نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

khatere31

New member
اتفاقا من اصن ازین ادما نیستم من شماره اساتیدمو بشما میدم کافیه بزنگی درمورد من ازشون سوال کنی...حرفتو درموردعلم وهیجان قبول دارم نظرمنم همینه فرق منوشما فققط همون کنترل هیجانس...من لزومی نمیبینم ک بشما پیام بدم مدرکی دارید همینجا بذارید همه ببینن..درمورد اعضای برد همینو بگم انقد بی سواد و بیعلم هستن که حتی ب رفرنساهم تسلط ندارن وگرنه اینجور سوال طرح نمیکردن ک دانشجوها بتونن مچشونو بگیرن...من از دوستای گلم معذرت میخام بابت پستای تندی ک دادم

ایول عزیزم

آسمون

New member
محمد حرص نخوربابا ازجیبت رفته ،عنوان تاپیک نظرات شرکت کننده هاس...ذکرنشده نظر رتبه های بدتر یابرتر...نظرهرکس ارزشمنده...
مهم اینه سدکنکوروبشکنیم وراه برا دکتری بازبشه...
و مهم تراینه که سعی کنیم مفیدباشیم براکشورمون و دنیا نه که سر درصد بحث کنیم...
خدابه همه ماهوش وتوانایی داده که الان اینجاهسیم...

آسمون

New member
کیانوش جان یکی از دوستام با استعداد فوق العاده بالا بنابه دلایلی کنکورشو خوب نداد والان مث شما لب مرزه
تواین روزای عزیز واسه جفتتون دعامیکنم...
انشالله تمام دوستای خوبم تواین انجمن قبول بشن امسال...

sa@@ra

New member
اتفاقا من اصن ازین ادما نیستم من شماره اساتیدمو بشما میدم کافیه بزنگی درمورد من ازشون سوال کنی...حرفتو درموردعلم وهیجان قبول دارم نظرمنم همینه فرق منوشما فققط همون کنترل هیجانس...من لزومی نمیبینم ک بشما پیام بدم مدرکی دارید همینجا بذارید همه ببینن..درمورد اعضای برد همینو بگم انقد بی سواد و بیعلم هستن که حتی ب رفرنساهم تسلط ندارن وگرنه اینجور سوال طرح نمیکردن ک دانشجوها بتونن مچشونو بگیرن...من از دوستای گلم معذرت میخام بابت پستای تندی ک دادم

مجمد تو هیچ وفت بد حرف نزدی ما که دیگه میشناسیمت :riz304:

Kianoosh.m

New member
کیانوش جان یکی از دوستام با استعداد فوق العاده بالا بنابه دلایلی کنکورشو خوب نداد والان مث شما لب مرزه
تواین روزای عزیز واسه جفتتون دعامیکنم...
انشالله تمام دوستای خوبم تواین انجمن قبول بشن امسال...

مرسی... من هیچوقت تو کنکور استعداد نداشتم چون هیچوقت نتونستم یه سال چندتا درس رو بخونم بعد برم جواب بدم! اگه بگن دو روز دیگه از مثلا 5 فصل ابوالعباس امتحانه موفق تر میشم!
امسال واسه اولین بار تو عمرم نشستم مثه یه انسان متمدن درس بخونم، یه جراحی رو پشت سر گذاشتم و بعد از ریکاوری یه جراحی سرپایی مختصر و بعدش جریان برف سنگین شمال و قطعی اب و برق و تلاش واسه بقای زندگی و بعدشم عید و نتیجشم شد اینا همه بهونه های الکی من واسه تنبلی خودم! ایشالا هرکی حقشه به هرچی میخاد برسه

Kianoosh.m

New member
هیچ سوال دیگه ای عوض نشد فقط همون یکی؟ اگه شد بگید منم چک کنم یه درصدم یه درصده

Kianoosh.m

New member
راستی آسمون نمره 229 جدی لب مرزه؟! یعنی کاملا ناامید نباشم که قبول نمیشم؟! من تا مرز فرستادن دفترچه خدمت رفتما!

sa@@ra

New member
هیچ سوال دیگه ای عوض نشد فقط همون یکی؟ اگه شد بگید منم چک کنم یه درصدم یه درصده

نه دیگه فقط همون کلون درس شد خداروشکر:tonguesmiley:
اینو دیگه دیدن ضایعس گفتم عوض کنیم
به قول یکی از بچه ها کلید نهای تر شد:25r30wi:
همون 126 شد 2و3

Kianoosh.m

New member
نه دیگه فقط همون کلون درس شد خداروشکر:tonguesmiley:
اینو دیگه دیدن ضایعس گفتم عوض کنیم
به قول یکی از بچه ها کلید نهای تر شد:25r30wi:
همون 126 شد 2و3

نمیشه یه صحبتی کرد سوال 2 هم بشه 3 و 4؟ یا یکی منو توجیه کنه که چرا پیش خودت گفتی گزینه 4 ربطی به بلوغ افینیتی نداره بعد گفتی پس میشه 3؟

sa@@ra

New member
راستی آسمون نمره 229 جدی لب مرزه؟! یعنی کاملا ناامید نباشم که قبول نمیشم؟! من تا مرز فرستادن دفترچه خدمت رفتما!

کیانوش نمیشه که قضاوت کرد نه ظزفیتی اومده نه چیزی اینجوری قبولی هیچکس معلوم نیس باید ببینی ظرفیتا و نمره قبولی جنده امسال
:ad54ad:
نا امید نباش ایشالله که خوشجال میشی و نتیجتو بگیری

sa@@ra

New member
نمیشه یه صحبتی کرد سوال 2 هم بشه 3 و 4؟ یا یکی منو توجیه کنه که چرا پیش خودت گفتی گزینه 4 ربطی به بلوغ افینیتی نداره بعد گفتی پس میشه 3؟

اخه این سوالا دقیقا اونی که ربطی نداره جوابشه تو زیادی رفتی تو سوال:25r30wi:

Kianoosh.m

New member
کیانوش نمیشه که قضاوت کرد نه ظزفیتی اومده نه چیزی اینجوری قبولی هیچکس معلوم نیس باید ببینی ظرفیتا و نمره قبولی جنده امسال

اگه ظرفیت کم شه منم بی ظرفیت میشم :ph34r-smiley:

کاش منم مثل شما با تن تاک درس میخوندم تا اعتماد به نفسم میرف بالا:4d564ad6:

immeni

New member
به قول مامانم بچه ها روده بزرگ رو پیچیدن دور خرخره شون تا عوض کردن :d

Kianoosh.m

New member

اگه ظرفیت کم شه منم بی ظرفیت میشم :ph34r-smiley:

کاش منم مثل شما با تن تاک درس میخوندم تا اعتماد به نفسم میرف بالا:4d564ad6:

Kianoosh.m

New member
اخه این سوالا دقیقا اونی که ربطی نداره جوابشه تو زیادی رفتی تو سوال:25r30wi:

آره راستش من ساعت بیولوژیک بدنمو (اگه شما ندارید سفارش بدید واستون بیارن) تنظیم کرده بودم که کنکور صبه دقیقا هرروز 3 تا 4 میخابیدم. دیگه رفتیم سر جلسه و ساعت 3 خابالودگی شروع شد و دوتا سوال اولم بلد نبودم و دیگه خلاصش این شد که الان در خدمت شمام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا