نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sepideeee

New member
نفرما سپیده جاااااااااان نفرماااااااااا ای بابااااااااااااااااااا
این کلاسها مهر برگزار می شه خواهر که شما تو دوران دانشجویی تشریف دارید
پس ضریح کاملا در دسترسه, زبان و بچسب از دست نره, فکر کنم مصاحبه اش رو سخت بگیرن
مدرکشون ارزش داره

ارزش که معلومه ارزش داره .. اونم روانکاوی که من عاشقشم .. ولی بنده اصولا هیچ تجربه ای در زمینه ی روان شناسی ندارم ::( و اینکه زبان خوبی هم ندارم

sepideeee

New member
سلام به همه
وای که دنیای بدون اینترنت چه وحشتناکه
ببخشید یه مدتی نبودم جابه جایی خونه داشتم بعد خونه جدید هم سیم کشی تلفنش مشکل داره خلاصه اینترنت تعطیل
اول اینکه طاعات قبول
دوم اینکه به غیر از اوون سوال که حذف شده اوون یکی که تغییر کرده سوال چند میشه در دفترچه الف و کدوم جواب رو درست زدن ؟
بعد اینجا چه قدر کرمانشاهی داره
آقا یزدان داعش که ترس نداره اگه هم خواستی بیا پیش خودم تو زندان اونجا امنه در رو میبندیم از بالا آب جوش با قیر داغ میریزیم رو سرشون !!!!
تغییر توی اون سوال اماره 120 دفترچه ی الف .. که درست کردن جواب رو از معلول به علت

rawy

New member
ارزش که معلومه ارزش داره .. اونم روانکاوی که من عاشقشم .. ولی بنده اصولا هیچ تجربه ای در زمینه ی روان شناسی ندارم ::( و اینکه زبان خوبی هم ندارم

ببییییییییینم زبوووووونتووووووووو
نه من قبلا دیدم بد نبوده
تلاشت رو بکن, شما اگه علاقه داری شرکت کن, مصاحبه خیلی مهمه, اگه یادت باشه تو کتاب بالینی گفته در درجه اول شخصیت روانشناسه که مهمه, شاید باورت نشه من با هیچی هیچی شاید رفتم مصاحبه :25r30wi: البته یه کم می ترسم پرتم کنن بیرون شاید شهودم رو دیدن گفتن شهودت خوبه, من به شهودم ایمان دارم :25r30wi:

sepideeee

New member
نه من قبلا دیدم بد نبوده
تلاشت رو بکن, شما اگه علاقه داری شرکت کن, مصاحبه خیلی مهمه, اگه یادت باشه تو کتاب بالینی گفته در درجه اول شخصیت روانشناسه که مهمه, شاید باورت نشه من با هیچی هیچی شاید رفتم مصاحبه :25r30wi: البته یه کم می ترسم پرتم کنن بیرون شاید شهودم رو دیدن گفتن شهودت خوبه, من به شهودم ایمان دارم :25r30wi:

ایشاله که موفق میشی .. عوضش ما هم از تجربیاتت استفاده می کنیم
البته زبون که دارم یه متر ولی بلد نیست انگلیسی حرف بزنه :))

rawy

New member
سلام به همه
وای که دنیای بدون اینترنت چه وحشتناکه
ببخشید یه مدتی نبودم جابه جایی خونه داشتم بعد خونه جدید هم سیم کشی تلفنش مشکل داره خلاصه اینترنت تعطیل
اول اینکه طاعات قبول
دوم اینکه به غیر از اوون سوال که حذف شده اوون یکی که تغییر کرده سوال چند میشه در دفترچه الف و کدوم جواب رو درست زدن ؟
بعد اینجا چه قدر کرمانشاهی داره
آقا یزدان داعش که ترس نداره اگه هم خواستی بیا پیش خودم تو زندان اونجا امنه در رو میبندیم از بالا آب جوش با قیر داغ میریزیم رو سرشون !!!!

سلام
جا به جایی تون مبارک باشه به سلامتی
طاعات شمام قبول حق
این نشان دهنده ی سرویس دهی عظیم و قوی اینترنت در کرمانشاه و سطح بالای فرهنگی در اون خطه است که از اینترنت به میزان زیادی استفاده می کنند :thumbsupsmileyanim:
:25r30wi:

Ramze.shab

New member
سلام بچه ها من امروز رفتم سایت سنجش پی دیدم زده بود کارنامه کیف کردم دیدم نوشته (کارنامه آزمون در هفته اول مرداد اعلام خواهد شد):smiliess (2):

sepideeee

New member
سلام بچه ها من امروز رفتم سایت سنجش پی دیدم زده بود کارنامه کیف کردم دیدم نوشته (کارنامه آزمون در هفته اول مرداد اعلام خواهد شد):smiliess (2):

دقیقا همین وضعیت واسه ما هم پیش اومد .. با خودم گفتم سنجش چه خوش قول شده از صبح کارنامه رو زده رو سایت :5:

rawy

New member
ایشاله که موفق میشی .. عوضش ما هم از تجربیاتت استفاده می کنیم
البته زبون که دارم یه متر ولی بلد نیست انگلیسی حرف بزنه :))

قربانت ولی شوخی کردم این مورد رو چون وضعیت دانشجویی ارشد که شرط اوله کاملا مشخصه, حالا تماس می گیرم پرس و جو می کنم که چطوریه , ولی شاید همه از ترس ابهت قضیه کنار بکشن و جاهاشون خالی بمونه! :25r30wi:
ولی کلا چون دارم بی انستیتو میمیرم پی گیر هستم اگه کلاسی داشت که برام مناسب بود می رم
خدا بیشترش کنه ایشالا که علیه دشمنان اسلام ازش استفاده کنی, نیاز به صحبت فکر نمی کنم باشه, اونا سطح بچه ها رو می دونن در همون حد انتظار دارن
می دونی با دیدن این به این فکر افتادم که آیا واقعا الان که از کنکور هم گذشته و باز هم زمان در اختیار داشتم, آیا تو حدی هستم که حتی انستیتو رو بخوام؟ چه برسه که بگن بفرما وارد شو
مشکل اصلی ماها (حالا به طور خاص رشته خودمونو بگم) کم کاری و کار نابلدیمون هست حقیقتا
یه استادی داشتیم همیشه می گفتن انقدر کار زیاده که من الان نمی دونم کدومو انجام بدم اما بخوام به هرکسی بسپرمش می بینم بلد نیست
همیشه می نالیم از بیکاری, اما هیچ وقت از خودمون نمی پرسیم که چی بلدی که با توجه به اون بهت کار بدن!!!:smilies:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

sara.sharifi

New member
نه من قبلا دیدم بد نبوده
من الان یه سوال براو پیش اومد.مگه دانشگاه ایران(انیستیتو) مصاحبه داره؟!!! نگید توروخدا... من نشنیدم از کسی.شما از کجا میدونید بچه ها؟!مطمئنید؟ ما هرروز یه داستان جدید با وزارت بهداشت داریم انگار!!! مصاحبه ش چی هست؟ :dadad4:

rawy

New member
من الان یه سوال براو پیش اومد.مگه دانشگاه ایران(انیستیتو) مصاحبه داره؟!!! نگید توروخدا... من نشنیدم از کسی.شما از کجا میدونید بچه ها؟!مطمئنید؟ ما هرروز یه داستان جدید با وزارت بهداشت داریم انگار!!! مصاحبه ش چی هست؟ :dadad4:

عزیزم صحبت ما در رابطه ک ل ا س ی هست که قراره مهر ماه تو انستیتو برگزار بشه که لینکش رو هم گذاشتم, ربطی به وزارت بهداشت نداره!!!

saeed ardestani

New member
دوستان این که بحثش هست چیه؟ من لینکش رو ندیدم

آخرین ویرایش:

sara.sharifi

New member
عزیزم صحبت ما در رابطه ک ل ا س ی هست که قراره مهر ماه تو انستیتو برگزار بشه که لینکش رو هم گذاشتم, ربطی به وزارت بهداشت نداره!!!

:rolleyessmileyanim: آهان من معذرت میخوام اشتباه متوجه شدم،ترسیدم ... لینکشو تازه پیداش کردم!!! اصلا متوجه ش نشده بودم

آخرین ویرایش:

saeed ardestani

New member
هیچکی اونجوری که می خواد نمی شه معمولا با رتبه چهار پارسال مصاحبه کردند پرسیدند راضی بودید؟ گفتن نهههههههه :5: دیگه ما صد و نودی ها سکوت کنیم بهتره :smiliess (6):
چطوووووووووور فرقی نمی کنه؟؟؟ من امسال کلی خودمو سرزنش کردم که وقت کمی برای کری گذاشتم
مثال عرض می کنم خدمتتون, اینکه اتفاقا من امسال درصد فیزیولوژی و درس آسیبم دقیقا یکسان شد 53.33 حالا افزایش نمره این دوتا رو مقایسه کنید که ضریب آسیب تازه دو هم نیست یک و نیمه:
53.33*3= 159.99*10=1599
53.33*3= 159.99*15=2399
:shocked:
بعد تصور کنید وقتی نمره کل پایینه چندتا دونه کوچولو جواب درست ضریب دویی چه قیامتی می تونه تغییر نمره به پا کنه درصورتی که درس ضریب یکی خیلی نمره رو بالا پایین نمی کنه
خیلی خیلی ممنون از پاسخ مبصوت شما، بله این رو بنده می دونم اما توی آزمونای مختلف به غیر از تعداد سوالات درجه ی سختی دروس و پراکندگی نمره ها در اون درسا به هر کس تراز میده

sepideeee

New member
بچه ها بچه هاااااااااااااااااا بیاید ببینید چه خبرهههههههههههههههههههههه
سریع برید دستتون رو برسونید به ضریح
منکه شرایطش رو ندارم, قصد دارم برم از سردر انستیتو خودمو آویزون کنم بلکه راهم دادن, من طاقت ندارم مهر امسال نرم تو انستیتو, یخ حوض می شکنم خب
ایناهاش اقا سعید

rawy

New member
خیلی خیلی ممنون از پاسخ مبصوت شما، بله این رو بنده می دونم اما توی آزمونای مختلف به غیر از تعداد سوالات درجه ی سختی دروس و پراکندگی نمره ها در اون درسا به هر کس تراز میده

من چشمام فقط آزمون بهداشتو می بینه و بس :tonguesmiley:
دید تونلی به بهداشت دارم اونم تهه تونلش انستیتوئه :tonguesmiley:

neda.farahani

New member
ندا غرق شدی تو فوتبال هاااااااااااااا, طرفدار کدوم تیم بودی حالا؟

شاید باورت نشه توی این 23 سال اولین بار توی عمرم بود که اینقدر با جدیت فوتبال دیدم..!! آلمان بازیش حرف نداشت و لایق قهرمانی بود..اما خودم دوست داشتم برزیل ببره (که البته خیلیییی خراب کرد!!). اینهم بگم هااا چون از استرس خوابم نمی برد فوتبال میدیدم! :65d6a5d6s: اما بد هم نشد.. یکم علاقه مند شدم به فوتبال!!! :ad54ad:
حالا هم که فوتبال نداره، شروع کردم فیلم دیدن رو... میخواهید این یه هفته تانتایج بیاد پیشنهاد فیلم براتون بذارم، که دیگهکلا منو اخراج کنید از گروه !! :whistle: :thumbsupsmileyanim:

rawy

New member
شاید باورت نشه توی این 23 سال اولین بار توی عمرم بود که اینقدر با جدیت فوتبال دیدم..!! آلمان بازیش حرف نداشت و لایق قهرمانی بود..اما خودم دوست داشتم برزیل ببره (که البته خیلیییی خراب کرد!!). اینهم بگم هااا چون از استرس خوابم نمی برد فوتبال میدیدم!اما بد هم نشد.. یکم علاقه مند شدم به فوتبال!!!
حالا هم که فوتبال نداره، شروع کردم فیلم دیدن رو... میخواهید این یه هفته تانتایج بیاد پیشنهاد فیلم براتون بذارم، که دیگهکلا منو اخراج کنید از گروه !!

:riz481: آخییییییی, من جوونیام اهل فوتبال بودم الان ترک کردم
شما اهل فیلم دیدنی؟؟؟؟؟ :smiliess (11):
تا الان هیچی نگفتی؟؟؟ :smiliess (7):
الان خودت بگو حقته با چی جریمه ات کنم؟؟؟
فیلم دیدن اخراج نداره خانم خانومااااا, جایزه داره, بدو بیا اینجا ببینم چی برامون داری؟؟؟؟

rawy

New member
اهلِِش هستم.. ولی خوب دیگه نه به این شدت! :smiliess (3):
خوب... از فیلمی که دیشب دیدم شروع میکنم..از اینکه صد تا فیلم یک جا معرفی بشه خوشم نمیاد.. انگار ارزش فیلم ها میاد پایین، پس هر شب یه دونه!
فیلم فوق العاده ی "The great Gatsby"... با بازی بی نظیر برد پیت ,.. این فیلم امسال کلی هم جایزه برنده شد.... بر اساس کتابی به همین اسم نوشته Nick Carraway... زندگی مردی به اسم Gatsby هست که رویاهای بزرگی در سرش داره رویاهایی که همه اون ها رو به حقیقت تبدیل میکنه به جز یکیشون رو و حالا داره تمام تلاشش رو میکنه که در اوجِ موفقیت و جذابیتی که داره با برآورده کردن آخرین رویاش به زندگیش معنا بده... بهتره چیزی نگم درمورد داستان فیلم.. من که واقعا لذت بردم.. امیدوارم شما هم خوشتون بیاد.

ندااااااااااااااااااااااااااا
خاااااااااک به سررررررررم
چرا نوچوفسکو رو با قاشق می خوری آخه؟؟؟؟؟؟؟
(تو همون تاپیک فیلم بزار عزیز دلم :28:) با تصویر هم که باشه دیگه چه بهتر

(این پستت رو منتقل کردم به اون تاپیک, از این به بعدش رو لطف کن اونجا پست کن, مرررررررسیییی)

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا