوش)

رها93

New member
من فکر میکنم درسته فایل منتها خودشونم میدونن اصلا منطقی نیس میخوان عوض که هنوزم اعلام نمیکنن

chemist tala

New member
واقعا بعضی بچه ها مستحق بودن توو همین جهنم و برزخی هستن ک این پی دی اف تقلبی باعثش بعضیا ه خودشونو توجیح می کنن بشینین بااین پی دی اف عزا بگیرید وقتی اینقدر زود باوریدددددددددد

رها93

New member
اخه عقلشون کم بود امتحانو بگیرن بعد بخوان نگیرن واییییییییییییییییی خدااااااااااینا کی هستن

تو چرا اینجوری عصبی هستی؟یگه یعنی اون رشته ها هم به این لیست اضافه بشه میشه همون تعدادی که سنجش گفته

midwif.mah

New member
بچه ها من الان فایل رو دیدم....به نظر درست میاد...
تو رشته ما 35 نفر کمتر شده...سال پیش 135 تا میگرفت امسال 100 تا....

neshat25

New member
اخه عقلشون کم بود امتحانو بگیرن بعد بخوان نگیرن واییییییییییییییییی خدااااااااااینا کی هستن

نه اینکه نگیرن این رشته هارو...یعنی این 400تا مال اون رشته هایی هست که الان اسمشون نیست..و بعدا اعلام میشه...

goo

New member
منم این لینک رو توی سایت علوم پزشکی قم دیدم ، قسمت معاونت اموزشی، اخبار . خبر مال 11 خرداد 93 هست.
بچه ها از نگرانی چشام دوتا می بینه.
خدایا...

love virology

New member
پس دفترچه اولی چی بوده برید ببینید لیست دانشگاه ها رو نوشته برای خودشون نوشتن

رها93

New member
به نظرم کمی هم بگذره خودمون لینک میذاریم انتخاب شهر میکنیم زحمتمون گردن سنجش نیفته!:New (6):

بالا