کی گفته 1000تاست؟!!!!ولی این حد کاهش واقعا ظلمه در حق همه
ولی خوب نزدیک 1000 نفر کاهش کل ظرفیت معنیش همینا میتونه باشه
بابا جون پارسال روزانه فک کنم 4100 میگرفت امسال شده 3800
امیدوار باشین
راستی این ظرفیتا رو گفتین ی شخصی ی جایی گذاشته؟!!!!!
کی گفته 1000تاست؟!!!!ولی این حد کاهش واقعا ظلمه در حق همه
ولی خوب نزدیک 1000 نفر کاهش کل ظرفیت معنیش همینا میتونه باشه
کی گفته 1000تاست؟!!!!
بابا جون پارسال روزانه فک کنم 4100 میگرفت امسال شده 3800
امیدوار باشین
راستی این ظرفیتا رو گفتین ی شخصی ی جایی گذاشته؟!!!!!
توی نظرخواهی در مورد آزمون ارشد 93 هر رشته اومده یه پست نوشته
البته بگم کارش میلنگه برای بعضی از رشته ها قبل از آزمون ظرفیت نوشته بود:1dco2x0p1lilzhfpg1t
من پیداش نکردم ، میشه لینکش رو بزارین اینجا ؟؟
بچه ها اون دوستمون که نوشته بودن کارنامه ها جمعه میاد ازکجا نوشته بود؟
من که الان هر جا تو سایتها میبینم همون هفته اول مرداد نوشته؟
واسه هر رشته جدا نوشته بود
من نمیدونم رشته شما چیه و یا برای اون رشته هم نوشته بوده یا نه
مثلا برای ایمننی همون صفحه های اول نوشته فکر کنم
شما این افزایش ظرقیت ها رو از کجا میدونین ؟؟ پرستاری سالهای قبل دانشگاههائی که اصلا ظرفیت نداشته اضافه شده بهش !! ولی شاید از ظرفیت بقیه دانشگاه ها کم کننببینید اینا همش شایع هست ما 70 تا رشته داریم نمییان که 31 از ژنتیک کم کنن کم کنن 2 یا 3 کم میکنن از ژنتیک فکر میکنم کم نمیکنن 95 رسید به 80 تا نه دیگه 31 ژنتیک چون پارسال افزایش ظرفیت نداشته تغییر نمیکنه اینا افزایش ظرفیت داشتن. ارگونمیمازندران3 و پرستاری6 اراک وپ مراقبت ویژهاردبیل 6 زاهدان 6 رفسنجان 6 وپ سالمندی بجنورد4 وتاریخ علوم پزسکیایران5 وزیست فناوری یزد6 و گفتار درمانی اهواز6 ومشاوره مامایی کرمانشاه6 گلستان 6 مشهد 6 زنجان5 ومهندسی بهداشت محیط اردبیل 6 و نانوفناوری شیراز6 دولتی بود بین الملل افزایش ژنتیک نداشتیم .80 در کل افزایش دولتی بوده
تو سایت sanjeshp.ir برید آرشو آزمون 92-93 زده افزایش ظرفیت زده. وقتی انتخاب شهر کردیم 1 هفته بعدش اینام اضافه کردن و اصلاحیه دادن که تغییر بدیم .
دیدی چه کلید مسخره ای داشت ژنتیک!!آره . من خودم ژنتیکم تمام sanjeshp.irاطلاعیه حفظم آدرسم دادم همه ببینن .ژنتیک اصلا افزایش ظرفیت نداشت من اطلاعیه وحرف هیچ سایتی قبول ندارم فقط sanjeshp تو نتیجه ها به بچه ها گفتم سنجش هیچ اطلاعیه واسه نتیجه نداده پس کارنامه نمیاد 24 .به 27 خوش بین نیستم اگر سنجش اطلاعیه تو سنجش تغییر بده میگم 27 مییاد.
واقعا مسخره بود من تو شک سینتنی هستم واقعآ