گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vb2

New member
سلام عزیزم لیلااااااااااااااااااااااا خوبی به خدا دلم منم واست تنگ شده کجایی ؟چرا سر نمیزنی؟

نفس

New member
سلاااام خوبین؟؟؟؟

بذارین نتیجه بیاد 6شهریور

دعاکنید که ماهمراهیتون نکنیم

ایشالله قبول بشیم وآسوده

mamai86

New member
کارشناس جون
سلام. اگه دوباره خواستیم بخونیم اینجا میایم گزارش میدیماااا
باشه؟

karshenasgh

New member
کارشناس جون
سلام. اگه دوباره خواستیم بخونیم اینجا میایم گزارش میدیماااا
باشه؟

من که هیچ امیدی به قبولی ندارم اما تو حتماً قبولی دوست جون. اما اگه اگه خدای نکرده قبول نشدی! چشم! به هر حال من که هستم!!!

mamai86

New member
اصلا این تاپیک یه چیز دیگه ست..
نگار کو؟؟
نگارم بیاد همین جا..کوشی نگار؟

negar91

New member
اصلا این تاپیک یه چیز دیگه ست..
نگار کو؟؟
نگارم بیاد همین جا..کوشی نگار؟
سلام آذری خوبی عشقم وای که اینجا چه احساس خوبی دارم اصلا نمیتون برم توی تاپیکای دیگه واسه مطالعه و گزارش
احساس میکنم فقط به اینجا تعلق دارم هر کلمه اش بهم آرامش میده دیوانه وار اینجارو و دوستای گلمو که اینجا بودن دوست دارم
عاشق همتونم منم اگه قبول نشم که نمیشم فقط اینجا میام من با بچه های اینجا انس گرفتم و نمیتونم بدون اونا ادامه بدم

mamai86

New member
نگار منم قبول نمیشم
منم همین جا میام برا گزارش.طرح هم میرم راستی مثل تو.اما حتمنی اینجا سر میزنم.
منم عاشق این تاپیکم

negar91

New member
1000 تا مطالعه گروهی دیگه هم راه بیوفته هیچ کدوم تاپیک خودمون نمیشه و هیچکی هم بچه های ماه تاپیکمون نمیشن دوستای واقعی همراهای همیشگی :thumbsupsmileyanim:

mamai86

New member
1000 تا مطالعه گروهی دیگه هم راه بیوفته هیچ کدوم تاپیک خودمون نمیشه و هیچکی هم بچه های ماه تاپیکمون نمیشن دوستای واقعی همراهای همیشگی :thumbsupsmileyanim:

yes s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s !!!!!:thumbsupsmileyanim:

padideh

New member
به افتخار بچه های تغذیه بزن دست قشنگرو..............

baboliau

New member
سلام به همه دوستان گلم
منم تازه متولد شدم!!!میخوام از الان پا به پای تک تک شما بیام به امید قبولی همگی تو آزمون امسال:thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

vb2

New member
بچه ها این تاپیک واسه قبولی فقط یکم همت خودتونو میخواد چون اینجا پر از امید و انگیزه و انرژیه عالللللللللللللللللیییییییییه اینجارو فراموش نکنید حتماااااااااااااااا بیاید :motat:

negar91

New member
سلام ویدایی ارشد قبول شدی دیگه تحویل نمیگیری این ورا نمیای
آذر جون از کی شروع کنیم ؟ بیا زودتر اینجارو رونق بدیم دلم لک زده واسه اون جمله های پر انرژیت واسه اون فال حافظت :sad:

راستی کسی از امیر رضا و یاسمن خبر نداره ؟

vb2

New member
نگار جون کوووووووووووووو هنوززززززززززز من همیشه همین جا میام به خدا و اگه هم قبول شم کلی شو مدیون این انجمن و این تاپیک میشم

eng.food

New member
سلام
چه تایپیک خوبیه
خب از کی میخواین شروع کنین به درس خوندن؟
اعلام کنید با هم شروع کنیم

mamai86

New member
سلام ویدایی ارشد قبول شدی دیگه تحویل نمیگیری این ورا نمیای
آذر جون از کی شروع کنیم ؟ بیا زودتر اینجارو رونق بدیم دلم لک زده واسه اون جمله های پر انرژیت واسه اون فال حافظت :sad:

راستی کسی از امیر رضا و یاسمن خبر نداره ؟

به به
صاحبش اومد :auizz3ffy9vla57584x

نگار من شروع کردم.اما نه به اون معنیِ اصیلِ خرخونی
این روزه داری نا نذاشته واسم.میخوام برم کتابخونه باز.از 5 -6 ساعت شروع می کنم ایندفعه
باز میام اینجا گزارش میدم
از یاسمن نازی خبر داره.از امیر رضا هم کلا بی خبرم. :motat:

بازم اینجارو رونق میدیم...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا