پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

sa@@ra

New member
بچه ها مامانم امروزتصادف کرد...یه بار دیگه یه تکون اساسی خوردم همه امشب بریم دست بوس مامانا...پایه این؟؟؟

ای وای الان حالشون خوبه؟؟؟ایشالله که به خیر گذشته
من که فعلا مامی پیشم نیس ولی هر روز باهاش جرف میزنم فداش بشم که همیشه هست حواستون به مامان و باباها باشه دیگه این همه وقت اونا حواسشون به ما بوده:heart:

somaye 21

New member
سمیه جون من ازصبه سه بار پیام تبریک گذاشتم اما ازشانسم هربارنتم قط شدومن فک کردم پیامم سندشده بازاومدم الان دیدم نرفته...
عزیزدلم این آرزوی من بین دوستام معروفه واسه تولدهمه میگم:
انشالله شمعای تولدصدسالگیتوکنارکسی که عاشقانه دوسش داری وعاشقانه دوست داره به کمک نوه های گلت فوت کنی...شکلکم ندارم اما کلی شادی واسه سمیه جون

ممنون آسمون جونم،دعای قشنگی بود:heart:

الان حال مامانتون خوبه؟؟؟؟؟ایشالا که طوریشون نشده و سلامت باشن

biologisst

New member
Photo3641.jpg

PlasmaVis_00176_1024x768.jpg

بچه ها بریزین رو سرش .....یوهووووو....تـــــــولـــــــــد تــــــــــولد...تولدت مبارک ...مبارک مبارک تولدت مبارک.....:4d564ad6:

اینم کیک شکلاتی تقدیم سمیه جونم.....

j6dw6tvdy8p88qufi8.jpg

SH!LA

New member
شیلا جووووووون کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا قیافه احسانو این شکلی نکردیم :black_eyed: کسی حقققق رفتن نداره

عزیــزم احسـان الان چند روز میشه که این شکلی شده... ولی الان گرمــه نمیفهمــه...! :25r30wi:

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی نفــسکــــــــش.... سوالاتون تموم شد، دیگه نبووووووووووووود؟؟

بذار چند روز بگذره، الان بدنت داغــه و متوجه نمیشی...! امشب که تولد داریم. :4d564ad6:

میدونم شوخی بوده، منم خدا میدونه نخواستم حرف بدی بزنم، فقط توضیح دادم که اگه سوء تفاهم شده برطرف بشه.

بچـه ها رفتن افطاری گمونم، جای مارو هم خالی کنید.

حالا صبر کن روی این سوء تفاهم فکر کنیم؛ ببینیم باید بُکشیمت یــا میشه گذشت...! :riz481:

SH!LA

New member
بچه ها مامانم امروزتصادف کرد...یه بار دیگه یه تکون اساسی خوردم همه امشب بریم دست بوس مامانا...پایه این؟؟؟

اتفاقی که براشون نیفتــاده؟! امیدوارم که خوب باشن. :rose:

اتفاقــاً امشب باز من یه کار خنده داری کردم که از شدت خنده افتادم تو بغل مامانی؛ اینقدر هر دو خندیدیم که اشکمون در اومد... :25r30wi:

آخرش هم با بوسه و بغل مامانی تموم شد. :heart:

دیانا126

New member
search

پلک جهان می پريد
دلش گواهی ميداد
اتفاقی می افتد
اتفاقی می افتد
و
فرشته ای از آسمان فرود آمد
تولدت مبارك

سمیه جونم تولدت هزاران بار مبارک ببخشید دیر شد دیگه:riz304:

biologisst

New member
الهی آسمون جونم مادر جونت چطوره؟ تصادفش چی جوری بوده.....

ان شالله که الان سالم و سلامت باشن....مراقبشون باش..... . اگر تصادف هرچقدر هم سطحی بوده حتما یه دکتر برین .

خب بریم ادامه سور و ساطمون.....یـــــوهـــــــو.....

c50ceb9db3d6460192b5c9be20b74999.jpg

:heart:
st_birthday2.jpg

دیانا126

New member

سلام آسمون جون
خدا بد نده انشالله سایه اش همیشه بالا سرتون باشه و والدینت همیشه صحیح و سالم باشن

آسمون

New member
مرسی دوستای خوبم...خعدشکرخوبه.فقط انگشت پاش شکسته...
سمیه جونم؟عشق به یک نفر خاص یه نعمت بزرگه اما ازون بزرگتر داشته های دیگه ی زندگیت هس..فقط میخام بگم خیلی خوب میفهممت...من نسبت به پدرم که کنارم نیس همین حسی رو دارم که توامروز داشتی...یه دوره فوق سخت روگذروندم تنهایی تا اینکه خدابهم نامزدم و مارلیکوبخشید...فرق نمیکنه عاشق کی بشی وقتی از دستش میدی دنیاروسرت خراب میشه...امابدون امروزمن فردای تو هستش...صبورباش وبدون خداهمین نزدیکیست...

biologisst

New member
اتفاقی که براشون نیفتــاده؟! امیدوارم که خوب باشن.

اتفاقــاً امشب باز من یه کار خنده داری کردم که از شدت خنده افتادم تو بغل مامانی؛ اینقدر هر دو خندیدیم که اشکمون در اومد... :25r30wi:

آخرش هم با بوسه و بغل مامانی تموم شد.

ای جــــانمی.......شیلا دقت کردی ماها و سوتی ها و خنده های وجودی ما هست که به خونه نشاط می بخشه؟عاشق خودم و خودتم و هر کی که توی خونشون چراغ خونه ی دل مادر پدره.

***************:4d564ad6:****************:4d564ad6:***********:4d564ad6:*************​

آسمون

New member
آقایون رقص...خانوما دس...
حالا برعکس نداریما...حواستونوجمع کنین...
یکی یه آهنگ تولدبذاره.احسان کجایی پس؟

آسمون

New member
شیلاجونم انشالله که چیزی به دل نگرفته باشی...بچه های این تاپیک یه عده آدم صاف و صادقن...حالاشایدتودنیای واقعی خیلی خوب نباشیم اما اینجا دلامونوگرفتیم کف دستمون و اومدیم جلو...هیچ جای انجمن تاپیک ما نمیشه!حالاهی من نمیخام تعریف کنم نمیذارین که...

biologisst

New member
جای مارلیکم خالی...سهم کیکشوبدین خودم میخورم...

بگو خودش بیاد ....وگرنه خبری از کیک نیستش.....کوجاست هان؟:smiliess (11):

اینقده سنگشو به سینه میزنی آدم حس میکنه خواهر شوهرته ها.......:p
شوخی نمودیم!!! میتوانید یه قطعه ی کوچولو موچولو براش ببری....عجیبه ها .....مردم واسه نامزد و شوهرشون خوراکی میبرن تو واسه مارلیک....گفتنم نداره خواهرشوهرته مطمئنا:smiliess (3):

آقا این بالایی ها رو اشتباهی نوشتم ولی تعمدا پاکش نکردم تا ببینید آسمون چه بلایی هست...اول فکر کردم نوشته سهم کیک اش رو بدید براش ببرم...حالا دقت کردم می بینم نوشته بدین خودم میخورمش....یعنی عاشق وفاداریتم آسمون.....:thumbsupsmileyanim:

nahal5555

New member
آسمون جون ايشالا هميشه سايه مادرتون بالا سرت باشه عزيزم
احسان قدر سميه رو بدون که امشب بخاطر تولدش خوش بحالت شده و از سوال خبرى نيس.
ا

SH!LA

New member

ای جــــانمی.......شیلا دقت کردی ماها و سوتی ها و خنده های وجودی ما هست که به خونه نشاط می بخشه؟عاشق خودم و خودتم و هر کی که توی خونشون چراغ خونه ی دل مادر پدره.

***************:4d564ad6:****************:4d564ad6:***********:4d564ad6:*************​

واقعــاً گُــل گفتــی... منم امیــدوارم این دو تا عزیز زندگی هامون ( مامان و بابا ) همیشه با سلامتی کنارمون باشن که ما این انرژی رو داشته باشیـــم.

فـــرنـــــازی قُــربونت که مثل خودمی و اینقدر شـادی

:4d564ad6:

SH!LA

New member
شیلاجونم انشالله که چیزی به دل نگرفته باشی...بچه های این تاپیک یه عده آدم صاف و صادقن...حالاشایدتودنیای واقعی خیلی خوب نباشیم اما اینجا دلامونوگرفتیم کف دستمون و اومدیم جلو...هیچ جای انجمن تاپیک ما نمیشه!حالاهی من نمیخام تعریف کنم نمیذارین که...

نه عزیـزم... بچه های این تاپیک و بقیـه؛ هم اینجـا و هم توی دنیای واقعی خوب هستن فقط گاهی آدم ها اونطوری که ما میخوایم نیستـن.

آسمـون جــان اینجـا تبلیغات ممنوعه هــا...! :whistle:

:riz481:

بالا