# پاتوق هماتولوژی #

mahabad

New member
از کجا معلوم راست میگن!تحقیق کن!کاری که من دارم میکنم!
داداش خوبم از کجا تحقيق کنم هيچ منبعى نيس کنکورى هم خودت ميدونى چقد استرس داره برم کجا
اين وزارت ها هم که کلا ادمو به بازى گرفتن هر دفعه يه چيزى ميگن

science girl

New member
من این بحث رو پیدا کردم که طبق تصویب جدید فقط بچه های ارشد با کارشناسی علوم آز میتونن بعنوان کارشناس آزمایشگاه استخدام بشن نه زیستیا
اما فعلا حق تاسیس آزمایشگاه رو داریم که اونم خیلی سخته و اصلا تعجب نمیکنم اگه چند سال دیگه اونم ازمون بگیرن
بنظرم ما زیستیا باید خودمون به فکر خودمون باشیم, باید مراکز تحقیقاتی رو توی ایران جا بندازیم
کارایی مث سر و کله زدن با صدتا نرم افزار بیوانفورماتیک و کلی اطلاعات که هر روز داره منتشر میشه مسلما کار بچه های علوم آز نیس, کار ماست اما چون مرکزی نیست و درآمدی نداریم آینده رشته مون رو توی آزمایشگاه طبی میبینیم. درصورتیکه توی کشورهای توسعه یافته مثل امریکا زیست شناسی جز با ارزش ترین علوم و مخصوصا بیوتک جز پر درآمدترین رشته هاست. نباید سطح خودمون رو بیاریم پایین.
http://olumpezeshki.ir/thread8152.html

شوکا88

New member
بچه ها انقد سخت نگیرین شما بخونید قبول بشید هزارتا راه هست...والا اینطور ک من ازچنتااستاددیدم ک دکتری هماتو هم داشت خیلی ازاازمایشای رووتین ک توو سطح کارشناسی انجام میشد هیچی یادش نبود چون کلا فیلدکاریش یچیزدیگه بود توو بخش تحقیقاتی کار میکرد.به این فکر کنید بتونید کنار تدریس یجاایی تحقیقاتی کارکنین....

science girl

New member
خب ایران از نظر دانشجو و فارغ التحصیل زیست داره اشباع میشه, حتی اگه ما هم آسون بگیریم اتفاقیه که داره میوفته. این یعنی حداقل باندازه نصف این فارغ التحصیل ها, اصلا یک چهارمشون, باید پست استادی در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی داشته باشیم که نداریم این درصورتیه که کشوری مثل امریکا که هر کسی جرات تحصیل توی این رشته ها رو نداره و نزدیک به چهارصد مرکز تحقیقات داره. ایران در کل مگه چندتا مرکز تحقیقات داره. خیلی از این مراکز هم که بودجه دولتی ندارن و از طرفی صنایع هم علاقه ای به حمایت ندارن و هم توان مالی.
Category:Research institutes in the United States - Wikipedia, the free encyclopedia

hhhmmm

New member
یعنی منظور اینکه اگه ما با کارشناسی زیست،ارشد هماتو بگیریم یا نهایتا دکترا،اجازه نداریم تو آزمایشگاه کار کنیم؟کار؟تاسیس یا کار؟

marry

New member
سنجش اطلاعیه زده....
تا اخر این هفته ظرفیتا معلوم میشه

نوتر

New member
داشتم از این ورا رد میشدم گفتم به بچه ها هماتو هم یه سلامی بدم:ad54ad: ............:dadad4:
خو 3 تا از دوستای هماتوم اینجان : شفق، مهنا، مکسین:dadad4:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

maxin

Well-known member
داشتم از این ورا رد میشدم گفتم به بچه ها هماتو هم یه سلامی بدم:ad54ad: ............:dadad4:
خو 3 تا از دوستای هماتوم اینجان : شفق، مهنا، مکسین:dadad4:

سلام ممنون نوتر بیا حالا افطار پیش ما بمون.:28:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

science girl

New member
یعنی منظور اینکه اگه ما با کارشناسی زیست،ارشد هماتو بگیریم یا نهایتا دکترا،اجازه نداریم تو آزمایشگاه کار کنیم؟کار؟تاسیس یا کار؟

یعنی با ارشدش نمیتونیم بعنوان کارشناس آزمایشگاه استخدام شیم اما مجوز تاسیس آزمایشگاه رو هنوز میدن
من اینطور اطلاع دارم

hhhmmm

New member
خوب نذارن کارشناس آز باشیم!مشکلی نیست!به هدفمون میرسیم!!!!دوستای زیستی عزیز اگه به هماتو علاقه دارین از علاقتون نگذرید...

Z0HRE

New member
سلام به همگی...عزاداریاتون قبول..

ایشالا سال دیگ در کنارعزاداریامون برای نتیجه ی زحماتمون خوشحال باشیم صلوات:p

من تا سر دیگر واریانهای زنجیره بتا خوندم..

در ضمن فصل دوم رو هم با کمک دوست خوبم شروع کردم دارم میخونم امروز تا سر بافت های خونساز.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

Z0HRE

New member
استخدام نمیکنن ک نمیکنن والا بشینم غصه اینم بخورم:))

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin
بالا