روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ghazael

New member
واقعا منم با 100 درصدی زدم تو امری هم داشتیم کروموزم انسان و موش مثالش بود خدا مرگشون بده

ghazael

New member
رجو جون اعصابت خورد نکن همش شایع هست تغییر نمیکنه الکی شورش میکنن.

ghazael

New member
منم همین به همه میگن پارسالم گفتن افزایش ظرفیت نداریم 1 هفته بعدش افزایش ظرفیت دادن 80 تا همون رشته ها که گفتم.

Zahram

New member
بچه ها کی گفته که کارنامه ها 27 ام میاد ؟؟؟ چطو سایت سنجش چیز دیگه ای زده ؟؟؟؟؟؟؟

ROJO

New member
رجو جون اعصابت خورد نکن همش شایع هست تغییر نمیکنه الکی شورش میکنن.
من مهر و ابان بود شنیدم ظرفیت دکترا کم شده و ظرفیت ارشد هم احتمالا کم میشه ولی کم شدن تا کم شدن داریم، اگه هم بخوان کم کنن نمیان یهو اینقد کم کنن، تازه این بدترین حالتشه شایدم کم نشه اصلا

بیشتر فکر رتبه ی خودمم تا کاهش ظرفیت و این بحث های بی پایه و اساس:65d6a5d6s:

ghazael

New member
رتبمون واقعا مهم تره .بعدشم پارسالم گفتن افزایش ظرفیت نداریم 1 هفته بعدش افزایش ظرفیت دادن 80 تا همون رشته ها که گفتم.

رها93

New member
شما از درصداتون راضی بودید؟؟

من درصد نگرفتم یعنی اصلاااااااا بررسی نکردم چون استرسش رو داشتم ولی چون اینجا نظرات رو میخونم میفهمم کدوما رو غلط زدم
فعلا از زبان راضیم و تا حدی ژنتیک
سلولی هم که خوب بود ولی بیو غلط زیاد دارم انگار

ROJO

New member
بچه ها کی گفته که کارنامه ها 27 ام میاد ؟؟؟ چطو سایت سنجش چیز دیگه ای زده ؟؟؟؟؟؟؟

شما همون گفته ی سنجش مدنظرت باشه ولی از جمعه سایتشونو چک کن، شاید دستشون اتفاقی خورد رو دکمه ی انتشار کارنامه خخخخخخخ

اینم اون خبره
کارنامه شرکت کنندگان "کارشناسی ارشد پزشکی" ... - باشگاه خبرنگاران | قطره

sepideeee

New member
همین اقای پورکاظمی گفته بود 24 ام .. حالا دوباره همین اقای پور کاظمی گفته 27 ام :5:
خدا کنه که حداقل حرف دومش درست باشه

ROJO

New member
همین اقای پورکاظمی گفته بود 24 ام .. حالا دوباره همین اقای پور کاظمی گفته 27 ام :5:
خدا کنه که حداقل حرف دومش درست باشه

dr_pur_kazemi.jpg

سپیده این عکسشه اگه این سری خالی بسته باشه، خونش حلاله:65d6a5d6s:

bme88

New member
اطلاعیه بعدی سنجش پی:
داوطلبان عزیز فعلا سرکار بمونین
حالا کارنامه هم منتشر میشه دیگه
دیروز نشد، فردا
اگه نشد هفته اول مرداد
بالاخره میاد
حالا یکم دیگه منتظر بمونید
آقای پورکاطمی هم میاد یه تاریخ میگه و میره
چی میشه مگه؟
میخوایم برای شرایط سخت دانشگاه آمادتون کنیم!!
من خسته شدم :smilies-azardl (12)
سرطان انگشت گرفتم انقد رفرش زدم :sad:

sara.sharifi

New member
والا منم نسبت به این قضیه اومدن کارنامه ها دچار خوگیری شدم ... :smiliess (9):دیگه حس خاصی ندارم چه فردا بیاد چه هفته ی دیگه فرقی نداره...هیجان نمیزارن واسه آدم بمونه که...:New (6):اعتبارمون پیش خانواده هم از دست رفته ،فکر میکنن میزارمشون سرکار هی میگم امروز نه، فردا شاید،شایدم هفته بعد...هیییییی :mad_majidonline::13:

ROJO

New member
هییییی خدا:sad: من برم سریالمو ببینم، فردام گمونم نزنن ،اینا روز روزش نزدن دیگه فردا ک جمعس شنبه هم ک روز شهادته!!! حسنی ب مکتب نمیرفت...:wacsmiley:

midwif.mah

New member
کاش از همون خبرگذاری پیگیر میشدیم تا صحت و سقم خبرشون رو تایید کنن.....نمیشد؟؟

midwif.mah

New member
بچه ها نذرکردم اگه تهران قبول شم هامو همه رو اهدا کنم....فعلا که اعضامو نمیتونم.حتی اگه بتونم با این کارای چند روزه اینا قلبم که سکته ایه..مغزممم که بعد کنکور به کل تعطیل شد کلیه هامم چند روز آخر مونده به کنکور از شدت استرس انقدر دچار افزایش فعالیت شدن که دیگه واسه خودمم به زور رشوه کار میکنن...ببخشید دستام خالیه............

بالا