biologisst
New member
سلام بچه ها..مخصوصا سمیه جون خودم که امروز تولدشه..
اول بفرمایین افطاری .
.
اول بفرمایین افطاری .

یه هاطره دیگه تو صف نون سنگک چفدر خانومم من نون هم میگیرم))))
همینجوری وایساده بودم بعد یکی هم چلو بود یعنی این اصلا تو زندگیشه سنگک نیدیه یا نونوایو اشتباه اومده بود یا تو حال خودش بود خدا داند
ولی یارو گفت 6 تا بربری
شاطر گفت بربری؟اینجا سنگک داریم بربری نداریم
بعد افاهه گفت پس چرا دم درش نوشتین سنگک؟:25r30wi:
بعد رو کرد به من :گفت مگه ننوشته سنگک گفتم نه)مگه دم نونوایی مینوسینن سنگک
گفت تب داری؟گفتم اره شما خوبی:25r30wi:
بعد من که رفتم بیرون دیدم باز تو صفه این سری احتمالا اومده بود سنگک بگیره:25r30wi:
ولی من هم با احسان موافقم تقریبا این روزا همه دروغ میگن تو این سایت که خیلیا بودن حالا اینجا میگیم مجازیه بی خیال
ولی من هم دوستای چند سالمو که بعد بهم خنجر زدنو دروغ گفتن و فقز پایه عشق و حال و پول بودن در غیر اینصورت اصن نبودن
البته خوبم شد که شناختمشون
ولی بعد ازون بازم با یک دوست صمیمی ام که خیلی واسم عزیز بود راست راست تو روی من دروغ میگفت و فکر میکرد من به روش نمیارم خرم
اینکه من بزرگتریت ضربه هارو از دختر خانومای گل خوردم و دیگه رو دوستی هیپکدومشون حساب نمیکنم
اینی هم که میگقم الان دخترا جبهه بر ندارن من خیلی با خیلی ادما دوست بودم و متاسفانهه.....
البته هنوزم دوست میشم ولی دیگه عنوان صمیمت رو حذف کردم از رابطه هام
منم یه خاطره در کنم پس
با دوسام رفته بودیم استخر، کنار آب در حال اسنراحت بودیم
یه پیرزنه داشت میومد سمت ما(ما هم توی 4 متری)
یعنی پیرزنه به زووووور راه میومدا کجو کوله و لنگان لنگان
دهنم اینجور شده بود :5: باورم نمیشد بتونه شنا کنه
بعد یهو پرید توی 4متری:25r30wi:
یه چند لحظه بعدش دیدیم قل قل قل میکنه و دست و پا میزنه داشت غرق میشد،نجات غریقه پرید و گرفتش
رفتیم بالا سرش گفتم مادر چرا شنا بلد نیستی پریدی 4 متری؟؟گفت دیدم اینجا خلوته اومدم اینوررررر
دیگه اون وسط از شدت خنده هلیکوپتری میرفتیییمممممم:25r30wi:
ملتی داریمااااااا
یه بار سرآز میکروب بودیم...استادش خیلی حساس بود رواینکه همه موقع کارباشعله پاشن بایستن...استاده هم اون روزاعصاب نداش ودنبال بهونه بود...یهو استاد اشاره کردبه رفیقم بلند داد زدگف مگه نگفتم همه بایدایستاده کارکنین؟؟؟؟؟؟؟خانوم فلانی پاشوبروبیرون...بنده خدادوستم باصدای آروم گف استاد من ایستادم باورکنین...بنده خدایکم قدش کوتاه بود.. رف رو هوا...حالامگه این استاده روش شددیگه تا آخرکلاس به کسی گیربده...
چوطورید شماهااااا..... ؟؟؟؟؟ :sarma:
امشب قرار بود تولد من باشه ها(
تولـــــــــــــدم مبــــــــــــــــارک
اینم کیک تولدم،بعد افطار شعر تولدت مبارک و بخونین،بعد با هم کیک و ببریم و نوش جان کنیم.....
خوشحال نیستم،شاید واسه خاطر اینه که اون که منتظر بودم تولدمو تبریک بگه،یادش رفته بود اصلا امروز چه روزیه......
دعا کنید حالم خوب شه تا شب(
سلام دوستان
خسته نباشی آقا احسان
امشب قرار بود تولد من باشه ها(
تولـــــــــــــدم مبــــــــــــــــارک
اینم کیک تولدم،بعد افطار شعر تولدت مبارک و بخونین،بعد با هم کیک و ببریم و نوش جان کنیم.....
خوشحال نیستم،شاید واسه خاطر اینه که اون که منتظر بودم تولدمو تبریک بگه،یادش رفته بود اصلا امروز چه روزیه......
از صب 1 پروانه تو اتاقمه،هی دور سرم میچرخه،نمیدونم چرانمیترسه یهویی با 1 چیزی بزنم روشو و بکشمش،چند ساعته دارم به پروانه فک میکنم،به اینکه خوش به حال شمع یا گلی که این پروانه دورشون میچرخه
منم 1 زمانی قرار بود گل باشم و 1 کی پروانه م که مدام دورم بچرخه،دست بر قضا شدم شمع،شمعی که پروانه هه 1 گوشه وایساد و آب شدنشو تماشا کرد.......
کلا امروز دلم خیلی گرفته بود،بعضی وقتا انگار هیچ کی نیست که روزتو باهاش بگذرونی که دلت آروم بگیره....
همشو با گریه نوشتم،دلم میخواد 1 دل سیر برم بغل مامانم گریه کنم و اونم هیچی ازم نپرسه فقط بزاره 1 عالم گریه کنم.
شرمنده بچه ها،شاید اینجا جاش نبود اینجا که همش با شوخی و خنده گذشت بازم شرمنده
دعا کنید حالم خوب شه تا شب(
شیلااااااااااااااااااااااااا کجااااااااااااااااااااا؟:smilies-azardl (12):New (6):
ســـــارا... بوخودا عصبانیت بهت نمیــادا... :dadad4:
تاپیک های دیگـه... پیش بچه های دیگه... :dadad4:
خوب اینجا چشه مگه؟چرا میخوای بری؟:sadsmiley:
ای جـانم... ( اینجا چرا شکلک بغل نداره! :13: )
تو پستو توضیح میدم...! :riz481:
سلام بچه ها..مخصوصا سمیه جون خودم که امروز تولدشه..
اول بفرمایین افطاری ..![]()
![]()
سمیه جون تولدت مبارککککککککککککک:riz481::riz481:
سمیه جـان شب میخواستم بیــام. الان که خودت زودتر اومدی؛ منم اومدم تبریک بگــم.
عزیزم روز تولدت بهترین روز برات هست، هیچ وقت برای شادی هات منتظــر حضور کسی نبــاش.
حتمـاً حالت خوب میشه؛ خودت باید حال خودت رو خوب کنی.
پستو کچاس؟؟:21astooo?pesto?
همینجا توضیح بفرما تو پستو نمیام گفته باشم:25r30wi: