نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sepideeee

New member
نمره من ۱۳۳ شده و در بین۳۶ نفر رتبه ام ۲۹ هستش !!!
نمیدونم چند نفر دیگه مونده و البته امیدوارم اطلاعات صحیح باشه

36 نفر نمونه ی کاملی واسه گروه روانشناسی نیست که بالای 1000 نفر شرکت کننده داره پس هیچ احتمالی نمیشه داد

yazdan

New member
بچه ها من یه سوال از مرضی پیدا کردم .. البته خیلی ظریفه فکر کنم کسی متوجه نشده باشه :(50): اصطلاح ( MDD ( mager deppresion disorder که جواب یکی از گزینه ها بود که البته تو سالای پیش هم خیلی اومده بود سوالش از اون گزینه هایی بود که اصطلاحش تو کاپلان نبود فقط تو مرضی بود البته کل اصلاح تو کاپلان بود ولی سرواژه ی MDD نبود ... :black_eyed:

مثل اینکه بدت نمیاد ی بار دیگه آزمون بدیا؟!
ولی خبر بدی برات دارم.اگه از هر درست ده درصدم کم کنن باز قبولی
تو نفرین شدی.مجبوری تا آخر عمرت در بهترین مکانهای علمی آموزش ببینی و آموزش بدی و در عرصه علمی تلاش کنی:25r30wi:

sepideeee

New member
مثل اینکه بدت نمیاد ی بار دیگه آزمون بدیا؟!
ولی خبر بدی برات دارم.اگه از هر درست ده درصدم کم کنن باز قبولی
تو نفرین شدی.مجبوری تا آخر عمرت در بهترین مکانهای علمی آموزش ببینی و آموزش بدی و در عرصه علمی تلاش کنی:i:

اتفاقا خیلی بدم هم میاد دوباره ازمون بدم همون یه ماه پیش دادیم واسه یه عمرم بسه :wacsmiley: اخه به یکی از بچه ها فکر کنم هنری بود گفته بودم اگه از مرضی سوالی پیدا کردم میگم .. خواستم سر حرفم وایسم دیگه :5:
بقیهی حرفتم کلا متوجه نشدم .. یعنی چی از هر درص ده درصد کم کنن؟؟؟:33:

yazdan

New member
اتفاقا خیلی بدم هم میاد دوباره ازمون بدم همون یه ماه پیش دادیم واسه یه عمرم بسه :wacsmiley: اخه به یکی از بچه ها فکر کنم هنری بود گفته بودم اگه از مرضی سوالی پیدا کردم میگم .. خواستم سر حرفم وایسم دیگه :5:
بقیهی حرفتم کلا متوجه نشدم .. یعنی چی از هر درص ده درصد کم کنن؟؟؟:33:

یعنی پاسخنامه رو ترکوندی

yeganehh

New member
سلام...چه عجب...بالاخره این تاپیک باز رونق گرفت...چقدر این چند روز سوت و کور شده بود...

sepideeee

New member
یعنی پاسخنامه رو ترکوندی

درصدای شما رو هم که دیدم زیاد فرقی نداشت که ... شما که از من بیشتر شکسته نفسی می کنین :rolleyessmileyanim:

- - - Updated - - -

سلام...چه عجب...بالاخره این تاپیک باز رونق گرفت...چقدر این چند روز سوت و کور شده بود...

به به سلام یگانه خانوم ... از این ورا :smilies:

yeganehh

New member
سلام عزیزم...من که هر روز پایه ی این انجمنم.البته به قول خودت به صورت نا محسوس....

sepideeee

New member
حالا یگانه تو هم نظرتو راجع به کنکور بگو .. تو هم دلت خون از این کلید آیا؟؟ :5:

yeganehh

New member
حالا یگانه تو هم نظرتو راجع به کنکور بگو .. تو هم دلت خون از این کلید آیا؟؟ :5:

ای...ولی کاریش نمیشه کرد..همیشه ازین کم کاری ها بوده...خوبیش اینه که برای همه این شرایط یکسانه

- - - Updated - - -

بنظرتون در مجموع کنکور امسال اسون تر بود یا پارسال؟

sepideeee

New member
ای...ولی کاریش نمیشه کرد..همیشه ازین کم کاری ها بوده...خوبیش اینه که برای همه این شرایط یکسانه

- - - Updated - - -

بنظرتون در مجموع کنکور امسال اسون تر بود یا پارسال؟
من که پارسال فقط دو تا کتاب رون درمانی و شخصیت رو خونده بودم .. به نظرم این دو درس خیلی راحت تر از امسال بودن ... ولی یه سری درسارو امسال مثل رشد من واسه بیشتر از این درصدایی که خونده بودم زده بودم .. نمی دونم چرا جوابای تو کتاب تو گزینه ها نبود :13: یا مثلا امار با اینکه کتاب امار زیستی رو خیلی عالی خونده بودم یه چند تا سوال بود اصلا یه همچین چیزی ندیده بودم .. البته بگما من اصلا واسه امار یه دونه تست هم نزده بودم

yeganehh

New member
من که پارسال فقط دو تا کتاب رون درمانی و شخصیت رو خونده بودم .. به نظرم این دو درس خیلی راحت تر از امسال بودن ... ولی یه سری درسارو امسال مثل رشد من واسه بیشتر از این درصدایی که خونده بودم زده بودم .. نمی دونم چرا جوابای تو کتاب تو گزینه ها نبود :13: یا مثلا امار با اینکه کتاب امار زیستی رو خیلی عالی خونده بودم یه چند تا سوال بود اصلا یه همچین چیزی ندیده بودم .. البته بگما من اصلا واسه امار یه دونه تست هم نزده بودم

پارسال به خاطر اسون بودن کنکور همه نمره ها بالا رفته بود و ما جا موندیم...خدا کنه امسال مثل پارسال خیلی نمره ها بالا نره...به نظر من شخصیت امسال اسونتر از پارسال بود...اگر دقت کرده باشی کسانی که درصداشون رو تو سایت گذاشتند تقریبا درصدای شخصیتشون متوسط به بالاست.....

yeganehh

New member
امار امسال خیلی بی انصافی بود ...من همش احتمال خونده بودم...:sadsmiley: بالینی هم خیلی بد سوال داده بودن.اکثرش ار کرامر بود..کودک خیلی کم داده بودن..

sepideeee

New member
امار امسال خیلی بی انصافی بود ...من همش احتمال خونده بودم...:: بالینی هم خیلی بد سوال داده بودن.اکثرش ار کرامر بود..کودک خیلی کم داده بودن..

منم از احتمال بیزار بودم ولی گفتم لابد یکی دو تا رو می دن دیگه خلاصه در حد لالیگا احتمال خوندم :riz481: ولی بازم بد نزدم از 15 تا ده تا زدم که کلا درست بود البته با بی انصافی کلید سوال اخرش غلط شد .. 5 تاشو هم که اصلا تو عمرم ندیده بودم :5:
مرضی هم وجدانا بی انصافی بود من خیلی سرش وقت گذاشته بودم ... خیلی بیشتر از کرامر

sepideeee

New member
راستی یگانه نمره و رتبه ی پارسالت چند شد ؟؟؟ من نمره پارسالم 172 بود فک کنم .. رتبم هم 102 :14:

yeganehh

New member
امید وارم نتیجه زحماتتون رو بگیرید.راستش پارسال وقتی نمرم رو با نمره قبولی های پارسال مقایسه کردم خیلی امید به قبولی داشتم..امسال هم همینطور..امید دارم..اما باز میترسم که مثل پارسال یهو نمره ها بزنه بالا...

- - - Updated - - -

راستی یگانه نمره و رتبه ی پارسالت چند شد ؟؟؟ من نمره پارسالم 172 بود فک کنم .. رتبم هم 102 :14:

پارسال نمره 180 رتبه 80

sepideeee

New member
امید وارم نتیجه زحماتتون رو بگیرید.راستش پارسال وقتی نمرم رو با نمره قبولی های پارسال مقایسه کردم خیلی امید به قبولی داشتم..امسال هم همینطور..امید دارم..اما باز میترسم که مثل پارسال یهو نمره ها بزنه بالا...

- - - Updated - - -

پارسال نمره 180 رتبه 80

ایشاله که همه قبول میشیم ... چون من دیگه واسه کنکور نخواهم خوند :( . ... نمره ی امسالت چند شد؟

yeganehh

New member
سال 91 نمره نزدیک به 180(یعنی نمره من از اون بیشتر بود) فکر کنم رتبه 26 روزبه قبول شده بود...

yeganehh

New member
انشاا.. اشکالی تو پاسخنامه نیست...این دو هفته کی میگذره خدا میدونه..نصف عمرمون کردن..شب خوش

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا