روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

sepideeee

New member
به خاطر پله کنکور دادی ؟؟؟؟ میگفتی پله برقی میخریدیم واست این همه هم استرس نداشتی دیگه هم نیاز به تلاش نداشتی ، انگیزه ی پله ای برای کنکور نشنیده بودم دیگه :)))

این همه نشنیدی میگن آب و برق سرمایه ی ملی است تو این گرما کمتر استفاده کنین :smiliess (2): اونوقت حرف پله برقی میزنی :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

ROJO

New member
به خاطر پله کنکور دادی ؟؟؟؟ میگفتی پله برقی میخریدیم واست این همه هم استرس نداشتی دیگه هم نیاز به تلاش نداشتی ، انگیزه ی پله ای برای کنکور نشنیده بودم دیگه :)))

مسیر دیگه ای غیر ازین پله ها نیست :))

مگه اینکه بچه مایدار باشی بدون پله برسی بالا:tsimuzpzwoap1t9y3o7

matin

New member
این همه نشنیدی میگن آب و برق سرمایه ی ملی است تو این گرما کمتر استفاده کنین :smiliess (2): اونوقت حرف پله برقی میزنی :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

اون حله خواهر ، 1024 بنگلادشی استخدام میکنیم دوچرخه بزنن برقش تولید شه ، اشتغال زائی هم میشه ، نزن ذهن خلاقم ترکید :(((((

matin

New member
مسیر دیگه ای غیر ازین پله ها نیست :))

مگه اینکه بچه مایدار باشی بدون پله برسی بالا:tsimuzpzwoap1t9y3o7

حالا حرف از پله شد ، من ی دوست داشتم اول تا پنم باهم بودیم ، بعد این رفت ترک تحصیل تا 3-4 سال بعدش رفت شاگرد ی کابینت ساز شد ، الان وضعش توپ شده خودش کارگاه ام دی اف زده !! تو ایران به علم هیچ بهائی نمیدن به جز دو تا رشته تو مهندسی ها صنعت نفت ، تو تجربی ها پزشکی ، اونم نع عمومی ، تخصص به بالا

sepideeee

New member
بچه ها من برم .. امشب زیادی چرت و پرت گفتم :sad: اگه چیزی گفتم خدایی نکرده کسی ناراحت شده خودش ببخشه دیگه به بزرگواریش ..
شبتون خوش

ROJO

New member
متین خو ما چیکار کنیم ک تو کابینت سازی استعداد نداریم خخخخخ همون درسمونو بخونیم بهتره :)

تازه من دنبال بها دادن بقیه نیستم بیشتر خودم دلم میخواد، پیشرفتمو تو زندگی فقط ازین طریق میبینم ن با درامد انچنانی :)

matin

New member
متین خو ما چیکار کنیم ک تو کابینت سازی استعداد نداریم خخخخخ همون درسمونو بخونیم بهتره :)

تازه من دنبال بها دادن بقیه نیستم بیشتر خودم دلم میخواد، پیشرفتمو تو زندگی فقط ازین طریق میبینم ن با درامد انچنانی :)

آفرین ، من به شما جوانان میبالم و افتخار میکنم که با تمام مشکلات پیش رو کشور رو از همه لحاظ اول نگه داشتین
بها ندادن پیشکششون ، مسخره هم میکنن جدیدا ملت کسائی رو که درس میخونن !! :))

ROJO

New member
بچه ها من برم .. امشب زیادی چرت و پرت گفتم :sad: اگه چیزی گفتم خدایی نکرده کسی ناراحت شده خودش ببخشه دیگه به بزرگواریش ..
شبتون خوش

بای سپیده جونم خوب بخوابی

من ک تا سحر بیدارم، بعد نماز میخوابم تا لنگ ظهر :)

امیدوارم وقتی بیدار میشم نتیجه ها اومده باشه:25r30wi::4d564ad6:

yashar777

New member
اگر بیاد نتیاج تا چند وقت میتونیم شهر انتخاب کنیم ؟ من میرم مسافرت تا دوشنبه نمیدونم به اینترنت دسترسی خواهم داشت یا خیر

ROJO

New member
معمولا سنجش زیاد زمان میده ،دیدین ک برای اعتراضها چقد زمان داد! الانم برای انتخاب شهر احتمالا زمان خوبی میده ولی خب باز صد در صد نمیشه گفت!:21:

از طرفی شاید تا دوشنبه اصلا کارنامه نیاد !!!

کلا هیچی معلوم نیست!:wacsmiley:

bme88

New member
یعنی فردا کارنامه میاد؟!
بعد اگه اومد تکلیفم معلوم میشه یا باید تا شهریور صبر کنم؟؟!!!!
:1dco2x0p1lilzhfpg1t
چرا آخه ما همیشه سرکاریم
خو از همون اول یه تاریخ میگفتن دیگه
که اینقد اذیت نشیم :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

bme88

New member
من چرا الان سایت سنجش پی رو چک کردم؟
سندروم چک کردن سایت سنجش پی گرفتم :riz481:
کسی داروویی براش سراغ داره؟!! :motat:

ROJO

New member
من چرا الان سایت سنجش پی رو چک کردم؟
سندروم چک کردن سایت سنجش پی گرفتم :riz481:
کسی داروویی براش سراغ داره؟!! :motat:

میتونن دستتو ببندن ب تخت تا ترک کنی، البته عوارض خاص خودشو داره خخخخخ

bme88

New member
میتونن دستتو ببندن ب تخت تا ترک کنی، البته عوارض خاص خودشو داره خخخخخ

فکر خوبیه ها
ولی الان کسی نیست دستمو ببنده خخخخخخ
باید تا فردا صب کنم
تا فردا صبح از دست نرم شانس آوردم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

ROJO

New member
الان اخه چرا چک میکنی نصف شب کدوم ادم باحالی کارنامه میزنه، الان مسئولین خوابن!:riz277:

bme88

New member
الان اخه چرا چک میکنی نصف شب کدوم ادم باحالی کارنامه میزنه، الان مسئولین خوابن!:riz277:

خودمم درک نکردم دلیله کارمو :smiliess (12):
جالبه میرم رو اون دایره غیر فعال هم چند بار کلیک میکنم :25r30wi:
کنکور از پارسال تا الان با من چه کرد
:shocked:

ROJO

New member
من زیاد چکش نمیکنم، هم کلید اولیه گمونم، هم کلید نهایی همرو اینجا بچه ها میگن میفهمم، خودم اول کلا کشف نکردم تا حالا خبرارو:smilies:

Ramze.shab

New member
ببینید اگه میخوای کارنامه رو ببینی برو روی همون گزینه غیرفعال و لینکش رو کپی پیست کن توی آدرس اینترنتی و کلبک کن یه صفحه باز میشه و نتیجه ات رو نگاه کن:motat:

آخرین ویرایش:
بالا