خودمونی

helma22

New member
بچه ها یه پیشنهاد بدم موافقید تو وایبر یه گروه تشکیل بدیم این جوری راحت تر بهم دسترسی پیدا میکنیمیه مدت بعد که قبول شدین ارشد مطمئنا سرتون شلوغ تر میشه و کمتر میتونید سر بزنید اینجا

خب منم موافقم...
ولی فعلا وایبرنصب نکردم...
اگه گروه تشکیل دادید بگیدسه سوته ردیفش کنم...

hebe.nurse

New member
سلام دوستاااااان
حالا همه وایبر دارن آیا??
منم موافقم. ولی راستش اینجا رو یجور دیگه دوس دارم.
اگه الان گروه تشکیل بدیم دیگه کسی اینجا میاد آیااااا????,

mahnaz70

New member
دیانا واتس اپم خوبه هاااا
وایبر برا من خیلی قطع و وصل میشه میره رواعصابم

دیانا126

New member
هرچور بچه ها دوست داشته باشن عمل میکنیم من بیشتر مد نظرم بعد قبولی ارشده چون بچه ها دیگه کمتر وقت میکنن سر بزنن اینجا

- - - Updated - - -

دیانا واتس اپم خوبه هاااا
وایبر برا من خیلی قطع و وصل میشه میره رواعصابم

من واتس آپ هم دارم خخخخخخخخخخخخخخ

helma22

New member
من فعلا هیچکدومو ندارم...خخخخخخخخخخخخ....همش میگم امروز فردا....

ولی گفتم هرکدوم شد به منم بگید راش میندازم...

hebe.nurse

New member
هرچور بچه ها دوست داشته باشن عمل میکنیم من بیشتر مد نظرم بعد قبولی ارشده چون بچه ها دیگه کمتر وقت میکنن سر بزنن اینجا

- - - Updated - - -

من واتس آپ هم دارم خخخخخخخخخخخخخخ

منم موافقم ولی چطوره بذاریم واسه بعد قبولی????

دیانا126

New member
منم موافقم ولی چطوره بذاریم واسه بعد قبولی????[/QUOTE

من میخوام شروع کنم دوباره بخونم شاید دیگه کمتر بتونم بیام اینجاو بچه ها بعد قبولی وقت کمتری دارن بخاطر همین این نظریه رو دادم بازم هرجوری که بچه ها راحتن

mahnaz70

New member
این حرفی که داینا صبح گفت برا انتخاب منطقیو اینا به نظر من درست نیس.نه؟

منم موافقم ولی چطوره بذاریم واسه بعد قبولی????

من هرکدوم راحت تر بودین هستم
دقیقا منم احساس میکنم بعد قبولی ارتباطات کمتر میشه
من بااینک خیلی زمان کوتاهیه ک باهاتون ارتباط دارم ولی احساس میکنم وابسته شدم ب کروه تایپیک وبچه ها

helma22

New member
دقیقا همین طوره
اگه همه شهرها رو انتخاب کنی احتمال قبولیت بالاتره

منم دقیقا همینطورفکر میکردم...این دایناخانوم از صبح یه چیزایی میگه که آخرشم باهم به توافق نرسیدیم!!!...تازه برام مثالم زد!!!!...صفحه260مامان اگه وقت کردیبخون ببین درس میگه؟!!!!

منم دقیقا همینطورفکر میکردم...این دایناخانوم از صبح یه چیزایی میگه که آخرشم باهم به توافق نرسیدیم!!!...تازه برام مثالم زد!!!!...صفحه260مامان اگه وقت کردیبخون ببین درس میگه؟!!!!
عزیزم همونجا منم بودم دیدم ونظرم رو گفتم گفتم با هبی ویاس موافقم اونهام نظر منو گفته بودن
بنظر من داینا اشتب فک میکنه
حالا من بازم از استادام وهمکارام پرس وجو میکنم

hebe.nurse

New member
منم قبول دارم ولی اینجا رو بیشتر دوس دارم حداقل تا قبول میشیم اینجا رو تا تهش میریممممم ی یادگاری می مونه واسمون.
اینجوری دیگه اینجا سوت وکور میشه. اینجا بچه های دیگه هم میان با هم بحث میکردیم ولی اینجوری دیگه.اونام تهنا میشن
منم همه چی دارم وایبر واتس لاین اینستاگرام ولی هیشکدومو قد اینجا دوس ندارم. حرف من این بود
دیگه هرجا شما برید منم درکنارتونممممم دوسای گلممممم

اصن من پارسال وقتی کارنامم اومده بود بزرگ نوشته بود
بدلیل عدم انتخاب همه دانشگاهها مردودم وحق اعتراض ندارم چون خودم همه دانشگاهها رو انتخاب کردم
بچه ها اونقدتایپ کردم احساس میکنم سندروم تونل کارپ گرفتم امروز موقع شام درست کردن انگشتام قفل کرد بقدری درد گرفت ک نگین

بالا