روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

Maverick

New member
ول کن خانم حالا ب ی کارمندی تنبیهی خورده باید جمعه بره سر کار شما اون ی نفر هم پشت تلفن میخوای علاف کنی
:25r30wi:

ساغري

New member
يعني روز تعطيل اومدن سركار كه كارنامه اوليه رو تغيير بدن بشه كارنامه علمي؟؟:smiliess (2):

رها93

New member
جالب میشه
نیمه شعبان کنکور داشتیم
شهادت امام علی و قدر کارنامه میدن
خب دوستان تقویم دستتون باشه ببینین چه روزی واسه کارنامه نهایی مناسبه

midwif.mah

New member
ایول پس مشغول اکی کردن کارنامه هامون هستن:smiliess (11):
خوشبینی یعنی این

نه بابا یعنی این اینترنته. مسئول این کارا که لازم نیست حتما بره سنجش میتونه بشینه خونش و با زدن چند دکمه این کار خطیر تغییر نام کارنامه اولیه و علمی رو انجام بده...دنیا پیشرفت کرده عزیز....:ahi5slcgm04mi8jqqkl

nafasn

New member
واااای بچه ها دارم از استرس میمیرم....
امروز بدن راحتمون کنن دیگه

Maverick

New member
من 6 شهریور مصادف با اول ذی القعده ولادت حضرت معصومه رو مناسب دیدم

رها93

New member
نه بابا یعنی این اینترنته. مسئول این کارا که لازم نیست حتما بره سنجش میتونه بشینه خونش و با زدن چند دکمه این کار خطیر تغییر نام کارنامه اولیه و علمی رو انجام بده...دنیا پیشرفت کرده عزیز....:ahi5slcgm04mi8jqqkl

نه بابا هر کی به هر کی نیس که وزارت بگه فلانی خسته میشی تو خونه ات کارو حل کن:tsimuzpzwoap1t9y3o7

nafasn

New member
من تا سحر بیدار بودم.از صبح انگار منو کوک کرده باشن هر یه ساعت از خواب بیدار میشدم یا میومدم اینجا یا سنجش بعد باز میخوابیدم دیگه الان کامل بیدار شدم چون تو اون یه ساعتی که میخوابیدم هی خواب کارنامه و نمره میدیدم...
ببین سنجش با جوون مردم چیکار میکنی اخه؟!!!

رها93

New member
نمیدونم چرا حس میکنم دایره بغل کارنامه لحظه به لحظه پررنگتر میشه:shocked:

midwif.mah

New member
نه بابا هر کی به هر کی نیس که وزارت بگه فلانی خسته میشی تو خونه ات کارو حل کن:tsimuzpzwoap1t9y3o7

والا چی بگم...فقط میدونم همش تقصیر اون آقایی که عشق مصاحبه داره...ما که داشتیم زندگیمونو میکردیم آخه...

mrk6990

New member
انقدم استرس اومدنشو داریم حالا کارنامه که بیاد استرس باز کردنشو داریم کسی باز نمی کنه:smiliess (11)::whistle:

vida00

New member
خوشبحابتون لااقل درصداتونو حساب کردین یکم از اوضاتون خبر دارین منکه همین جسارتم ندارم

رها93

New member
دقیقا من فکر میکنم چطور نگا کنم به کارنامه ام!
البته ظرفیتم برام مهمه

بالا