روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

sepideeee

New member
بچه ها بشمرین ببینین کل ظرفتیتی که میگیره چند تاس اگه 4500 تا باشه درسته در غیر این صورت اشتباهه

Ana67

Well-known member
این پی دی اف خیلی مشکل داره
رشته سم شناسی نداره.دانشگاه ازاد شهرضا هم نداره
بچه ها نترسین.اذیت نکنین خودتونو

matin

New member
بچه ها بشمرین ببینین کل ظرفتیتی که میگیره چند تاس اگه 4500 تا باشه درسته در غیر این صورت اشتباهه

مشت نمونه ی خرواره دیگه من تو رشته خودمون مثال زدم دیگه !! ولی از اونجائی که به ریاضی شما اعتماد داریییییییییم این مسئولیت خطیر رو به شما واگذار میکنیییییییم :)))))

sepideeee

New member
مشت نمونه ی خرواره دیگه من تو رشته خودمون مثال زدم دیگه !! ولی از اونجائی که به ریاضی شما اعتماد داریییییییییم این مسئولیت خطیر رو به شما واگذار میکنیییییییم :)))))

من خودم متاسفانه اصلا حال خوبی ندارم ... هر رشته رو که خودش جمع زده فکر نکنم کار سختی باشه

*فرناز*

New member
دوستان ببخشید نمیخواستم ناراحت کنم
خودمم واقعا جا خوردم! ولی ان شاالللللللللللللله درست نباشه همه بگین آمیییییین
بعدشم راس میگید بیشتر شبیه یه چک نویسه! امیدوارم فانتزیه ذهن پورکاظمی باشه!!

infomdmir

New member
دوستان ببخشید نمیخواستم ناراحت کنم
خودمم واقعا جا خوردم! ولی ان شاالللللللللللللله درست نباشه همه بگین آمیییییین
بعدشم راس میگید بیشتر شبیه یه چک نویسه! امیدوارم فانتزیه ذهن پورکاظمی باشه!!

دوست عزیز قبل از اینکه لینکی رو بگذاری با دو سه نفر بزرگتراز خودت مشورت کن همه رو عزیز من ترسوندی که!!!!!!!!!!!

*فرناز*

New member
به خدا خودم خیلی مضطرب هستم اینجوری نظر دوستان رو هم فهمیدم!
مخصوصا که با آمار مکسین همخونی داشت خیلی نگرانم کرده
البته من از دانشگاه خودمون آمار ژنتیک رو پرسیده بودم اونا هم همین عدد رو گفته بودم
بازم میگم من این فایل رو بیکار نبودم بسازم برید سایت دانشگاه قم!!! والله به خدا بیکار نیستم همچین نبوغی هم ندارم برای ساخت فایل!

امیدوارم این ظرفیت اولیه باشه حالا سر افزایش این ظرفیت این همه دست دست میکنن

chemist tala

New member
از دوستان خواهش میکنم پست آی مربوط ب این پی دی اف لعنتی ک در موردش صحبت و بحث کردیم هر کسی مال خودش و پاک کنه الان بچه های دیگه هم میان میبینن نگران میشن

chemist tala

New member
به خدا خودم خیلی مضطرب هستم اینجوری نظر دوستان رو هم فهمیدم!
مخصوصا که با آمار مکسین همخونی داشت خیلی نگرانم کرده
البته من از دانشگاه خودمون آمار ژنتیک رو پرسیده بودم اونا هم همین عدد رو گفته بودم
بازم میگم من این فایل رو بیکار نبودم بسازم برید سایت دانشگاه قم!!! والله به خدا بیکار نیستم همچین نبوغی هم ندارم برای ساخت فایل!

امیدوارم این ظرفیت اولیه باشه حالا سر افزایش این ظرفیت این همه دست دست میکنن

خانم ظرفیت اولیه چیه؟

من ب شما میگم اصلا اسم بعضی رشته ها رو نداره رشته من دوسال دانشجو میگیره یعنی این پی دی اف مال سال90 یا قبلتر

رها93

New member
بابا فرناز چیکار کنه!؟
مکسین هم همینا رو میگفت دیگه!! اون که قبل امتحان اومد خبرشو داد!!:New (6):

sepideeee

New member
روزانه 2965
بین الملل یا مازاد 797
مجازی 22
شبانه 157
ارتش 14
آزاد 120
جمع کل 4075

منم میگم کم داره دیگه .. پس معلومه که زیاد شده .. پس نگران نباشین .. این 400 تا کم داره ... 400 تا یعنی روجو هم قبول میشه .. روجو گریه بی گریه

- - - Updated - - -

روزانه 2965
بین الملل یا مازاد 797
مجازی 22
شبانه 157
ارتش 14
آزاد 120
جمع کل 4075

منم میگم کم داره دیگه .. پس معلومه که زیاد شده .. پس نگران نباشین .. این 400 تا کم داره ... 400 تا یعنی روجو هم قبول میشه .. روجو گریه بی گریه

بالا