پرفروش​ترین کتاب​ها و نویسندگان جهان در قرن ۱۹ و ۲۰

waria

New member
[h=2]سایت فلاور وایر یک سایت تخصصی ادبیات و کتاب در فرانسه محسوب می شود که در اینفوگرافیکی اختصاصی بر اساس آمار کتابهای به فروش رفته از نویسنده های برتر ادبیات جهان، برترین آنها را معرفی کرده است. این سایت برترین کتاب و نویسنده های قرون نوزده و بیستم یعنی از زمان اختراع چاپ و انتشار کتاب اعلام کرده است.[/h] [h=4]
IMAGE634798100878265578.jpg

منبع:خبرانلاین

[/h]

Dead.Man

New member
Michael Crichton the great

سلام
فقط یه جمله بگم :
وای بر بیولوژیستایی که کتابای مایکل کرایتون عزیز فقید رو نخونده باشن! (بیولوژیست که میگم یعنی همه رشته های وابسته مثل سلولی مولکولی و ایمونو و هماتو ومیکروب و . . . و خود ژنتیکدانها که تخصص کرایتون هم ژنتیک و کامپیوتر بوده):smilies-azardl (181

آها یه جمله خفن تر به ذهنم رسید :
هرکس در برابر داستانهای کرایتون بهت زده نشود آنها را نفهمیده است!!:riz277:

چهارتا کتاب خوف هم ازش نام میبرم برید بخونید تا فکتون بیافته : 1-ژوراسیک پارک 2-کنگو 3-نژاد آندرومدا 4-خط زمان........که خودم موقع خوندنش سرمو کوبیدم به دیوار!

Dear Crichton
Rest in peace:heart::rose:

waria

New member
سلام
فقط یه جمله بگم :
وای بر بیولوژیستایی که کتابای مایکل کرایتون عزیز فقید رو نخونده باشن! (بیولوژیست که میگم یعنی همه رشته های وابسته مثل سلولی مولکولی و ایمونو و هماتو ومیکروب و . . . و خود ژنتیکدانها که تخصص کرایتون هم ژنتیک و کامپیوتر بوده):smilies-azardl (181

آها یه جمله خفن تر به ذهنم رسید :
هرکس در برابر داستانهای کرایتون بهت زده نشود آنها را نفهمیده است!!:riz277:

چهارتا کتاب خوف هم ازش نام میبرم برید بخونید تا فکتون بیافته : 1-ژوراسیک پارک 2-کنگو 3-نژاد آندرومدا 4-خط زمان........که خودم موقع خوندنش سرمو کوبیدم به دیوار!

Dear Crichton
Rest in peace:heart::rose:

ممنون...کتابایی رو که خوندید و دوست داشتید رو تو تاپیک چه کتابی خریدی؟چرا؟از کجا؟ - صفحه 2 معرفی کنید...

reihan

New member
من بیشتر برای این که کتاب خوب بخرم به سایت جیره ی کتاب سر می زنم. توی این سایت هرماه چند تا کتاب خوب رو به طور کامل معرفی می کنه..شما هم یه سر بزنید ببینید خوشتون میاد؟
اینم لینکش

Jireye Ketab - جيره كتاب

جيره كتاب - Jireye Ketab - كتابهايي كه در تير 91 خريدم
وای چقدر خوشحال شدم که این سایت و معرفی کردین...ممنونتون..

بالا