مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

waria

New member
راستی از ادمین برای ایمنی پرسیدم ،گفتن خلاصه ابوالعباس گیجمون میکنه بیشتر.به نظرم باید دنبال 4 استاد بگردیم یا کل ابولعباسو بخونیم.

solarcorona

New member
راستی از ادمین برای ایمنی پرسیدم ،گفتن خلاصه ابوالعباس گیجمون میکنه بیشتر.به نظرم باید دنبال 4 استاد بگردیم یا کل ابولعباسو بخونیم.
من کتاب 2E رو خوندم (البته یک قسمت هایی) گیج کننده نیست , ولی بهتره که ایمنی همون ابوالعباس رو بخونیم , من 2 سال پیش بود که کتاب 4 استاد رو گرفتم و وقتی چند تا مبحث ازش خوندم دیدم که واقعا خیلی مطالب رو خوب بیان کرده , الان کتاب 4 استاد و کتاب ابوالعباس رو با هم می خونم. راستی کتاب رویت هم کتاب ایمنی خوبی هست . :riz277:

waria

New member
سلام سلار جون:28: خوبی؟امروز پارو ویروسو تموم کردم.هم جاوتز هم مورای.زبان هم لغات 504 رو خوندم.سعی میکنم تا قبل از خواب هم یه ریدینگ بخونم:smilies-azardl (113 تو چطور؟؟:auizz3ffy9vla57584x

آخرین ویرایش:

solarcorona

New member
سلام , خوب هستی ؟ امروز رفته بودم بیرون , تا الان درسی نخوندم , , ولی دیشب تا صبح درس خوندم و بالاخره هرپس ویریده رو تموم کردم , اگه امشب حال درس خوندن داشتم , آدنوویریده رو شروع می کنم :21: زبان هم هنوز کاری نکردم:wacsmiley: ولی امشب حتما یه نگاهی به زبان میندازم:21:

waria

New member
سلام سلار:28: امروز درسم زود تموم شد.پاکس ویروسو شروع کردم ویژگیاش و طبقه بندیشو خوندم وزبان هم 504 خوندم...:motat: تو چطو؟جمله هم یادت نره:painting: فردا احتمالا خونه نیستم ونمیتونم درس بخونم:wacsmiley:

solarcorona

New member
سلام . اینترنتم قطع شده و الان با اینترنت گوشیم وارد انجمن شدم . ببخشید که چند روز هست که به انجمن سر نزدم .من این هفته خیلی نتونستم درس بخونم . آدنو . هرپس و ۲ تا درس زبان خوندم. الان هم خارج از شهر هستم ولی تا شنبه برمی گردم باید هفته دیگه ۲ برابر درس بخونم تا جبران کنم کم کاری این هفته رو . الان هم آماده هستم که دعوام کنی. ولی قول میدم که کم کاریمو جبران بکنم . فعلا خدانگهدار تا شنبه...

waria

New member
سلام. سلارجون...مسافرت خوش گذشت؟من امروز پاکس ویروس و زبان خوندم.از فردا هم باید برم دانشگاه...دردسر شروع شد:ph34r-smiley: تو چی دوستم؟

waria

New member
اینم از پایان مطالعه گروهی:j58r36j3gcr4suxymup عیب نداره.با دوستای خیالیم میشینم درس میخونم...پس قوه ی تخیل به چه درد میخوره:dadad4:

waria

New member
هرکس به طریقی دل ما میشکند -بیگانه جدا دوست جدا میشکند-بیگانه اگر میشکند حرفی نیست -من در عجبم...:dadad4:

estel

Member
واریا اینطوری نگو مجبور میشم بیام ویروس بخونم تنها نباشی برنامت چیه حسابی بشینی بخونی خب دختر گلم

virus.exe

New member
با سلام
منم واسه ویروس شناسی می خونم.
ولی چند سالی از درس و کتاب دور بودم. خودمم شاغلم. یعنی یه مغازه فسقلی دارم.

virus.exe

New member
من باید یه هفته خاکای روی کتابامو تمیز کنم. بعد از اون یه هفته بشینم خاکای مخمو پاک کنم.

farid

New member
سلام بچه ها واسه ایمنی کتاب خلاصه ی ابوالعباس تالیف دکتر رمزی و دکتر غفاری خوبه.با این کتاب امسال80زدم

Tarsa

New member
سلام به زحمت کشان دنیای ویروس!
میدونم دیره ولی قضیه ی ماهیه اس دیگه منم الان از آب گرفتمش!
یه ماهه دارم واسه ویروس میخونم!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا