kolouche
New member
ای جانم....کلووووووووووچه!!!!!!!!!
خيلى بدى!!!!!
کجا بودى تو؟؟؟؟؟؟
فکر کردم ديگه نمياى,دلم واست يه ذره شده بود...
آره ببخشید واقعا....
آقا دیگه بد نیستم دیگه....:dadad4:
ای جانم....کلووووووووووچه!!!!!!!!!
خيلى بدى!!!!!
کجا بودى تو؟؟؟؟؟؟
فکر کردم ديگه نمياى,دلم واست يه ذره شده بود...
ما اینجا با آقایون خیلی لطیف برخوردمیکنیم روصندلی...احسان نمونه بارزشه...
فرناز تو هم داری مث احسان شیطون و بلا میشیا!!!;-);-);-)آبجیم کیک بخوره انگار من خوردم فرناز آتیش;-);-)بگو خودش بیاد ....وگرنه خبری از کیک نیستش.....کوجاست هان؟:smiliess (11):
اینقده سنگشو به سینه میزنی آدم حس میکنه خواهر شوهرته ها.......
شوخی نمودیم!!! میتوانید یه قطعه ی کوچولو موچولو براش ببری....عجیبه ها .....مردم واسه نامزد و شوهرشون خوراکی میبرن تو واسه مارلیک....گفتنم نداره خواهرشوهرته مطمئنا:smiliess (3):
آقا این بالایی ها رو اشتباهی نوشتم ولی تعمدا پاکش نکردم تا ببینید آسمون چه بلایی هست...اول فکر کردم نوشته سهم کیک اش رو بدید براش ببرم...حالا دقت کردم می بینم نوشته بدین خودم میخورمش....یعنی عاشق وفاداریتم آسمون.....:thumbsupsmileyanim:
آقایون رقص...خانوما دس...
حالا برعکس نداریما...حواستونوجمع کنین...
یکی یه آهنگ تولدبذاره.احسان کجایی پس؟
آقااااااااااااا.....
برعکسشم بوگو دیگه....:thumbsupsmileyanim:
استغفــــرالله.... استغفرالله....:14:
فرناز تو هم داری مث احسان شیطون و بلا میشیا!!!;-);-);-)آبجیم کیک بخوره انگار من خوردم فرناز آتیش;-);-)![]()
آواتارشو :25r30wi:
معـلومه کجا بودی تاحالا؟؟t0837h0nn8zfqu8ult
هوای یزد چطوره؟؟؟![]()
.
.
.
.
میشینممممممم با افتخاررررر:smiliess (12):
والا بوخودا.... من خودم ی رقص با چادر دور کمر ب حالت لرزون بندری بلدم ک بچه ها بیان اصا همه انگشت ب دهان این شکلی :5: میشن...دیگه حتی دستم نمیزنن.... همونجور تا آخر سالن میرم و برمیگردم.....
آخه مگه بدون برعکس به ما خوش میگذره...!![]()
.
.
.
.
.
.
.
:sarma:
بچه ها نگاه کنید داره پیشنهاد بی شرمانه میده![]()
والا بوخودا.... من خودم ی رقص با چادر دور کمر ب حالت لرزون بندری بلدم ک بچه ها بیان اصا همه انگشت ب دهان این شکلی :5: میشن...دیگه حتی دستم نمیزنن.... همونجور تا آخر سالن میرم و برمیگردم.....
پِــــخخخخخخخخخخخخخخ! :4d564ad6:
چقدر ساکت شدید! :dadad4:
داره مخـتو میزنه، حواست باشه این شیلا خطرناکه، ببیـن من کی گفتم بهت!!
حوصله منم سرید....چکار کنیم شیلا?هیشکی هم ننشست رو صندلی بزنیم جزغاله اش کنیم.....تولدم فک کنم تموم شده.صاحابش که رفت!!!
بقیه هم که رفتن...
بچه ها مامانم امروزتصادف کرد...یه بار دیگه یه تکون اساسی خوردم همه امشب بریم دست بوس مامانا...پایه این؟؟؟
احسان؟میخای بگی طلاقم بده؟؟؟دلت میاد؟؟؟؟من بچه خوبیم بخدا...
نمیدونم...
خاطره ای... سوتی ای... چیزی برای تعریف کردن نداری؟ :dadad4:
آره؛ نشد بله رو بگیریم ازش... :25r30wi:
فکر کنم باید کم کم خلاقیت به خرج بدیم؛ یه بازی اینجــا راه بندازیم. :smiliess (11):
آقا شما بازی کنین منم میشم جزو ذخیره ها....هروقت اومدم یه بحث از درسامو میارم واستون میزارم...بلکه آدم بشم مجبور بشم برم درس بخونم...والا.
خیلی بچه بدی شدم ..بگو یه ذره...یه صفحه....اصن یه خط!!!
از فردا میشینم درس میخونم ، خوندم که میام ، نخوندم .....وای نمیشه....بازم میام..:wacsmiley:
ولی دعوام کنید باشه؟ من یکم عاقل بشم برم پای درس...حس درس خوندن خیلی وقته که بهم دست داده ولی من هنوز بهش دست ندادم:tonguesmiley: